- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
de komolyan gondolom. A letöltést nem bünteti semmi, mert nem él vissza a szerzői joggal. Nézz utána. Ha pénzt kérnek azért amiért nincs joguk az a büntetendő, mert visszaél a szerzői joggal.A megosztás szintén kopirájt sértő, mert terjeszteni sem lehet engedély nélkül. Viszont ha valaki megveszi rá jogot akkor már terjeszthet. Így működnek a zenecsatornák pl vagy a youtube, vagy a legálisan működő fénymásoldák. Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy az efajta terjesztésből általában sem a kiadó sem a szerző nem kap egy fityinget sem, mivel a lé az államkasszába vánrdorol, onnét meg ki tudja kinek a zsebébe... Azért írtam litániát mert kifakadtam azon hogy jobbról balról mindenki minden lében kanál akar lenni, amivel már tele a hócipőm. Nem akarok linket, mert azért egyből ban járna, magam is be tudom ütni a keresőbe a kulcsszavakat. Csak kiváncsi voltam mások véleményére, hogy milyen játékot lenne érdemes kipróbálnom, és azért ebbe a topicba írtam, mert a Stalker azon ritka fps-ek egyike amelyik tetszik, gondoltam ígyy könnyebb lesz valami hasonlót találni. De am most adtál egy jó ötletet az avatáromhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Milyen boltot?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield