Hirdetés
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
de komolyan gondolom. A letöltést nem bünteti semmi, mert nem él vissza a szerzői joggal. Nézz utána. Ha pénzt kérnek azért amiért nincs joguk az a büntetendő, mert visszaél a szerzői joggal.A megosztás szintén kopirájt sértő, mert terjeszteni sem lehet engedély nélkül. Viszont ha valaki megveszi rá jogot akkor már terjeszthet. Így működnek a zenecsatornák pl vagy a youtube, vagy a legálisan működő fénymásoldák. Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy az efajta terjesztésből általában sem a kiadó sem a szerző nem kap egy fityinget sem, mivel a lé az államkasszába vánrdorol, onnét meg ki tudja kinek a zsebébe... Azért írtam litániát mert kifakadtam azon hogy jobbról balról mindenki minden lében kanál akar lenni, amivel már tele a hócipőm. Nem akarok linket, mert azért egyből ban járna, magam is be tudom ütni a keresőbe a kulcsszavakat. Csak kiváncsi voltam mások véleményére, hogy milyen játékot lenne érdemes kipróbálnom, és azért ebbe a topicba írtam, mert a Stalker azon ritka fps-ek egyike amelyik tetszik, gondoltam ígyy könnyebb lesz valami hasonlót találni. De am most adtál egy jó ötletet az avatáromhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest