- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4185 üzenetére
csak közben összeszemeteli a képet is, és semmi nem mozdul, de nekem végtelenségig ismételte a hangot....
most is megpróbáltam, sprintelve ki wolfhoz, gyorsan nyomtam az okét, sprint ki az útra, és már épp kiértem és elindultam a haldokló stalkerhez, és akkor fagyott meg: kék lett a teljes képernyő, de a hud elemei rajta maradtak, plusz a szokásos képernyő-szemét.
Próbálkoztam, mi van ha mozgatom a vga kábelét, akkor tűnt fel hogy tűzforró (és hőmérsékletet nem ír ki sehol) szóval valami nagy gebasz lesz itt...
De a VGA semmi másnál nem csinálja ezt szóval én nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest