- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9043 üzenetére
Köszi
Igen semmi gond vele.Kicsit szivatott a mód a kitörés elöl nem tudtam elfutni és álladóan meghaltam.Visszamentem a monolith vezérlőhöz aludni közben kitöréskor felébredtem és utána kimentem az erőmű külső részére és monolith erőit likvidáltam.Lekerültem a talajra az utolsó teleport után és megjelent a főellen.Szerencsére nem volt szívós 4 - 5 gránát megfektette.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9038 üzenetére
Köszi az infókat
Az a baj én már annyira megszoktam a stalkerben a gyaloglást,hogy szinte csak úgy közlekedek és nem keresek járműveket.
A szabadság bázisán összefogtunk a Controller ellen löttük ahogy csak tudtuk nem tudom ez mennyire pozitív de csak 3 - an terültek ki a szabadságosok közül.Ma ha nekiállok játszani az agypörkölő is ki lesz kapcsolva.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9036 üzenetére
Semmi gond.
Tegnap este elértem az agypörkölöhöz be is jutottam és ott hagytam abba,hogy ki kell kapcsolni.A szabadság bázisát megmentettem a Controller - től,de nem volt közelben se tank,autó hogy kipróbáljan az elgázolását.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9031 üzenetére
A föld alá nem hiszem hogy letudnék menni BTR - el,de azért köszi a tippet
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9029 üzenetére
Köszi
Amikor Strelok búvóhelyéről kijöttem megöltem a katonákat és jöttem volna kifelé meghallottam azt a hangot ami a közelségét jelzi összerezzentem szó szerint kb 2 - öt tolt az arcomba utána meg leült a tetemem mellé falatozni.Próbáltam úgy is mint az alapjátékban mondom megszúrkálom késsel,de oda se értem már kifőzte az agyamat.
Pokol fokozaton tolom.
A COPban a Dead City módban úgy oldották meg az irányító közelségét,hogy szó szerint 3 - mat láttam belöle és nem tudtam melyik az igazi
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9027 üzenetére
Oké akkor azért van módszer a kiterítésére bár sokáig nem szabad engedni,hogy szugeráljon,mert a megjelölt agyveleje nem igazán bírja.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9025 üzenetére
Még messze vagyok tőle még csak az agypörkölöhőz készülődök.Azonban köszönöm neked a hasznos tanácsot.
Gauss- t hogy bírja?
-
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #9015 üzenetére
OL2.2-őt nyomom. A tetőn az utolsó teleporton kijutok az erőmű udvarára és ua. mint már írtam. A Complete-nél visszajutok a külvilágba itt meg csak az erőmű udvara.
Az utolsó kis szobában ahol ahol van az 5-6 bíborszínű szerkentyű a közepén a zöld sugár.Lehet hogy itt szúrtam el, (most olvasok egy leírást), mert már kintről elkezdtem szét lőni hogy kicselezzem a lánganomáliákat. Nem csukódott be az ajtó utánam pedig emlékszem hogy a Complete-ben is bezáródott. Amikor szétlőttem őket akkor tudtam beszélni azzal a jóemberrel és akkor nem választottam a "tudatos terv"-et. Ekkor tudtam az utolsó teleporton kijutni. Itt nem tudom mi lenne a jó. Te itt mit csináltál?A ruhát úgy tudtam aktíválni, hogy egyik fájlban ahol a ruhák vannak a megadott értéknél beírtam egy számot annak a tulajdonságnak immunitásához. Abban a pillanatban már a karakternél megjelent az érték ami zöld számokkal van írva. Több fájlt megnéztem, két féle OL2.2 és Complete fájlját is és azoknak a golyóállóság értékeit vettem figyelembe és a szerint módosítottam.
Amúgy pedig az "OL22_for_10005" modot használom. -
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #8942 üzenetére
Tömörítve mennyi a mérete?
Ide http://www.2shared.com/ 200MB-ig szabadon fel lehet tölteni. -
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #8936 üzenetére
Lehet hogy másik modot kell letöltenem. Nekem 2 fajta van az Oblivion Lost 2.2 és az Oblivion Lost 2.2 for 10005, én az utóbbit használom. A két mod között 230MB eltérés van.
De van egy ilyen is hogy Oblivion Lost 2010, de ez nekem nem ment. Már többször olvastam hogy valakinek nem ment egy mod, letöltötte máshonnét az pedig jó volt.
Gondolkodtam hogy még 1x végig játszom a K10 Vision Texture pack-al a Complete-t vagy az OL2.2-őt.
OL2.2 abban tetszik jobban hogy több artifaktot aggathatunk magunkra, ez sokat segíthet, nem kell több ruhát cipelni. Az artifakt készítéssel nem bajlódtam, mert elég jókat szedtem össze.
Esetleg megmondanád hogy honnét töltsem le a modot amit használsz, megköszönném, nem kellene a buggal szenvednem a következő végigjátszásnál. -
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #8927 üzenetére
Az erőmű bejáratához visszamegyek, hátha szerencsém lesz. Köszi.
-
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #8923 üzenetére
Ezek szerint nem voltam ügyes, mert nem találtam meg az általad említett aprítókat.
Merre találom őket, mert akkor visszamennék érte,Mindenkinek köszönöm a "bicskás" tanácsot.
-
yanoman
csendes tag
válasz
Medvelászló #6324 üzenetére
Innen le tudod szedni a 2.2est http://stalkersoc.info
-
Kassadin
addikt
válasz
Medvelászló #8321 üzenetére
Javítás segítene rajta, de csak úgy, ha javítás fel-> új játékot kezdene. Így, hogy már van mentése, nem fog menni a javítás felrakása. Legalábbis én így tudom, itt olvastam. Aztán, lehet, hogy tévedek és baromira keverem a MOD-okkal.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8288 üzenetére
Jaja!
Csak olyan kevés időm van tolni a gémet...
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8286 üzenetére
Kicsit még fura, de azért már megy.Igaz, később biztos jobb lesz, de pár banditával azért elbántam már így... D
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #8284 üzenetére
Szerintem a képpont célkereszt pont ezt a hatást akarta létrehozni, nekem személy szerint jobban is tetszik mint a normál célkereszt, messzebbi célpontokat sokkal könnyebb vele célozni mert nem "takar"
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8280 üzenetére
Én inkább azt hiszem házibarkács ragasztok egyet a monitorra...
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8278 üzenetére
Tudod, értem, csak fel nem foghatom...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Medvelászló #8040 üzenetére
Szerbiában van még ilyen megkötés tudtommal, elég durva.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7850 üzenetére
Igen ott van, de a kerítésen kívülről lett fényképezve.
Csak mert kérdezted, hogy ki lehet-e lépni a pályákról, szóval a válasz, hogy meg lehet oldani.Más
Feltettem az OL 2010-re az OL 2.2 magyarítását, úgy hogy nem írtam át a localization.ltx-et, hanem csináltam még egy eng mappát (az eredetit átneveztem, hogy megmaradjon, és ne kavarjon be), oda újra bemásoltam az angol feliratokat. Utána az így elkészült egész gamedata állományt felülirattam az OL2.2 magyarítással.
A végeredmény hogy nem fagy ki, a párbeszédek és a felszerelés leírások nagy része olvasható. -
Kassadin
addikt
válasz
Medvelászló #7850 üzenetére
A játékban, ilyen elrendezésű kerítés ilyen úttal csak ott lehet. Aztán lehet, hogy bebukom.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7846 üzenetére
Valamelyik mod-ban már abban toltam mert tényleg jobb volt a PSZ9D mint a SEVA
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #7830 üzenetére
-
Grisam
tag
válasz
Medvelászló #7775 üzenetére
Én azért megpróbálnám Sidorovic-nál is a helyedben. Az OL2010ben is az OL2.2 van benne több egyéb mod mellett. De Yantárban is lehet frakciót választani. És csak akkor kerül sok pénzbe, ha előtte már beálltál valamelyik másik frakcióhoz. Egyébként ingyenes ha jól emlékszek. De én csináltam a játék elején Sidorovic-nál egy mentést mielőtt frakciót választottam. És utána minden frakcióra külön egy mentést.
-
nike_
addikt
válasz
Medvelászló #7772 üzenetére
OL 2.2-ben a Kanyhalos (pripyati) tradernél tudsz csatlakozni. bár elég borsos az ára, 60000 RU.
-
Grisam
tag
válasz
Medvelászló #7772 üzenetére
Hali. Mindjárt a játék elején tudsz csatlakozni a Monolithoz is Sidorovic-nál. Már ha feltetted az OL2010et.
-
Grisam
tag
válasz
Medvelászló #7565 üzenetére
Szívesen.
Segítem minden Stalker társamnak amiben csak tudok.
-
Grisam
tag
válasz
Medvelászló #7553 üzenetére
Az OL2010 1.0005-ös pach-al megy, legalábbis nálam és kifogástalanul. És azt a pach-et ajánlják a leírásában is hozzá.
-
romero28
senior tag
válasz
Medvelászló #7555 üzenetére
-
romero28
senior tag
válasz
Medvelászló #7553 üzenetére
1.006-ig patch-eld fel az alapjátékot , a myagyarítás sajnos nem működik a moddal .
-
Borge
csendes tag
válasz
Medvelászló #6889 üzenetére
Köszi! Utánanéztem, és újabb rejtéllyel találkoztam. Korábban érdeklődött itt valaki, hogy az OL2.2-t, hogy lehet telepíteni, mire válaszként (6040 hsz.) ezt kapta: "Asszem nem telepíteni kell, hanem be kell másolni a letöltött cuccost a GAMEDATA könyvtárba"
Gondoltam az OL2009-nél is hasonlóan kell eljárni, úgyhogy felraktam újra az alap SoC-ot, keresném benne a gamedata könyvtárat, de az egyszerűen NINCS! Egy "bin" könyvtár található benne és kész..
Most én hülyültem meg, vagy tényleg nincs ilyen könyvtár? -
Borge
csendes tag
válasz
Medvelászló #6885 üzenetére
Ok, köszi! Akkor ez rendben is volt. Ha lesz egy kis időm, nekiszaladok újra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Medvelászló #6827 üzenetére
köszi. eléggé impresszíven hangzik a featurelistája.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6803 üzenetére
Kaptam választ: ez a mod már nem lesz elérhető, mivel ebből fejlesztették ki OL mod-ot
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6803 üzenetére
Tényleg eltünt az anyag.
Írtam is az UHSF-es forumba hogy mi a szitu. -
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6801 üzenetére
Én ezt fogom hamarosan kipróbálni: U.H.S.F. Smart mod
Támogassuk a hazai moddereket. -
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6799 üzenetére
Az inferno neked megvolt?
ABC inferno
Nekem az egyik nagy kedvencem, és jó hozzá a 2.1-es OL magyarítás. -
Huma
addikt
válasz
Medvelászló #6784 üzenetére
Nem szeretem mikor ilyen bugok vannak egy játékban. Gondolom az hogy nem tudok bemenni azt is jelenti egyben hogy nem tudom befejezni a játékot. Majd még variálok a patch-ekkel meg újrarakom a játékot, de az tuti hogy nem kezdem újra.
Fallouthoz nem volt magyarításom.
Viszont ezt találtam. Nem tudom hogy mennyire jó: [link] -
Huma
addikt
válasz
Medvelászló #6779 üzenetére
Az elején lévőről. Aki megment. Az első küldetésről mentem vissza. A pendrájvosról.
-
mokus1
addikt
válasz
Medvelászló #6695 üzenetére
mi van akkor amikor liheg mint az állat és nem tudok mást adni neki csak eö csomagot?Aztán rányomok a hálózsákra és annyi...Ez mi?
-
mokus1
addikt
válasz
Medvelászló #6692 üzenetére
Köszi,közben én is megleltem
És a súly határt hogy kell kiütni? -
válasz
Medvelászló #6686 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6646 üzenetére
link
Az 1.4-es mgyarítás linkje is benne volt, de most nem azt hozza, nem találom -
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6614 üzenetére
Ez már egy másik topik témája: Bit Torrent topik
Az első oldalt olvasd el mielött esetleg illetlen dolgot kérdeznél, mert érzékenyek rá.
De nagyjából arról van szó, hogy amint betöltötted a torrent fájlt, a kliens nekiáll letölteni.
Ha van aki seedeli akkor hamar lent lesz, ha nem akkor türelem.....
A kliensben meg tudod nézni mennyit töltesz le, mennyi van hátra, milyen sebességgel megy fel illetve jön le, kb. mikor lesz kész. ha kész megjelenik egy kis buborék ikon, hogy megvan a letöltött fájl. -
válasz
Medvelászló #6610 üzenetére
keresni kene egy masik forrast, mert ez igy nehez lesz.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6610 üzenetére
Hát válassz hozzá, én spec Utorrent-et használok.
Természetesen mielött választanál elötte telepítsd a klienst. -
válasz
Medvelászló #6608 üzenetére
leszedsz egy torrent klienst, feltelepited es abban megnyitod a filet.
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6593 üzenetére
Na akkor megpróbálom elmagyarázni, bár nem nagyon megy a magyarázás
Na először is el kell dönteni hogy előtted-e észak és hátad mögött dél van
[link]Ha eldöntötted észak van vagy dél vagy nyugat, akkor kilépsz a menübe (ESC) és aztán nyomj F2-t. Kijön a konzol menü ahogy a képeken is látható.
Ott a szövegmezőbe be kell írni hogy milyen irányba szeretnél monsztákat létrehozni.
Ha északra akkor Nord, ha kelet akkor East, ha dél akkor South, ha nyugat akkor West.
Az első nagybetűt kell a szövegmezőbe irni aztán egy vessző(,) és a számegység (pld.:S,25)
[link]Ha ez megvan már csak ki kell választani melyik monsztát szeretnéd generálni
[link]Aztán már csak kedvünkre kell gyilkolni őket
Remélem rendesen eltudtam magyarázni mindent
Ha nem akkor jöhet a kritika -
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6593 üzenetére
Pl. innen :[link]
-
Renátó101
csendes tag
válasz
Medvelászló #6578 üzenetére
OK a titok 1 mod a mod pedi az:ATlas Spawn menü
ömm és megéri fel tenni a priboyi story-t én már játszotam vele
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6548 üzenetére
A radioaktiv exo-t a Sarkofágban lehet megszerezni, WGP-exo( Perfect Suit) amit a kivánság teljesitőnél lehet kérni. De csak ABC Inferno modban.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Medvelászló #6551 üzenetére
Igazából véletlenül csináltam, mert az övemre akartam tenni csak a kispisztoly helyére rakta be, amikor rákattintottam. Mondom ilyet még úgysem csináltam hát próbáljuk ki. Azóta nem nagyon próbálkozok.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6545 üzenetére
Fogd kézbe, aztán ha meguntad hajítsd el!
Az lesz az egyik kapu, aztán a másikat is a kiszemelt helyen, de jól gondold meg hova csinálsz kaput, mert lehet a kapu környezetét halálra ítéled ezzel.Azért 5 sec-el lemaradni nem szégyen
A system.ltx, és az actor.ltx-ben kell átírni a max walk weigth sorokat. Lehetőleg ugyanarra a számra.
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6545 üzenetére
Figyu.
Egyszerüen csak tedd be a fegyver slotba, nyomd meg a 2-es gombot és dobd el.
Egy pár másodperc múlva az artifact magától teleporttá nyílik.
Semmi extra nem kell hozzá, simán G billentyüvel dobd el a gömböt
Emre, nem, egy haverom adott egy fájlt és azt ha elinditom a játék előtt, akkor nincsen súly limit
Én nem tom hol kell szerkeszteni a súly határt ezért alkalmaztam ezt a módszert -
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6526 üzenetére
Egy medvének kell is akkora súly
. Nekem elég lesz kevesebb is. Köszönöm, már megy is.
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6517 üzenetére
Akkor nem tudom próbálj rá távcsövet tenni ha még nem próbáltad.
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6515 üzenetére
Asszem Agropomban találtam ott ahol Molet kellett megmenteni.
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6512 üzenetére
Kössz
de ez elég nagy hülyeség hogy anélkül nem bírja el.A PKM és a MINIGUN hol található
Ezen felül a priboi storyt nyomtad már?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Medvelászló #6504 üzenetére
És ott volt tényleg, plusz egy hangtompítós stukker is.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6498 üzenetére
Az emeletre fel, jobbra be, ott egyenesen, és van egy nagy "ablak" a falon ahonnét ki lehet lépni a csövekre, aztán a gerendákon óvatosan végigsétálni...
Ideális pozició csipázáshoz..
Senki nem néz a feje fölé, viszont frankó hangtompító kell, mert nagyon szaladni sem lehet sehova.
Majd teszek fel képeket este ha máshogy nem megy. -
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6489 üzenetére
Magyarosítást honnan lehet letölteni az OL 2.2-höz
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6491 üzenetére
És ha 1.5-ös patch nélkül rakom fel akkor el sem indul???Mert akkor már tudom miértn nem indul előtte.
Medvelászló: maximum game.
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6491 üzenetére
Kössz.
-
válasz
Medvelászló #6485 üzenetére
Jol birod akkor. Engem mar 10 per utan kiidegelt, abb is hagytam. A graf amugy nagyon szep, de ez a villogas total tonkreteszi szvsz, nem lehet ezt vlahogy kivenni belole?
Ol 2.2-t meg en se nyomtam vegig, lehet rakattanok arra, mondjuk a 2009 mod is brutalis.
-
válasz
Medvelászló #6483 üzenetére
A Te szemed nem folyik ki a feher bevillanasoktol?
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6481 üzenetére
Sokadik próbálkozásra a Stalkerhun14-es nevezetű, telepíthető Shoc magyarítással többé-kevésbé működik a dolog. Remélem stabil marad a game, most raktam föl kb. negyedszer. mert mindig volt valami gond. (nem a rendszerrel, hanem elpiszkálgattam)
Innét kaptam vérszemet readmi.ltx abc inferno:
To play with your original game language, rename
"localization (YOUR_LANG).ltx" to localization.ltx
Én így csináltam:
1_game
2_paccs
3_inferno
4_stalkerhun
Az inferno localization.ltx fájlaival nem foglalkozam
A Stalkerhun-t a game mappájába telepítettem (csak a gyökérbe, a gamedata mappát meg sem mutattam a telepítőnek, úgy tűnik megtalálta az útvonlat.
Mindegyik telepítés után restart, az elején csak laza egymásután pakoltam a dolgokat, de nem szerette.A billegést még nem sikerült megoldanom, mivel egy métert nem haladtam
-
válasz
Medvelászló #6461 üzenetére
En se, valami filet kene visszairni, amit azt szabalyozza, hogy jaraskor mekkora "amlitudoval" billegjen a sztaker.
-
válasz
Medvelászló #6459 üzenetére
Nem, mert mear sidorovich utan billeg, bar lehet pertut ittak aze....
-
válasz
Medvelászló #6454 üzenetére
Aha, akkor en is atirom majd 500-ra, ki kene probalnom. Ennek a tortenete ugyanaz, mint az alap game-e?
-
válasz
Medvelászló #6451 üzenetére
Jo nehez lehet a mod, ha ennyi cuccal maszkalsz. Vagy csak keszulsz a legrosszabbra?
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6451 üzenetére
Füstgránát?
Az meik szinü? a Piros?
Z betüvel válts a gránátok között és ott megleled.
Sztem azért nem megy nekem az OL 2.2 és 2.1 magyaritás, mert az alap játék nekem Eredeti Orosz, és ezért le kell töltenem az angol változatot...
Hú de utálom én ezt az egészet.... -
válasz
Medvelászló #6449 üzenetére
Eleg kellemes sulyhatarod van.
-
Anubiss
tag
válasz
Medvelászló #6445 üzenetére
Milyen az a radioaktív FN 2000? Erősebb, vagy ugyanolyan mint a többi csak sugárzik...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Medvelászló #6445 üzenetére
Nos az én gépem a sima garfikát is csak közepes-low beállításokkal viszi, szóval nem az ultra grafika lenne a fő szempont. Inkább a játék hangulata, élvezete érdekelne, mert ha jobb, mint az OL akkor átváltok.
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6435 üzenetére
Örülök, hogy tetszik neked a mod
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6432 üzenetére
nekem ien nem volt, nem a tüzes genyát kell lőni, hanem azt a kopogó szellem szerü vibráló fény/tüz jelenséget. Az elpusztul, jön a videó és felveszed a dokumentumokat, gondolom X18-ban vagy
Nekem még mindig nem kompatibilis a OL 2.2 és a magyaritás együtt, ha unistallálom a magyaritást megy a game :S -
Vladi
nagyúr
válasz
Medvelászló #6428 üzenetére
A saját könyvátradból linkeked őket? Akkor nem is fog menni.
-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6402 üzenetére
Az a ruhától függ mennyit birsz cipelni. Amire emlékszek: Nano Suite 210 kg.
De exoskeleton ruhákkal akár 300 kg-ot is birsz -
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló #6397 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy a mod 1.0004-es patchel müködik.
Nekem speciel nem szokott bugolni
Magyaritást nem tudok hozzá, de kiválóan megy angolul is -
remington2
senior tag
válasz
Medvelászló #6371 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint mégsem az ujjamból szoptam.
-
CptMisi
őstag
válasz
Medvelászló #6367 üzenetére
véletlenül nem steam-es? elvileg pár steam-es játéknál néha szarakszik a magyarítás, gondolom a mod ezen nem sokat változtat
-
válasz
Medvelászló #6327 üzenetére
Tanulj meg oroszul.
-
Anubiss
tag
válasz
Medvelászló #6288 üzenetére
Nem OL modot tolom, hanem alap. Így is eléggé szaratós. OL 2.2 már régebben toltam, csak vírusos lett az indító exe és a vírusírtó ledörgölte. Ott az Agyperzselőig jutottam...
Lauda: Használom is egészséggel, csak most elfelejtetem...
-
Anubiss
tag
válasz
Medvelászló #6281 üzenetére
Te megszerezted a forgócsövest?
Tudsz róla dobni egy képet?
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6283 üzenetére
Mondom ezeket már megcsináltam és nálam a patch után el sem indul.
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló #6278 üzenetére
Kössz!
De a bárban nincsen, csak 7,62x54-es
Ehhez meg 7,62x51-es kellene.
Pripyat-ban meg még nem voltam soka mert mindig kidobott desktopra a game, ezért inkább visszafordultam 1-2 mellékesértDe a 9x39-es nekem bevált hozzá
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #6254 üzenetére
igen, csak akkor használja teljes mértékben a gamedata elemeit
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #6252 üzenetére
én így telepítettem: 1.5 -> OL 2.2 -> OL 2.1 honosítás mindennel együtt = tökéletesen működik. fsgame.ltx-ben gamedata mellett true / true van?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Medvelászló #6249 üzenetére
Zk
sak meg ne und a játékot mert naooon hosszú
Az alapgém műxik a peccsel,ez műxik a 2.2-es modal,bemásolom a magyarítás gamedata-ját,mintha ott sem volna!!!Valakinek valami ötlete?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6243 üzenetére
nem, nem találkoztam! eztmost Újonc-ként nyomtam végig, sietni akartam, mert mentéseket akarok(tam) Archiválni
de az OL1.1ben voltak ott monszták. és akkor is Újoncként mentem....hmmakkor beállok valahova. és lesznek küldik is? mikor várható a Vége, ha van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6241 üzenetére
ohh, hogy ilyenkor ellehet helyezkedni
nekem ez új....amúgy mitől kellett volna tartanom, és hol?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6238 üzenetére
már a hotelnél járok. eddig megusztam hibamentesen
várható mégvalami?
Lauda: hogy mit javasolsz?
-
válasz
Medvelászló #6238 üzenetére
Ha visszagondolok engem mi várt ott, inkább egy azonnali szeppukut javasolnék.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #6236 üzenetére
magyarán menjek vissza ott, ahonna odakeveredtem?
-
zolka78
senior tag
válasz
Medvelászló #6228 üzenetére
És ezt a magyarítást hol találom?
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6222 üzenetére
Ha fölraktad akkor már nincs vissza út csak a játék újratelepítése ennek függvényében dönts.Ha mégis fölrakod akkor kövezsd az alábbi utasításokat.
Először is kicsomagolod a játék főkönyvtárába az egésszet nem a gamedatába.Ezzel a fájlal tudod elindítani run_alife_s.bat.
Pályák közti váltáshoz benyomod a nullát és ezt írod be: jump_to_level levelname levelnamek:l04_darkdolina
l06_yantar
l05_bar_rostok
l02_garbage
l04u_darklab
l03_agroprom
l10u_radar_bunker
l12_stancia
l13u_warlab
l09_swamp
l01_escape
l07_military
l10u_secret_lab
l12u_sarcofag
l10_radar
l13_generators
l08_deadcity
A nulla az ö és a shit+ü az pedig ez:_
f9 a gyorsmentés és az f7 a betöltés ha lefagy és nem tölti be akkor töröld ki a mentéseket.Ez segít.
A játék eléggé instabil.
Remélem segítettem. -
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló #6224 üzenetére
Estére megnézem neked hogy kell.OK.
-
remington2
senior tag
válasz
Medvelászló #6222 üzenetére
Az áramló erőre figyelj, ifjú padawan
De nem mindenkinél indult el . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest