Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
Váá, ne keverjétek bele még jobban Yantarral, mikor leírta világosan, hogy a vörös erdőben van Piripócs városa felé.
Nah, ne kanyarodj rá a Piripócsi útra, hanem egyenesen menj tovább. Jobbra lesz az a kódos ajtó amit említettél (nem kell vele foglalkozni, csak eu csomagok vannak mögötte), de utána még sok van a pályából csak elkanyarodik az út (szvsz azért is nem vetted észre). Na, a kanyar után emelkedő is lesz ott kezdődik igazán a hentelés
Többet nem írok, át/túl kell élni 
Jah, és a narancssárga ruhát hanyagold. Nincs semmi golyóállósága, hamar szitává lőnek benne.
-
proci985
MODERÁTOR
!SPOILER!
na, ott énis szivtam. lesz egy ilyen kör alakú terem, három szinttel. valszeg ott feküdtél ki, amikor lejárt az óra. itt minden szinten lesz 1-1 vezérlőegység, rajta egy kapcsolóval. ezeket sorban nyomd ki (sorrend tökmind1, de alulról felfelé a legegyszerűbb meg logikusabb). ha nagyon fogytán az időd, akkor a szintek közötti lépcsők környékén néha nincs erős sugárzás, ott lehet pihizni;>. ilyenkor a timer újraindul utánna. ha a három szintet lelőtted, a legfelső szintén lesz egy fő control panel, itt megnyomsz egy gombot és örülsz, jön egy szép video.
!SPOILER vége! -
Medvelászló
senior tag
Egyszerű kikapcsolni,szerintem próbálkozz vele,szenvedj sokat,szerintem a készítők is erre törekedtek!!Ha eláruljuk, olyan mintha helyetted játszanánk végig!!
Néha keress a föld alatt is,ne mindig felette!Én az alapjátékot 5-ször kezdtem újra, mire sikerült rájönnöm mit hogyan kell csinálni hogy végig tudjam játszani!!
A játékhoz kell sok faxa fegyver/pontlövő és "kaszáló gép" is,sok gránát,és csendes gyilkos is!Nem utolsó ha az igen nagy tűzerőt képviseli/Nekem volt Ppg-m,10 rakétával?Svd-m hangtompítóval,rengeteg lőszerrel,{páncéltörővel}éjszakai vérfürdőhöz spec sörényes puska,egész tölténnyel és dart nyilakkal,stb...... 
Kámon máj dog Bodri,ték jor vasz iszt de kemping szerkó!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Crypto Trade
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Váá, ne keverjétek bele még jobban Yantarral, mikor leírta világosan, hogy a vörös erdőben van Piripócs városa felé.
Többet nem írok, át/túl kell élni 
Szorri!

Néha keress a föld alatt is,ne mindig felette!Én az alapjátékot 5-ször kezdtem újra, mire sikerült rájönnöm mit hogyan kell csinálni hogy végig tudjam játszani!!
A játékhoz kell sok faxa fegyver/pontlövő és "kaszáló gép" is,sok gránát,és csendes gyilkos is!Nem utolsó ha az igen nagy tűzerőt képviseli/Nekem volt Ppg-m,10 rakétával?Svd-m hangtompítóval,rengeteg lőszerrel,{páncéltörővel}éjszakai vérfürdőhöz spec sörényes puska,egész tölténnyel és dart nyilakkal,stb......
shield