- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
Váá, ne keverjétek bele még jobban Yantarral, mikor leírta világosan, hogy a vörös erdőben van Piripócs városa felé.
Nah, ne kanyarodj rá a Piripócsi útra, hanem egyenesen menj tovább. Jobbra lesz az a kódos ajtó amit említettél (nem kell vele foglalkozni, csak eu csomagok vannak mögötte), de utána még sok van a pályából csak elkanyarodik az út (szvsz azért is nem vetted észre). Na, a kanyar után emelkedő is lesz ott kezdődik igazán a hentelésTöbbet nem írok, át/túl kell élni
Jah, és a narancssárga ruhát hanyagold. Nincs semmi golyóállósága, hamar szitává lőnek benne.
-
proci985
MODERÁTOR
!SPOILER!
na, ott énis szivtam. lesz egy ilyen kör alakú terem, három szinttel. valszeg ott feküdtél ki, amikor lejárt az óra. itt minden szinten lesz 1-1 vezérlőegység, rajta egy kapcsolóval. ezeket sorban nyomd ki (sorrend tökmind1, de alulról felfelé a legegyszerűbb meg logikusabb). ha nagyon fogytán az időd, akkor a szintek közötti lépcsők környékén néha nincs erős sugárzás, ott lehet pihizni;>. ilyenkor a timer újraindul utánna. ha a három szintet lelőtted, a legfelső szintén lesz egy fő control panel, itt megnyomsz egy gombot és örülsz, jön egy szép video.
!SPOILER vége! -
Medvelászló
senior tag
Egyszerű kikapcsolni,szerintem próbálkozz vele,szenvedj sokat,szerintem a készítők is erre törekedtek!!Ha eláruljuk, olyan mintha helyetted játszanánk végig!!
Néha keress a föld alatt is,ne mindig felette!Én az alapjátékot 5-ször kezdtem újra, mire sikerült rájönnöm mit hogyan kell csinálni hogy végig tudjam játszani!!
A játékhoz kell sok faxa fegyver/pontlövő és "kaszáló gép" is,sok gránát,és csendes gyilkos is!Nem utolsó ha az igen nagy tűzerőt képviseli/Nekem volt Ppg-m,10 rakétával?Svd-m hangtompítóval,rengeteg lőszerrel,{páncéltörővel}éjszakai vérfürdőhöz spec sörényes puska,egész tölténnyel és dart nyilakkal,stb......
Kámon máj dog Bodri,ték jor vasz iszt de kemping szerkó!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest