- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MasterDeeJay #4768 üzenetére
(#4770) remington2:nem bug...szimplán eltévedtek a melegfelvonulás ellentüntetői..ennyi!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MasterDeeJay #4763 üzenetére
ühűű..b..zki!azt jól elvitték barétom...!mehetsz gyalog
vagy lopsz másikat
érdekes bugokkal van tele a játék..kiv leszek az ujra!remélem kevesebb lesz mint volt -
- = Zk = -
félisten
válasz
MasterDeeJay #4760 üzenetére
...mértnem magyaráztad el neki a magas benzinárakat,...a folyamatosan országosan is terjeszkedő korrupciót!netán példálózhattál volna neki a baszott magas inflációval is!deha ez sem elég neki,akkr simán csipőböl közöld vele,h mész az ombudsmanhoz!!ennyi!
-
Bencom ™
őstag
válasz
MasterDeeJay #3773 üzenetére
Nem ér!!! Én ezeknek kb a 70%-án már ugyanígy elgondolkoztam, és hasonló álláspontra jutottam....
A tárrendszeren is gondolkodtam, hogy azt máshogy kellene, mert nem realisztikus, meg láttam olyan játékot, amiben úgy van ahogy mondod, de ennyire nem mélyedtem bele, ezt az egész tervezgetést most már tényleg komolyan kellene venni ^^a hellokittys matrica meg üt, télleg kellene ilyen bele (de nem feltétlenül azzal a macskával
)
Amúgy magyarországon is vannak nagyonjó programozók, meg kell őket keresni, és akkor ez lesz az ML mod
(nem Oblivion lost, hanem Hungarian Lost
)
aztán majd ebből MMOFPS-t csinálni
áh, és a legjobb hogy úgy látom most nem csak én lelkesültem beamúgy a játékból én is hiányoltam nagyon a skorpió-és/vagy az izraeli uzit, hiszen elég elterjedt fegyverek... meg a kiöregedett vh-s fegyverek is jó ötletnek tűnnek... igaz akkor már tényleg lenne vagy 57298756987625-fajta lőszer, mindenbe más, és elég lehetetlen lenne a gém
de igazából realisztikusabb is...
ja és ha már Nagant lesz benne, legyen benne második vh-s visszamaradt kukorica-gránát is!!!!
És mortal...
És MG-42...
És esetleg 1-2 tankba lehessen beülni, van pár a játékban...
És legyen benne lapát...
És... még sokminden!! -
AthlonXP
őstag
válasz
MasterDeeJay #3767 üzenetére
Jók az ötleteid és van igazság abban amit modassz a mostani dolkat illetően... Azé egy "Marked Two"-t meglesnék...
Sztm kereslet is lenne arra, amit írtál, van annyi hülyeség már, ha azok fogynak, akkor ez is fogyna hidd el.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3763 üzenetére
mindezt úgy, hogy az fps irányítás és mindenség megmarad.
-
Bencom ™
őstag
válasz
MasterDeeJay #3763 üzenetére
wos?
World of Stalker
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterDeeJay #3650 üzenetére
***OL 2.0***
Igen, a 3. kameranézetet választva nem mozog a stalker, úgy használható vmennyire.
Most jöttem vissza az X18-ból és már az X16-ba tartok, de a csaposnál alig van vmi. Kötszerből van 5, meg a sárga eü dobozből is 5, más fajta nincs. lőszer az még lenne is de fegyver csak sörétes meg AK meg ilyen egyéb sz@rok... nameg ez az új stuki a modal. Ruha sincs nála semmi, a legjobb a dutis ruha az is vagy 80-90kde semmire sem való.
Kív leszek, hogy mennyi lesz majd a katonai páncél vagy a psz99-md amit nagyon szeretek. De hogy most alig van nála vmi hasznos, az felháborító, hát így menjek én harcba?!!
Állandóan ömlik a vér a stalkeremből, mert nincs kötszerem, pedig a halottakat is fosztogatom, de semmi..Az igaz, hogy most veterán szinten nyomom, de akkor is, kötszer azé lehetne. A csaposnál mikor bemegyek vásárolni általában elfolyik egy vödör vérem, mire mire végzek
, ja és mint most is hiába használtam fel minden kötszert, továbbra is vérzek, artifactom meg nem van.. A csapos meg már nem ad.
És így megyek az X16-ba..
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterDeeJay #3648 üzenetére
***OL 2.0***
Köszi szépen!
Most már csak az a bibi, hogy amikor változtatom a kameranézetet, akkor a stalker is elfordúl abba az irányba, amelyikbe nézek, így nem tudm megnézni, hogy pl milyen előlről, de azért így se rossz. Tök jó, ahogy a ruhákat változtatom rajta és úgy változik a kinézete is meg minden. Bár kűlső nézetből nehéz célozni, mert nem oda lő, ahova a célkereszt mutat. Kb 2 m-re voltam egy banditától az X18 lejáratánál és nem tudtam eltalálni, bárhogyan is lőttem rá.Viszont az volt az érdekes, hogy amíg kűlső nézetben voltam, addig az a hülye nem vett észre, pedig ott áltam mellette és lövöldöztem rá...
Amint visszaváltottam normál nézetbe, rögtön tudtam célozni rendesen és utána már a bandita is észrevett.
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterDeeJay #3644 üzenetére
Ok, megbeszéltük.
Amúgy én 1.005-el tolom és nekem sem megy.. Szal sztm más gond lesz ott. Nagyon szívesen kipróbálnám, de így nem megy.
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterDeeJay #3633 üzenetére
Leszedtem azt a modot. Jó kis stuki..
Felrakott még egy snipert, de azt nem tudom használni, mert mikor kiválasztom az inrtorymban, akkor nem rakja be a fegyver helyére.Mi lehet vele? Kicsit gáz, mert 98000 RU volt..
-
Bencom ™
őstag
válasz
de a lőszered kicsit kifogyott belőle
nemtom, nekem a kesztyű nem teccik valamiért... nem kellene az oda... meg a pulóver szára is... úgy láttam ez csak az OL-ben van, de mindben
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mi az a P90?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest