Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Bencom ™
üzenetére
láda? nem hiszem hogy azt mutatná inkább a vadászt, de ez meg volt már az 1,4es patch alapgammában is. Ez a láda ha jól sejtem a bárban van, feljössz a bárból és elkanyarodsz jobbra meg balra, egyenesen és átmész egy ajtón meg mégegyen és mileőtt elkanyarodnál balra ott vannak ilyen dobozok és akoz mellett van egy ablak alatt.
Am a forráskódot azért kérdeztem, mert tudtommal ezek a beállítások .ltx fájlokban vannak amik lua szkriptek. tehát nem forráskód hanem szkript, az nem u.a. Másrészt meg az óverhalu mod fájljait láttam és már korábban említettem, hogy ezek .h kiterjesztésű fájlok, és erőteljesen C-re hajazó kód van bennük( nameg a .h az ugye c header file ) és nem értettem már akkor sem, hogy ez hogy babrálhatja a gammát, mert akkor lennie kéne egy C fordítónak a játékban amit nem igazán tudok elképzelni. szal még 1x milyen forráskód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield