- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Ace Ventura #1881 üzenetére
Üdv.
Ne ott próbálkozz, hanem abban a helységben ahol kinyírtad a kontrollert + megtaláltad Ghost holttestét. Ott lesz jobbra a végén egy lyuk abban a kis medenceszerű valamiben, abba kell 'leesni' -
Kareszovics
addikt
válasz
Ace Ventura #1881 üzenetére
Ott ahol megtaláltad azthiszem a Szellem nevű csávó cuccát ott hátul le van szakadva az aljzat ott kell lemászni és "búvárkodni" egy sort. A létrán 100, hogy nem fogsz visszamászni.
-
3psilon
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1771 üzenetére
Nekem BIOS + chipset driver frissítés segített.
-
tabrev
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1771 üzenetére
Esetleg még egy ötlet: mostanság jártam úgy, hogy egy megsebbzett kötelességi fegyverét magamévá téve - adtam neki utánna kötszert
- elrohantam gondolva jó lesz az nekem innentől! Na ja, ezt a game nem tolerálta
akár merre mentem tovább (próbálva kijátszani a kijátszhatatlant
) kidobált vmi buggal... fogtam magam és visszaadtam a ge**nek a stukkert és láss csodát minden megy rendesen... nincs nálad is vmi ilyesmi
-
slayer006
addikt
válasz
Ace Ventura #1768 üzenetére
eredeti ez a s.t.a.l.k.e.r. ?
-
slayer006
addikt
válasz
Ace Ventura #1765 üzenetére
-
tabrev
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1757 üzenetére
Legújabb Dx9-et próbáltad feltenni? Nov.10... vagy mikori...
Á, és még vmi! Sikerült feltennem távcsövet AK-ra (tényleg csak ha használatban van a fegyó akkor teszi rá
) Köszi az ötlet adójának!!!
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1757 üzenetére
Egy 8800GTS-t 8600Gt-re cserélni nem volt jó ötlet... nem melegszik túl a kártya? az inno kártyák eddig engem nem tudtak meggyőzni.
-
ans
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1755 üzenetére
Memtest volt?
-
ricsy888
senior tag
válasz
Ace Ventura #1753 üzenetére
Megvan!!!, tudom már miért lépett nekem ki mindig. Mert fel volt húzva a procim 2Ghz- ről 2,2Ghz-re(AMD2400+@2800+). Pedig elvileg stabil volt a proc.
Aztán így kénytelen voltam visszavenni alapra a procit, úgy jó volt. Bár a te esetedben nem hinném, hogy ez a baj. Hiszen ha jól látom egy C2D 6550 van.
Szóval nem tudom mi lehet a baj, reméljük nálad is elmúlik
De azért még gondolkodom, hogy mit is állítottam a gépen, amitől "megjavult" -
ricsy888
senior tag
válasz
Ace Ventura #1750 üzenetére
Nekem is volt ilyen problámám, mikor ekezdtem a játékot. Sőt én akkoriba még egy sokkal rosszbb konfiggal toltam(amd2400+, 768mb ram, és egy 9600Pro) Nem tudom, hogy hogyan ,de nekem egy idő után elmúlt, mit egy betegség
mod: és ahoz képest, hogy milyen gép volt. ment 1024-be mediumon.Persze DX8 és nem teljes képernyőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged