- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Killer01 #1255 üzenetére
Azért egy rohadó küszöbű 1.3-mas ládába beültem volna egy kanyarra, márcsak a nosztalgia kedvéért is... Egykoron nekünk is olyan volt.
Még egy kérdésem lenne, ha mellékküldetést szeretnék vállalni, és meg is teszem, bekerül a pda-mba a munka, de nem tudom kicélozni a kis piros jellel, vagypedig eltűnik előle a zöld célkereszt, de a piros jel ott lesz, csaképp a térképre nem kerül rá az irány, sem a munka helye... Ez mitől lehet? Csak a főküldetésre tudok fókuszálni sokszor, de én előtte szeretnék kalandozni egy kicsit, mert a főszál úgysincs időhöz kötve. Már újra is kezdtem ez miatt, de ugyanaz van ismét. Ez valami bug lehet vagy én cseszek el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest