Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #9895 üzenetére
Nem tudom főnök még nem próbáltam ki a modot amit említesz.Én nem szeretem azokata modokat amibe egyetlen egy lövéstől meg lehet halni,kérdem én akkor minek a páncél ruci.Rögtön az elején el dől,neki rohanok az első katonának vagy banditának és kész.Nem tudom megszámolni menyi modot próbáltam már ki de a legtöbb azonal ment a kukába.
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Plazmacucci #9892 üzenetére
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Plazmacucci #9889 üzenetére
Sok új küldi van benne?
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Plazmacucci #9887 üzenetére
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Plazmacucci #9885 üzenetére
Sortüzet neki,a falhoz álítani a cimboráival együtt.
-
-
ruhákat honnan lehet beszerezni. A stalker ruha megvan, de a wikin látom azért van pár komolyan darab
-
nagyon jó a hangulata a játéknak, az elején egy dolog zavart, - ha már az életben nem - a játékokban próbáltam a tökéletességre törekedni és eléggé zavart, ha meghalnak körülöttem. De el kell ismerni, hatalmas feelinget ad, hogy visszamegyek mittomén Szürkéhez (nem tudom az eredeti nevét Grey?
) és azt látom hogy a kutyák túlereje legyőzte, halottan fekszik a romok között. Aztán rá kell jönni, hogy itt tényleg mindenki magáért küzd, nem lehet mindenki istápolni
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #9876 üzenetére
Nekem úgy tetszett az alapjáték és a módokkal kapcsolatban nem sokat mondhatok.A complete ill. az OL2.2 - vel játszottam.A többieknek több tapasztalata lehet más módokkal.A leszakadt hídnál 4 féle módon lehet átjutni.Odamenni a katonák parancsnokához és 500Ru ellenében átengednek,másik lehetőség lepuffantod őket.A harmadik amit te is mondtál jobb oldalon ki lehet kerülni őket és át a töltésen (mint a CS - ben a fosztogatók itt a katonák sem mennek utánad).A negyedik lehetőség átmenni az elektromos anomálián.Elsőre nehéznek tűnhet,de az egy mozgó anomália és meg lehet figyelni a viselkedését.
-
Dhampir
félisten
Én anno kikerültem őket, a vasúti alagút felé eső oldalán a hídnak. Ugyanúgy csetlettem-botlottam, mint a segítséget kérő fórumtársunk. Most már rendesen, értelmesebben kellene játszani vele. Csupán az a nagy kérdés, hogy az alapjátékkal vagy pedig érdemesebb egy moddal végigtolni?
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #9869 üzenetére
Szerintem nem gond a hadsereg ellenségnek számít (bár a CS - ben van sztori,de nem tudni megfelel-e az igazságnak).A másik,hogy Agropromban szintén harcolni kell velük.Az tényleg fura,hogy a hídnál lévők pirosak,de lehet velük tárgyalni,bár a támaszpontjuk kiirtása után már nem valószínű,hogy szívesen látnak.Van még egy küldetés amit Szido ad a támaszpontról kell elhozni egy ládát és ekkor úgy is le kell számolni velük bár ez később van nem az elején.
-
-
hubai1979
őstag
Ezt nézte már valaki.
-
dodopek
addikt
Ajánlom figyelmedbe ezt a videot...
-
-
segítsetek. Ez ennyire nehéz játék, vagy én néztem be valamit. Agropom alatti csatornában szenvedek, alig bírok megölni pár katonát, még az eredeti durkálós kabátban vagyok, két lölév végem, a katonák meg mint a terminátorok. Stalker fokozat, alap SoC semmi mod
-
-
hubai1979
őstag
A két alsó képet nézzétek csak meg.
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #9849 üzenetére
az már igaz, hogy talán ebben a modban van a legtöbb anomália (a többiben összesen van ennyi
)
a snipert az elején amint lehetett (kb. a faluban,az első hullánál) cseréltem is AK-ra, ahhoz mindig volt lőszerde tény, hogy a sniper könnyített az 'első lépéseknél'
pontosítok annyit, hogy az sgm 2.2 alapú modok közül a sniper tetszett a legjobban, mert azért egy WiP-el vagy Braz-al kár összehasonlítani, más játékmenet, más területek, stb.... -
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #9847 üzenetére
Túl könnyű volt a mesterlövész puskával az elejétől kezdődően.
Emlékezz vissza a pihentető betöltési időkre is és a zatoni lila talajra, meg a "kedvenc" mocsaradra az ösvényeken sűrítve belerakott anomáliákkal.
A vizes kerülős trükköd viszont ügyes húzás volt. Pedig máskülönben a mocsár világa nagyon hangulatos. -
PeL
addikt
Kipróbáltam ezt a SHoC Mod Pack 2013-at de elég szomorúan konstatáltam hogy nálam játszhatatlanul szaggat ha nem statikus megvilágítással játszom. Valami nem stimmel a moddal. Nem hiszem hogy ennyire akadnia kéne
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #9835 üzenetére
Én most mind a kettővel játszok. Mindkettőnek meg van a szépsége és a hibái. Rakd fel mindkettőt és majd eldöntöd. A Legendary nagyon kemény az elején. Már Kordonban összefutsz exoba öltözött képzett banditákkal vagy zsoldosokkal, kemény lesz. De tudsz toborozni magad mellé csapatot, jól páncélozottakat válaszd és jó sörétest a kezedbe.
-
-
westcoastog
veterán
Szevasztok, nyitottam a survariumnak egy topikot, tessék tolongani.
-
Hello sztalker barataim!
Tudnatok segiteni esetleg, hol talalok a jatekhoz 100% jatekmentest, ami jo az 1.0005-os verziohoz? Regebben felnyomtam megint a notira a jatekot, a trader moddal es a megfelelo trainerrel, mondom hentelek kicsit, de amik vannak menteseim nem igazan mukodnek vele. Szerintem azon lehetett valami masik mod is, azert nem tolti be oket.
Koszi elore is!
-
dodopek
addikt
válasz
Woodslave #9824 üzenetére
Alapjáték, vagy moddolva van? Stream, vagy lemezes? "egy magyarítást", ez nagyon karcsú. Légyszi pontos file nevet, és/vagy linket adj.
És egy fontos dolog, bár nem emlékszem, hogy a SoC-ban ez már benne van e. Ha legközelebb kidob a játék, nyiss egy szövegszerkesztőt, beillesztés. Ha sok soros hibaüzenetet illeszt be, akkor azt másold be ide nekünk is, hátha okosabbak leszünk tőle...
-
na megvan a játék, felraktam egy magyarosítást. A kérdés, hogy ha rámegyek a PDA kimutatás pontjára, lefagy a játék. Mi lehet?
-
sklopp
őstag
Üdv!
Stalkersoup-ban mit lehet csinálni a PDA hibájával? Bar-ban megjavították, átmentem ATP-be ahol még jó volt, majd onnan Kordonba, ahol már nem működött, Garbage-ban sem, Agropromban sem, visszamentem Bar-ba, ott meg újra jó volt. Így gyakorlatilag nem lehet játszani, nincs sem kijelzés, sem párbeszéd, nem férek hozzá a hátizsákhoz, stb. Ez valami bug, vagy a játék része, vagy mi a fene? -
sondor88
csendes tag
Ha bárkinek kéne BÁRMILYEN mod is...
https://mega.co.nz/#F!zEtSxC4J!eRsovn-n098UpRtLDmr5_w
-
shield
Topikgazda
Áldott Karácsonyt kívánok minden Stalkernek!
-
op.erik
aktív tag
-
nem_tom
őstag
Képződményekben gazdag Boldog Karácsonyt kívánok minden sztalkernek!
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci #9814 üzenetére
Ő Lajka kutya?
-
-
nem_tom
őstag
válasz
Plazmacucci #9812 üzenetére
Ez most komoly? Jót nevettem.
-
-
kislaki92
senior tag
épp ez az,hogy vagy csatlakozol a C tudathoz vagy nem
a monolitnál meg örök élet,pénz,tűnjön el a zóna,pusztulnia kell a világnak,meg ,hogy én akarom uralni a világot
ennyiről tudok
-
kislaki92
senior tag
tudtommal 7 befejezése van
itt mégis nyolcat írnak
miről maradtam le?
http://www.supergamer.hu/stalker-shadow-of-chernobyl-p-8361.html
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom #9799 üzenetére
Felraktam a javított fordítást, ha találsz valami hibát akkor készíts róla képmentést, köszi.
Jantarban megcsináltam a X16 labor küldetést (ne felejtsd el elhozni a "gyógyító Berill" páncélt, egy lépcső mellett van) a tudósnál mindjárt jobb fegyvereket és páncélt lehet venni. Jöttem vissza Barba, Rosztokban néhány szolgálatos átváltott ellenségbe, volt amelyik hátba lőtt. Ahogy pályát váltottam és átkerültem Barba ott is 1-2 szolgálatos lőtt rám. Sörétessel egyet megsebesítettem, de nem halt meg. Oda mentem hogy segítek a baján, de kis idő múlva pirosról visszaváltott sárgára és már tudtam beszélni vele. Kért egy elsősegély csomagot és erre barát lett. Fel is tudtam venni csapattagnak mint a Legendary-ban, ebben ez volt az első lehetőség. A Legendary-ban általában két társsal nyomulok, exoskeletonosokat szoktam választani, mert tovább bírják a gyűrődést. A Clear Sky-ban nem tudom lesz-e ilyen lehetőség, mert nagyon az elején vagyok. Ezzel a hárommal nyomulok.
A képződmény átalakítást én még soha nem csináltam egyik játékban sem. Lehet hogy most kicsit eltökölök vele én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Félórányi videón a 007 First Light
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest