- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #12618 üzenetére
Még emésztek.....
-
xFreex
aktív tag
SaGa59 fordított egy módot amire illik a leírás. Spectrum Project. Kedvencem.
-
xFreex
aktív tag
válasz
San398 #12500 üzenetére
Sajnos akit keresel elég messze van jelenlegi helyzetedtől. Vissza kell menni teljesen az elejére, Kordonba.
Ha minden igaz a térképen jelöli is a helyet. A vasúti híd felett jobbra az épületnél kell lennie a tábortűz mellett.
Viszont megéri visszamenni, mert a szobába amit most nem tudsz kinyitni van egy jó féle páncél és egy pisztoly amit ha jól emlékszem máshol nem is lehet megtalálni. -
xFreex
aktív tag
A küldetések határidejét ki lehet iktatni ezzel a móddal.
Bontsd ki és a gamedata mappát másold a játék telepítésének könyvtárába. A már megkezdett küldetéseket nem de az újonnan felvetteket már módosítja. -
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #12125 üzenetére
-
xFreex
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #12094 üzenetére
A kép beállításoknál milyen megvilágítást választottál?
-
-
xFreex
aktív tag
válasz
SaGa59 #11230 üzenetére
Elméletileg a gamedata\textures\wpn mappában van persze csak ha módosították a wpn_crosshair.dds. Ha nincs akkor az alap fájlt használja. A lényeg, hogy valahonnan kell szerezned 16x9 arányú felbontáshoz készítettet. Azt tudom, hogy a CoP Enot módjában vannak külön 16x9 es textúrák is. Csak be kell másolni az említett helyre és átnevezni wpn_crosshair.dds-nek. Elviekben.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #11029 üzenetére
"olvastam a Kaosz Szavat"
Ha egyre gondolunk, amiben egy félork csinálja a fesztivált, s mindent az istene Yvorl nevében, akkor az fantasztikus volt nekem is. Nem bírtam letenni.
Bosszúúúú!!!
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #10759 üzenetére
Majd ha végeztem az aktuálissal, akkor majd eldöntöm.
Apropó aktuális.
Eldöntötted, hogy adott fegyver melyik fejlesztési sémát használja?
+ privátban elküldhetnéd, hogy adott fegyvernek mi legyen a karakterisztikája. (lőtávolság, tüzgyorsaság, tömeg. esetleges kiegészítők: hangtompító, távcső stb.)
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #10755 üzenetére
A CoP és a CS modellek egyeznek. A SoC eltér, mert ott a fegyverhez van rendelve a karakter keze.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #10622 üzenetére
Esetleg annyi lehet a változás, hogy az egyik még az első kiadás és nincs patchelve, nekem az amit újrarendeltem már fel val patchelve 1.6-ig.
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #10591 üzenetére
Hát igen. Ő Koshei az első irányító.
A legerősebb. Csak szegénykém retteg az anomáliáktól ezért beköltözött az erőmű udvarába. Egyébként ez a teleport adná a végső videót, amit kiszedtek a freeplay miatt. Ha végeztél az irányítóval akkor nyugodtan visszaslattyoghatsz az erőmű nyugati részére, csak néhány mutáns lesz. Oda ahol kijöttél és elkezdődött a teleportos móka. Az erőművön keresztül meg simán visszamehetsz Pripijaty-be.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #10476 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor alapjátéknál ezekért a küldikért kaptál:
Medúza:
Ez nem küldis. Szido pindéjétől északra az anomáliamezőben van egy kicsi fém doboz, amit ha lelöktél a nagy zöld ládáról akkor kiugrott belőle egy. Érdekes, hogy ha csak simán széttörted akkor nem adott semmi. Vagy beleesett a másik ládába és nem lehetett kiszedni?
Kővirák:
Ha Fürge túlélte az első küldiben a kiszabadítását, akkor kérhettél tőle melót. A szerezd meg a tökéletesített ruhát küldit adta. Jutalom egy kővirág volt.
Húscafat:
Bár területen szeméttelep felől az első szolgálatos őrposzton kérhetsz küldit. Pusztitsd el a kutyafalkát küldi jutalma egy húscafat.
Éjcsillag:
Szintén bár. Lent a csaposnál a pincében az egyik stalker adja a küldit, hogy végezz az árulóval. (lenyúlta a közös szajréjukat) Jutalom egy éjcsillag.Hogy ezen a mód változtatot, vagy sem azt nem tudom.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #10474 üzenetére
Annira nem bonyolult.
így kéri őket:
1. medúza
2. kővirák
3. húscafat
4. éjcsillagMiután az egyiket teljesítetted utána kéri a következőt. A gond csak az, hogy egy idő után nullázódik, ha nem válalod a következőt. Meg persze van valami kritériuma is. Vagy rang, vagy elvégzett főküldi után adja csak az éjcsillagost.
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #10465 üzenetére
Akkor lehet.
Az alapjátékkal amikor legelőször játszottam még patch nélkül. Nálam akkor volt meg a vad vidék házikós eset. Megmaradt az égetővel teli alagútban a zombi hullája és volt, kutat, gyorsmentés, visszatölt, kutat, gyorsmentés.
Ezt eljátszottam párszor és a széf a házban tele volt SEVA rucival. Felét megtartottam felét eladtam és volt "boldogság, gazdagság". -
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #10461 üzenetére
Nem történik semi rossz. Ha olyan rejtekhelyet spawnol amibe te tettél valamit, akkor csak megjelenik a cuccod mellett az új motyó.
Az üres rejtekhelyek meg azért vannak, mert minden rejtekhely feltételekhez van kötve. (Melyik területen vagy, milyen ranggal, milyen frakcióju hullát vizsgálsz. Így elég színes a választék.
)
Tudtommal egy rejtekhelyet egy végigjátszás alatt csak egyszer kaphatsz meg. Csak az alap verziónál fordult elő, hogy akár 25 x megkaphatad ugyanazt a rejtekhelyet. Viszont van több is aminek a neve ugyan az, de más-más területen van.
-
xFreex
aktív tag
Nálam akkor generált be + egyet, amikor a kitörés befejeződött és épp lent voltam. Néztem is bután mikor megjelent a hátam mögött. De aztán leültünk és megszalonnáztunk. Én hoztam a kést, ő meg a szalonnát.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #10438 üzenetére
ö is felvette a földrôl. Elviekben a jobb oldalon van egy alsó terüket tüzhely + miegymás. Egy vaslemezen lehet lemenni és az alatt hevert.
Lehet majd venni is a bárban, de van még egy a sötét völgyben is. Gyárépületnél, ahol Borov van. Középen a hangárban van egy zil annak a platóján is van egy.
-
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #9946 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor nem csak a hagyományos katonák lesznek ott, hanem majd specopsosok is. Amikor a sötétvölgyben végeztél az X18-as laborban akkor egy kicsit nekiállnak majd mozgolódni a katonák és csak a kordon felé tudsz visszamenni a bárba. Akkor már egy elit alakulat figyel ott Abakannal meg AK 74-el.
Amikor majd ezt az útvonalat követed akkor ne felejts el benézni az öreg Sidorovich-hoz. Mutasd meg neki az X18-as doksikat egy kis + RU-ért.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #9933 üzenetére
Van egy őrjárat 3 katonából áll. Ők az úton meg szokták közelíteni a vaddisznótanyát. Előfordulhat, hogy kiszúrtak és követtek, csak nem vetted észre.
"Lehet, hogy az volt a baj, hogy elszállt pár sörét a bázisuk felé"
A sörétesnek meglehetősen rövid a lőtávolsága. Bár ki tudja. Ha közben megváltozott az ellenőrzőponton a hangosbemondó hangja és riadót fújtak akkor lehet.
Ez a kiírtják a falut nálam az OL 2.2 verziónál szinte rendszeres volt. Szinte mindíg betámadták szerencsétlen kezdőket. Csak akkor hagyták őket békén, ha én henteltem le őket először.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Woodslave #9924 üzenetére
A buldog 6-ost megtalálod a katonai raktáraknál a faluban (térképen az úttól balra). Az egyik ház pincéjében lesz. Vigyázz mert sok a vérszopó.
Egy kicsit elhamarkodtad azt a küldit. Nem nagy probléma a végkifejlet szempontjából, de elestél egypár külditől (és jutalmától) amit a szabadságosoktól kaphattál volna.
-
xFreex
aktív tag
válasz
csabika0001 #9525 üzenetére
A system.ltx-et is átírtad.
Én inkább a játék eredeti fájljaiból csomagolnám ki az inventory_new.xml, mert a letöltött változat esetleg már módosított és előfordulhat, hogy az okozza a hibát.
-
xFreex
aktív tag
válasz
csabika0001 #9523 üzenetére
Talán így. Bár én ezt egy kicsit soknak érzem....
Ja és LeoDelux társunknak köszönd.
-
xFreex
aktív tag
válasz
gabo9201 #9225 üzenetére
Pedig már kerestem a borítékot, hogy csomagoljam a billentyűt...
A stalkereknek (Soc, CS) nem szabad nekiállni patch nélkül, sajnos elég bogarasak.
Egy kérdés. Remélem nem csak az említett 1.0006-os patchet raktad fel, hanem szépen sorban az előtte kiadott javításokat is, mert mintha az rémlene, hogy a soc javításai nem tartalmazzák a korábbi javításokat.
Szerencsére nekem ez a probléma megoldódott az újrarendelt lemezzel (supergameres), mert ott már a maxra patchelt változatot telepíti.
(#9227) Aarpok nálam SoC és CS esetében eü csomag középső egér kötszer meg T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest