- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
Szép hűvös estét mindenkinek.
-
hubai1979
őstag
válasz
Sensut #12865 üzenetére
Narodna [link]
Nagyon sajnálom még ilyen stabíl moddal nem játszottam, több óra játék után egyszer sem volt vele gond.
Ewel a moddal vagy egy korábbi verzióval én már 4-5 éve játszottam,a bányában állandóan kidobált,lefagyasztotta a rendszert meg mit tudom én.
Nem tudom,sok küldit nem értek
,nem hagyom, annyi modot le szedtem a héten mindig csak a gond volt velük.
Ennél a küldinél dob ki,a másiknál ez a baja, a harmadik szarakodik nem indul, elég volt besokaltam.
Volt gond neked a Stalkersou-val a kordonban vagy a bányában?
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #12859 üzenetére
Nem megy
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : string table xml file not found davros_items.xml, for language engstack trace:
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #12855 üzenetére
CJ4567,edig nem volt vele gond a bányába körülbelűl 2-óra hosszát küszködtem.
Ez nem az a verzió amit régebben kipróbáltam,egy csomó gond volt vele akkoriba,most meg megy de szépen.Itt a cirkusz mester,rohat egy homár.
A probléma az hogy még drágán sem tudok vásárolni kötszereket meg hasonló dolgokat.
De kitartok,szerintetek működne vele a magyarosítás amit Gery mester készítet? -
hubai1979
őstag
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function : xrServer:rocess_event_ownership
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\xrServer_process_event_ownership.cpp
[error]Line : 23
[error]Description : e_parentstack trace:
Valami ötlet?
-
hubai1979
őstag
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\xrServer_process_event_ownership.cpp
[error]Description : e_parentstack trace:
A magyarosítás véget van vagy mi a fene.
-
hubai1979
őstag
A legendary 2.0-nyomom,nehéz de valahogy bejön melyik frakcióhoz érdemes beálni én a szolgálatra gondoltam.
-
hubai1979
őstag
FATAL ERROR
[error]Description : e_parentelső történet.
-
hubai1979
őstag
Á mindenki itt van.
akor adjatok neki.[link]
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #12718 üzenetére
Köszi begyüjtöm.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #12716 üzenetére
Oké köszi,a pda mutatja a feladatokat.Ha igen kérnék szépen egy linket ahonnan letudnám tölteni.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #12709 üzenetére
Az ufo baba mit tud?
-
hubai1979
őstag
Nem, de köszönöm szépen.
Valamikor majd egyszer szeretnék elátogatni,Csernobilba, vagy is Pripyat területére ahová engednek, de legjobban a mutáns harcsák érdekelnek.Régen nagyon szerettem horgászni,és már a látványa is megnyugtat, hogy vannak ilyen nagy halak.
Volt egy harcsás mod is, de már hol láttam, nem tudom,a videón a Janovon a kotróhajó vizében úszkálgattak.
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #12583 üzenetére
Az a tavasz végett van,most mindenki rohan ügyeket intéz,én is evvel a csokos,szocpol, baromságal küszködök.Télen össze gyülik sok minden,az ember tervezget,várja a jó időt majd besokalnak, és jönnek vissza a zónába szórakozni.
Nézem a képeket,hát nem tudom de majd ki készülök.
-
hubai1979
őstag
Valaki probála már.[link]
Esetleg érdemes lenne lefordítani.
-
hubai1979
őstag
Helló szisztok, melyik modról van szó,van hozzá magyarosítás is?Már bocs hogy így belevágok.
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
Gondolom ez egy ujabb kiadás.
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #11804 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:416: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)stack trace:
probléma plusz munka kérése közben,Farkastól és Sidorovicstól.
-
hubai1979
őstag
Megint bele estek a készítők egy olyan hibába amire nagyon haragszok,vetem egy melényt15000-ért,két lövés,vetem 25-ezerért szintén két lövés na enyit róla. Mondom én akkor minek költök drágább melényre.Egyépként a mod nem rossz adnak melék küldiket is benne az eredetik melet.
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #11772 üzenetére
Próbálgatom de nem is tudom hogy van e értelme,a hídnál kinyírtam a katonákat, kettő páncélt még engedet de már hármat nem fojamatosan eldobálta hogy mi a fene nem tudom,a fegyverekel szint úgy három ak-47 már nem engedet főlveni.Gondold milyen idegesítő volt hogy háromaszor négyszere tudtam elvinni a cucokat.
Lehet hogy itt kel valamit áttálítani.
-
-
hubai1979
őstag
Ez fogad indításkor Cannot open file fsgame.ltx.
Check your working folder. -
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #11724 üzenetére
Mester ez is olyan történet hogy megveszem a zóna legmenőbb ruciát, sétálgatok jön egy csavargó egy Flobert tipusú vegyverel kapok egyet és kész vége,vagy van értelme a zónába kalandozni és beszerezni a legjobb cucokat.Mert sajna találkoztam sok olyan modal hogy teljesen mindegy miben vagy, meztelenűl vagy exoba,mert jön a csavargó és reszeltek.
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #11433 üzenetére
Ezeket a játékokat szivesen veszi az ember elő,Mindig akad hozzá egy- két jó ujítás gondolok bizonyos módokra.Mostanában csak stalkert nyomom, pedig van a vinyón bőven játék de csak ezek érdekelnek.Ez a Shadow of Chernobylos sgm egyáltalán nem rossz, csakhát ahogy montad jó jönne hozzá egy fórdítás.A minap találtam egy japán modot,hát ember ha láttál még komoly grafikát amit azok kihoztak belőle én mondom félelmetes volt,még a legapróbb fű is mozgot meg mitudom én.De kemények voltak minden japánúl volt lefórdítva, a fegyverek,páncélok.gyógyszerek minden.Ha elővete a gitárt gitározot ,cigizet,ita a votkát jólnézet ki nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest