- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
AsakuraDave #17227 üzenetére
ZRP csak hiba javítás, nem változtat semmit.
-
shield
Topikgazda
Boldog Új Évet Stalkerek!
-
shield
Topikgazda
válasz
SpazzMaticus #17216 üzenetére
Pedig ott van az Összefoglaló alján.
-
shield
Topikgazda
válasz
Plazmacucci #17210 üzenetére
Shadow of Chernobyl és az Összefoglaló alján található ZRP 1.09_XR2 + magyarítás.
Az egyéb mappába raktam pár jó dolgot is. Hiba nélkül játszottam végig. Nem változtat a játékon semmit. -
shield
Topikgazda
Most néztem meg egy 1 hónappal ezelőtti videójukat, ha esetleg valakit érdekel. Elég sokat van benne a mostani háborúról. [link]
Orosz hang nem lesz benne, ukrán és angol. Kíváncsi vagyok milyen feliratok lesznek. -
shield
Topikgazda
Srácok, tudja valaki, hogy a Stalker modokban melyik fájl(ok)ban szokott lenni az anti-cheat?
Remélem tud segíteni valaki, előre is köszi. -
shield
Topikgazda
Boldog Újévet kívánok és sok modot!
-
shield
Topikgazda
válasz
pruzsi #16979 üzenetére
[Ezeket mindenképp] nem kell újra kezdened.
Ha csak az alapjátékkal játszol, akkor érdemes rátenni a Shadow of Chernobyl - ZRP 1.09_XR2-őt, ha még nagyon az elején vagy. Ez nem változtat a játékmeneten, csak rengeteg hibát kiküszöböl. Nincs mérgelődés vele. Újra kezdés ajánlott.
Megtalálod az Összefoglaló alján a hozzá igazított fordítással. -
shield
Topikgazda
Pripjaty város egyik lakásában az evakuálás során egy nagymamát felejtettek el, aki egészségügyi problémák miatt nem tudott segítséget hívni.
[Ez az a lakás] -
shield
Topikgazda
Sziasztok!
Segítséget kérek, hátha valaki már foglalkozott ilyennel.
Az elsődleges fegyvernek 2 soros legyen a helye (pisztoly helyett nagyobb fegyvert) és esetleg lejjebb a kihasználatlan helyet is leltárnak használni. Melyik fájlban kellene átírni?
A kurzor mutatja a helyeket. (SoC) -
shield
Topikgazda
válasz
lacika93 #16969 üzenetére
Szia!
Rakj fel az alapjátékra grafikai modot, gondolom az OL2010 is jobban fog kinézni.
Érdemes egy próbát tenni, csak egy kis időt vesz el.
[graphics mod] -
shield
Topikgazda
Ezt rápakolod, akkor nem igen lesznek bugok.
Shadow of Chernobyl - ZRP 1.09_XR2 + magyarítás
A "Téma összefoglaló"-ban megtalálod. -
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #16844 üzenetére
Nem tudom mi van az stalker.nhely.hu oldallal, nem rég javítottam rajta. Igaz, már az email-re sem tudtam belépni, de FTP-vel ment a feltöltés, megpróbálom kideríteni.
Az aláírásomba beraktam az users.atw.hu/stalkermods-hun oldalt, ez reklámmentes, de az is jó, amit Te raktál be.Tzs oldala megszűnt.
Idézet tőle:
"A TzsWeb.hu megszűnt amúgy...nem hosszabbítottam meg, az oldal megvan még a cikkekkel amiket írtam, hamarosan felteszem majd őket megint elérhetőek lesznek." -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16751 üzenetére
Az NLC7-tel próbálkoztam, de most sem jött össze. A config mappában találtam egy Font ltx vagy xml-t, abban vannak hivatkozások a font készletekre, próbáltam átvariálni, de nem jártam sikerrel. Biztos vagyok benne, hogy nem lehet ez olyan nagy dolog, csak nem jöttünk rá.
"Erről a "karma" dologról én sem tudok semmit, de azt tudom, hogy a két legnehezebb pálya mindjárt a kordon, és a szeméttelep."
Múltkor beszéltünk a Золотой Шар karma dologról.
Van egy képződmény a Kaméleon, ha ezt felakasztod az övedre, akkor mindjárt mutatja a szerencsédet/karmádat.
Ha zöld - szerencséd lehet, ha sárga - ne várj nagy dolgot, ha narancssárga - légy óvatos, ha vérvörös - akkor bajban vagy. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16740 üzenetére
Szerintem, inkább ki kellene derítened az NLC7 forrását és írni neki ez ügyben.
Másik modokból raktam bele ékezetes karakter táblákat, különböző betű típusokhoz,de nem lett jó. Lehet hogy az általunk nem ismert fájlban kellene csak átírni egy hivatkozást.
Múltkor próbáltam megkeresni mod forrását, de nem volt szerencsém.
Te is próbáld megkeresni, kár lenne ha az eddigi munka kárba menne. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16738 üzenetére
A Standalone verzióval játszok, gondolom ez az első alap verzió. Ehhez kapcsolódik a másik kettő: Summer Dawn és a Autumn Aurora 2.1. Elvileg ezek csak grafikailag mások, de gondolom apró változások vannak benne.
Az újabb verziókkal nem foglalkoztam, ez is bőven elég.Köszi a tanácsokat, valószínűleg még foglak zaklatni.
Mindjárt az első. Ezt a "karma" dolgot nem egészen értem. Annyit kivettem a leírásokból, hogy éjjel jobban támadnak a mutánsok, rosszabbul lövök, stb... Hol lehet azt látni, hogy állok e téren?Nekem eléggé nehezen megy a ráérzés a játékra. Ezzel a mentési szisztémával sokkal darabosabb a játék, sokszor már bosszantó. Nem beszélve erről az epilepsziás rángatózásról, amit egy vakkutya is kivált, legtöbbször képtelenség a védekezés. Megharap egy kutya és se látsz, se hallasz?
Ha komolyabb páncélom lesz, akkor is ez fog menni? A lelőhetetlen zomik, mivan? Az ATP-s Irányító kinyírás, na az kiakasztott. Még értem, hogy késsel legyakjam a zombikat, de az hogy tizedszer is oda osonok a nagy dög mögé, hátba szúrom, de semmi, erre felém fordul és máris megy a break tánc és kezdhetem elölről. Ez a break táncos dolog túl van tolva.
Remélem, hogy az újabb verziókban már kijavítják az ilyen értelmetlen és bosszantó dolgokat.Amúgy, szerintem jó a mod, értelmes újítások vannak benne. Bízom benne, hogy a későbbiek folyamán nem megy el a kedvem.
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16732 üzenetére
Золотой Шар Standalone repack verzióval játszok, szerintem az, amit belinkeltél.
Az a problémám, hogy ahol meg kellene találnom a Maszkot, az a hátizsák inaktív.
Visszajöttem a másik pályáról, mert az alagútnál fekvő hullát nem nem kutattam át, gondoltam megkapom a tőle koordinátákat, de nem. Még gyanús, hogy ATP-n, a jobboldali épületben a tűz mellett nem volt egy hulla, a végigjátszásokban láttam. Talán az adta volna a koordinátát? Nem tudom.
Valahogy belehetne csalni a Maszkot? Vagy valami más megoldás?Még az első feladatoknál van, ahol két fegyveralkatrészt kell összeszedni, tudsz támpontot adni?
Előre is köszi. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #16702 üzenetére
Milyen verziót használsz? Raktál rá valamilyen modot?
Vissza lehet állítani itt egy [link]
Ezt találtam kapásból, [ide] feltöltöttem.Ajánlom az általam készített fordítással és egyebekkel. Ebben sok gyerekbetegség ki van küszöbölve. 1.0006-os orosz verzióra. Nálam hiba nélkül ment.
Shadow of Chernobyl - ZRP 1.09_XR2 + magyarítás [GOOGLE] -
shield
Topikgazda
Ha jól emlékszem, én már le is töltöttem az OGSR verzióját, de még nem raktam fel.
A sima Goldsphere-t most fordítom oroszból, mert az eddigi angol verzió nevetséges. Igaz, hogy az orosz szövegben is vannak f@szságok. El is kezdtem a tesztelést.
Utána majd megnézem az átültetési lehetőséget. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16694 üzenetére
Ami nagyon érdekes, hogy a resolutions mappában levő xdb-k, amik szerintem képméret szerintiek pl. 16x9, ezekben a magyar ékezetes betűkészletek is benne vannak. Egy másik xdb-n kívül nincs több benne.
Szóval, tényleg valami furmány van benne.
Valahogy meg kellene találni a mod forrását (talán valamelyik fórum). -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16654 üzenetére
Az NLC7-tel próbálkoztam, de nem akarja az ékezeteseket. Több variációval átírtam a localization.ltx fájlt, karakter készleteket is raktam még bele, de eddig eredménytelenül.
Lehet hogy másik fájlban van valahol?
Meg kell keresnünk a moddereket és írni nekik, nincs jobb ötletem. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #16685 üzenetére
[Сталкер Тень Чернобыля 1.0004]
Itt meg vannak a fixek is. [Priboi Story 1.4 - Latent Threat]
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #16685 üzenetére
Ha esetleg lenne kedved foglalkozni vele. SoC 1.0004, gondolom, hogy az orosz verzió lenne a jó hozzá. Ez van fent nekem: [Priboi Story 1.4 - Rejtett fenyegetés] Van hozzá 3 kis patch, azt majd felrakom valahová és a mentéseimet is.
Kutakodtam egy kicsit ezt találtam. [Priboi Story 1.4v.-1.000x + Fix + kiegészítések] Ez RePack, talán javított. Én is leszedem, hátha....adná Isten.
hubai38 a túlnyomó része kész, csak megakadtam a játékban.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #16673 üzenetére
De van, mert készítettem hozzá. Csak valamiért elfelejtkeztünk róla. Végig is vittem vele a modot. Valószínűleg az PS 1.4-el együtt akartam kiadni.
Akkor, mindjárt meg is kérnélek, vállalnád a hiba megkeresését? Visszanézve a levelezést, Te segítettél nekem másik modoknál is.
PS-ban akadnak hibák, igen csak az "idők kezdetén" készültek.
PS 1.4 - Rejtett fenyegetés log fájlja erre hivatkozik.FATAL ERROR
[error]Expression : wave&&wave->length()
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 65
[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : c:\gog games\s.t.a.l.k.e.r. shadow of chernobyl - priboi story1.4 rf\gamedata\sounds\weapons\svd_c\svd_ń_draw.oggMegtaláltam ezt az .ogg fájlt, átjavítottam a cirill karaktert, a másik PS-ből kicseréltem, de a hiba maradt. Sajnos én nem tudok mit kezdeni vele. Ha valaki kitudná gyomlálni a hibákat...
Volna kedved foglalkozni vele, azt megköszönném.
Várom a válaszod, aztán megbeszéljük a többit.Nem is gondoltam, hogy milyen kemény tud lenni a PS. Ebbe bele segít, hogy nincs gyorsmentés.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #16671 üzenetére
Épp az előbb nézegettem azokat a modokat, amiket átültettek OGSR Engine-re.
A leírás szerint, Priboi Story Overhaul 2020 verzión alapul.
Gondoltam rá, hogy meg kellene nézni, biztos kell változtatni rajta az eredetihez képest.
Elég jól haladtam a Priboi Story 1.4 - Latent Threat (Скрытая угроза) fordításával is, de egy hiba miatt nem tudom tovább vinni a játékot. Régebben, ha jól emlékszem kekeeci segített, majd megpróbálom rábeszélni, hogy segítsen. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16652 üzenetére
A linkeket beraktam az Összefoglalóba.
A konfigomat megtalálod az adataimnál. A tiéd erősebb. Nekem már ki van maxolva a konfig, platform csere kellene, ami a mostani árak mellett....
Érdekes módon az Exodus log fájlban windows frissítéseket hiányol.Az NLC7-tel kapcsolatban - fel kellene venni a kapcsolatot a Fi-csoporttal, ami elég nehézkes lehet. Ők készítették a LA-hoz is a magyarítást, amiben, szerintem hasonlóképp van megoldva az ékezetes karakterek használata.
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #16647 üzenetére
Az NLC7 pont kéznél volt, gyorsan felraktam. Sajnos nem jött össze. Olyan valakivel kellene beszélni, aki foglalkozik az ilyen újabb modokkal. Ha jól gondolom, a Lost Alfánál is már máshogy volt megoldva az ékezetes karakterek használata. Ha összejön, akkor is nézd át a fájlokat, mert láttam olyanokat, ami nem jól van kódolva pl. script-ben láttam.
Talán Balathruin tudna segíteni, de mostanában nem jár erre.
Neked bejön a hardcore? Ha jól értem, akkor ez hardcore mod.
Nem tudom mekkora az NLC7 gépigénye, amikor elindítottam, rohadtul pörgette a videókártya ventiket.A Metro két részét én is végig vittem, de az Exodus szopat, elkezdtem, egyszer kilépett és nem hajlandó újra indulni. Lehet hogy a videókártyám kevés neki, pedig nem is az Enhanced verziót használom.
Most újra kezdtem a Chernobylite-t, még mindig foglalkoznak vele.Jön a tél, ideje a Stalkerezésnek.
Még ott várakozik befejezésre az Arany Gömb(Golyó) fordításom is, több másikkal. Annak idején beszéltünk a karakterek neveiről, az angol fordításban teljes káosz, az oroszban is van keverés, de ha minden igaz, akkor elég jól kibogoztam.
Sajnos nincs ambícióm, így nem haladt.
Látom, Te nem lankadsz. -
shield
Topikgazda
válasz
shield #16582 üzenetére
Feltelepítettem a játékot, ráraktam a magyart, a főmenü sajnos még nem jó ékezetes magánhangzókkal jelenik meg. Akartam új játékot indítani, de az már nem ment.
Most újra pakolom az egészet, majd meglátjuk mi lesz.
Arra felhívnám a figyelmed, hogy a scripts és a gameplay mappákban levő lefordított fájlok eleve ékezet nélkül vannak.
Kísérletezek még vele, ha nem megy, akkor segítséget kérünk. -
shield
Topikgazda
Boldog Új Évet Stalkerek!
-
shield
Topikgazda
Itt van a [Chernobylite] topik.
Harcra fel! -
shield
Topikgazda
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: augusztus 4.
[Chernobylite] 26,99€ -
shield
Topikgazda
Egy kis ízelítő.
[Irány a Zóna! ☢️ Chernobylite livestream 🎮 GameStar] -
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
[STALKER 2] jól néz ki.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #16485 üzenetére
Keresgettem a NS 2016-ot, egy ilyet is találtam. [Народная Солянка 2016 OGSR Engine. RePack от SpAa-Team]
Kicsit tunningoltak rajta, nem tudom hogy ártalmas-e. -
shield
Topikgazda
válasz
Apollyon #16451 üzenetére
Az angol/ukrán beszéd felirat előcsalogatására most nem tudok mit mondani, a beszéd magyar feliratozása is csak az 1.0003-as javításig működik.
Hozzá kell szokni, hogy a beszéd feliratozás felejtős, főleg a modokkal.
Sajnos a Ficsoport nem csinálta meg az 1.0006-os javításig, pedig régebben felvetettem nekik. Az 1.0004-es javításnál régebbi játékot kevés mod igényel. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #15903 üzenetére
Néhányszor végig vittem a S.N.I.P.E.R.-t, nekem bejött.
Annak idején elég jól hozzá igazítottam a magyarítást.
Még van egy kis csiszolgatás rajta, pár fájlban. Az SMS üzeneteken is lehet picit javítgatni, de lényegében jól játszható.
Most néztem az oldalamon, megint nem lehet letölteni, de ha kell felrakom valahová.
Most már tényleg kell egy jó oldalt csinálnom. -
-
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #15857 üzenetére
A "minden szöveget lefordítok" alatt azt értem, hogy a fájlokban rengeteg szöveg van, mivel nem játék közben fordítok így nem tudom, hogy melyik szöveg tartozik a játékhoz és melyik máshoz. Bosszantó hogy összevissza vannak és nem folyamatosak a párbeszédek. Amikor a diverzanst csináltam, akkor vele párhuzamosan játszottam, mert abban legalább 3-4 modnak a szövege benne van, kitesz az egy regényt. Egyenlőre nincs befejezve, 4x-5x újra kezdtem, de mentési hibák miatt nem tudtam tovább játszani, ez ahhoz képest kis mennyiség. Azt is majd befejezem, akkor nagyon elment tőle a kedvem.
Ha előkerül a tömörítő program, akkor oda adom. -
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #15855 üzenetére
A "Тайный Путь" -ról van szó? Valószínűleg meglehet csinálni, mondjuk nem ezzel a progival, ami az Összefoglalóban van. Régebben már tömörítettem vissza, remélhetjük nem variáltak rajta. Amúgy is elő kellene keresnem azt a tömörítőt, azzal talán meg lehetne csinálni a CoP Remake 3 magyarítását is. Én most oroszból dolgozok, nincs benne a sok baromság, ami az angolba bele kerül. Így is van sok elírás és szleng, vagy valami népi mondás, amivel rengeteget kell kínlódni és nem lesz épp a leg jobb. Az angolnál általában már a neveknél kiakadok, amikor bedobálják a k és h betűket, és a ragokat is a nevekhez csatolják. Amikor Szaharov helyett Sakharov és a többi...
Emlékszel amikor csináltad a Golden Ballt és javasoltam a neveket rendbe kell tenni, mert még keveredés is van benne? Nem is játszottam tovább vele.
Mivel azt mondtátok, hogy egy nagyon jó mod, akkor elkezdtem fordítani oroszból, aztán félbe maradt más kisebb modok miatt. Most lassan végzek velük, ezért újra elővettem a Golden Ballt, neki veselkedtem, én minden szöveget lefordítok, remélem könnyenebb lesz a karaktereket nyomon követni. Rengeteg van vissza, de egyszer majd elkészül. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15853 üzenetére
Már nekem is sikerült telepítenem, oda ahova akartam.
A telepítőt ki másoltam gyökérbe és át is kellett neveznem a telepítő mappát.
Szóval ne legyen mélyen a mappája és ne is legyen benne cirill betű.
Nálam ez a neve:
[RePack by S.L.] s.t.a.l.k.e.r. Золотой Шар. Завершение + Autumn Aurora 2.1Szóval, ne felejtsük el.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15850 üzenetére
Valószínűleg ez is ugyan az [ZS+AA2.1 Serega_lus]
Én azt hiszem [INNÉT] töltöttem le. Csak itt így keresni kell, otthoni gépemen majd megtudom nézni.
Gondoltam én is a nyelvi problémára, átneveztem, de nem lett jó. Ami még lehet hogy a telepítő mappában van pl. egy "a" betű, amire nem gondoltam. Megpróbálom másik rendszeren is, és lemegyek a haverhoz is, hátha nála megy majd a telepítés.Ami érdekes, neten való keresgéléskor láttam, hogy több játéknál is felvetődött a probléma.
Ennél a problémánál az isdone.dll hibára is tippeltek. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15835 üzenetére
Én is a GOG-os 2.0.0.12 verzióra raktam. Elvileg találtam megoldást a magyarításra, csak elő kell keresnem egy programot a visszatömörítéshez.
Ráraktam egy orosz CoP-ra, simán összejött, azzal a módszerrel ahogy korábban írtam. Egy fájl kell átmásolni a hun mappába, a másik nyelvi mappákból. Most nem tudom pontosan valami openxray.xml-t vagy valami ilyesmi. Ez arra szolgál, hogy ne legyen hiányos a Beállítások menü, ezek angolok lesznek.
A Beállítások menüben, Játéknál ahol állítod a nehézséget pl. Stalker, na ez alatt van a nyelv választás, itt lehet magyarra állítani, ha megcsináltad amit írtam. Alatta Call of Pripyat stílus volt állítva, egyenlőre nem tudom mit jelent
Betöltéskor nyomsz egy Home gombot a billentyűzeten, előjön egy menü, FPS. órát, képmentést és még más dolgokat lehet beállítani.
Elindítottam kb. közepes vagy gyengébb beállításokkal, gyönyörű volt, szép volt a fű és mozgott, lövés után füst szállingózott a csővégénél, Bagolynál a gyertya melege és a füstje is látszott.
A GOG-os verziónál nem volt olyan szép. Nem tudtam rendesen össze hasonlítani, mert max 20 perc alatt csináltam az egészet, kapkodva.
Az orosz Cop.nál gyakran kilépett vagy többször kellett indítanom. Nagyon akadozott.
A beállítás egy alap volt, mint ahogy indul kezdéskor, csak a képernyő méretet raktam 1920-ra és azt hiszem közepes minőségre. Se fűárnyék, se élsimítás, semmi. 15-20 fps nem igen nyerő.
Ehhez valami brutál gép kell, vagy majd sok állítgatással csak csak menni fog. A működése bizonytalan.
Lehet hogy az sem lesz mindegy hogy milyen verziót teszünk alá. Utána kell nézni, hogy melyik alapjáték kell hozzá, hátha ajánlanak valamit a szerzők.
Sok kísérletezéssel, lehet hogy életképes lesz, de ha nagy kompromisszumot kell kötni a grafikához, akkor értelmetlen lesz.
A konfigom leírását a személyes adataimnál meg lehet nézni, viszonyításként. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15833 üzenetére
Na, igen...
GOG-os CoP-ra tettem rá, és tényleg nem OK. Csak a magyar szöveg fájlokat raktam át és a localization.xml-t, de nem megy. A localization.xml-t ki szedtem, de semmi.
Eng mappába raktam át és azt választottam a cofiguráló (vagy mi a francban) de így is csak angol marad. Itt tényleg bele kell ásnunk magunkat. Ehhez türelem kell, ami ma nem megy.
Te milyen CoP-ra raktad rá?A .dll problémát egy VC_redist.x64 oldotta meg.
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #15798 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Bele olvastam a kommentekbe, sok jóra nem számíthatunk, új játék kezdéskor behal mint nálad is, leltárban nem látható a tárgy, de ki tudod venni, 6-8 képkocka/mp, szépen futhat, és még több más hiba.
Érdemes foglalkozni vele?
Ha esetleg valakinek volna kedve és ideje, és konyít is hozzá valamit, akkor talán érdemes lenne grafikai elemeket át emelni az eredeti játékba. Hááát nem tudom... -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15797 üzenetére
Én is GOG-os verzióra tettem, most így nem tudom melyikre, két verzióm van.
Szerintem a Win10-ben levő .dll miatt jó nálad. Ebből a .dll-ből van egy csomó verzió.
Meg kérhetlek, hogy légy szi' tedd föl valahová a .dll-t, hátha nálam is megoldja a gondot.
Előre is köszi.Amúgy milyen az első benyomásod róla?
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15794 üzenetére
Ahh... még rá gondolni is rossz.
A cimborámat is baleset érte. Ejtőernyőzik, már rengetegszer ugrott, most valami rosszul jött össze. Telefonon mesélte a történteket, mondja hogy úgy ki fordult a bokája, hogy a lábszár csontja bele állt a földbe. Na én azt hittem, hogy lefordulok a fotelből, majdnem rosszul lettem ahogy elképzeltem a látványt. Rosszul viselem ha valakit baleset ér.
Annak idején, nekem is majdnem letépte a jobb kezem az esztergagép, nagy szerencsémre csak három ujjam csavarta ki. Egy munkatársam sajnos rosszabbul járt, robbantáshoz fúrt lyukakat és felcsavarta a fúrószár, nem tudni mennyi ideig verte a földhöz a gép mire észrevették. Ő sajnos...Inkább térjünk vissza a Stalkerhez.
Meg van neked vagy le kell töltened a Remake 3-at? -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #15790 üzenetére
Mivel akadtál össze, Törpe vagy Kisóriás?
Jobbulást!Közben eszembe jutott egy kérdés.
A telefonomra jönnek a Stalkerrel kapcsolatban, persze főleg csak orosz oldalakról, HugTv, wolfstalker, stb...
Láttam a CoP Remake 3-at, na gondoltam letöltöm, pár perc alatt le is jött a moddb.com-ról.
Kezdtem örülni, hogy grafikailag jól fel tunningolt CoP-ot fogom nyomatni, 64bites motor stb..
Hamar letörtem, mert nem indult el, vcruntime140.dll hiányzik. Letöltöttem egyet, bemásoltam a Win7 system32 mappába, ahol persze már volt, semmi, bemásoltam a CoP bin mappájába, semmi.
Hova a francba másoljam? Valószínűleg jónéhány verzió van ebből a .dll-ből. Van valami ötleted? -
shield
Topikgazda
válasz
shield #15777 üzenetére
Nekem fontos a pénz, amúgy is kissé fukarra csinálták a modot az előző verzióhoz képest. Olcsón veszik meg a cuccot, amit megvesznek, drága a javítás. Persze azért már javítottam rajta, de mégsem annyira mint az előző verzió volt.
Én nem szeretem a cuccokat a földön hagyni, hoci ide minden szajrét.
Van benne egy helyzet amikor megfertőz egy vírus és van 20 percem, hogy átrohanjak Jantarra ellenszerért, különben kampec. Az előző verzióban már előre megvettem, de kétlem hogy a tudós ingyen adná, abban kb. 300E rubel volt, nem tudom hogy ingyen jönne-e, majd kipróbálom. Egy sima Stalker ruha javítása 10-15E. Igaz vigyázni kell a páncélra, mert egy-két golyó és kampec, így ritkább a javítás.
Nem is emlékszem olyan modra hogy a kereskedőnek nincs elég pénze, vásárolnod kell tőle és javíttatnod a cuccaidat, hogy pénzhez jusson.
De azért még így is bajtárs vagyok, amikor látom hogy egy Stalker csak egy PM pisztollyal harcol, akkor olcsón gyomom a kezébe az AK-t.
Sajnos ebben még nincs megoldva, hogy ingyen adjam a fegyvereket, mint pl. a Legendary modban.
Nagy móka, amikor jön az ellenség és nagy tűzerővel találkozik.
Ha jól emlékszem Hubai fórumtársunk is azzal szórakozott, hogy golyószórókat osztogatott a Mocsárban a banditák ellen.
Erről jut eszembe, Ő is régen volt itt -
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
Megint egy átírással kapcsolatos kérésem lenne, még az előző modról van szó.
Nagyon meglepődtem, amikor Bárban Petrenkó ezredesnek elfogyott a pénze , nem tudtam már eladni neki, de a leg nagyobb meglepetést Csapos okozta, amikor neki is elfogyott a lóvéja.Már rakásban áll a cuccom, a leg több karakternek alig van pénze, vagy fillérekért lehetne eladni nekik.
Tudja valaki, hogy hol lehet ezt átírni, hogy ezeknek a karaktereknek végtelen pénzforrásuk legyen?
A fájljaikban kerestem a lehetőséget, csak az adás-vétel árait és a kapható-eladható cuccokat tudtam átírni. Nem találtam végtelen pénzt.
Lehet hogy megint csak át siklottam rajta!?
Remélem tudtok segíteni, megköszönném, és hálából magyarítással viszonozom.Laris2 befogom rakni a fordításaidat, csak ahhoz másik gép közelében kell lennem, mert ennél a régi böngésző nem jeleníti meg a Mega linkeket. Igyekezni fogok, köszi a türelmet.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #15743 üzenetére
Ez a Priboi Story Overhault 3.2.5.
Nem a fegyverekkel van gond, az kb. olyan mint a Priboi Story 1.1 (1.3). Ennél az volt/ van a gond, hogy pl. kinézek a sarkon már le is lőttek. Mint sok FPS játéknál, ki sem dugtad a fejed, már halott vagy.
Zöldfülűre állítottam vissza, most annyival könnyebb, hogy nem reagál olyan gyorsan az ellenfél, de a taktikázást azt csinálják és nem hallatszik lépés hang.
Aggódtam kicsit, mert az 1.1-ben pl. ha jöttem vissza Pripyatból Radarra, soha nem baráti harcosok voltak a Radar oldalon, hanem ellenség, abból is 5-7. Ugyanúgy Radarról a Katonai Raktárakra, ott is 8-10 Szabadságos várt. Mit lehetett tenni, rohanás.
Na most akárhogy futna az ember, egy-két lövés úgyis betalál és halott vagy, és képtelenség lenne folytatni a játékot.
Hál' Isten, erre gondoltak, Radaron nem várt senki, Katonai Raktárakon pedig kártyázhattak a Szabadságosok, mert már csak néhány golyó csapódott be mögöttem az általam felvert porban.Pontosan lő az ellenfél, úgyhogy észnél kell lenni.
Gondolom játszottál a Priboi Storyval, tudod, hogy szinte az elején már menni kell Pripyatba, amikor még nincs komoly páncél és tapasztalat sincs. A rohadt banditák is megizzasztottak az ATP-n. Kicsit elnéztem Rosztokba, gondolom emlékszel más modban is van egy Stalker páncél az átjárónál, ahol fel lehet menni egy létrán. Ott fent is távcsöves AK-kal vártak, bandita ruhában mentem, mert az is jobb volt a kezdő ruhánál.
Sajnos a kereskedelmet szerintem nagyon elcseszték, csak kereskedőnek érdemes eladni, van amit ott is nevetséges áron. NPC-nek szinte semmit nem érdemes. Sajnos ezt nem találtam a Trader mappában, de egyes dolgokat azért megoldottam.
Nekem bejön a mod, aki nem szeret sokat mászkálni, annak nem nyerő. -
shield
Topikgazda
Srácok, megint egy átírós kérdésem lenne. Azon kívül hogy megválasztom a játék nehézségét van más lehetőség is a nehézség átírásához? Általában a Stalker nehézséget választom, nem lehet rambózni, de egy lövéstől nem fekszek. Most kissé túl lőttek a célon, egy lövés esetleg kettő, még jobbacska páncélban is, mint amikor csak tangában voltam. A zsoldosok kegyetlenek, fel sem emelem a fegyvert már fekszem, rohadt jó a reflexük. Fél percig nem lehet megbújni egyhelyben, mert már megtalálnak, persze lépés hang sincs.
-
shield
Topikgazda
Üdv srácok!
Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet átírni, hogy a karakterem igazán fusson? Játszok egy moddal, de a rohanás inkább csak gyorsabb gyaloglásnak felel meg. Így nem igen lehet elfutni esetleg egy mutáns csorda elől. Érdekes hogy így találták ki a modderek, de rohadtul nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Suzuki topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest