- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boldogat.
Most, hogy a két ünnep között befejeztem a SoC és a CoP vanilla verziókat, hiányérzetem támadt. Nem tudom hogyan tovább. Stalker 2 nem megy a gépen, ürességet érzek
-
-
Melyik a legjobb mod újrajátszani a régi részeket? Olyanra gondolok mint pl a Stalker Complete, ami nem nagyon nyúl bele, bugokat javít, meg apró qol fícsöröket cempész bele. A Complete is vagy 8 éves.
Szerk: baszki kettővel följebb linkelték
-
válasz
shield #13818 üzenetére
Megvettem (elég rég, csak most volt időm rá) a Pikniket a Tarkovszkij féle filmmel együtt csomagolva. Tudom, hogy kb a zónán meg a tárgyakon kívül nem sok köze van a PC játékhoz, de a maga módján szórakoztató volt, noha nem vágott a földhöz. Mármint a könyv. A film az zseniális lett, muszáj volt megszerezni a gyűjteménybe. Jót tett neki az átdolgozás.
Most az Agyar című regényt fogom bepróbálni, jókat halottam róla. Szerintem a zóna sztorit Csernobillel összekötni sokkal misztikusabb, vagányabb húzás mint az ufókat erőltetni. A Halálos Zóna meg a Duplikátor gyermekei a kritikák alapján nem elég meggyőző. Mi a véleményetek ezekről? -
Itt lehet beszélgetni a könyvekről meg a filmadaptációról?
-
-
-
-
-
Megvan a military documents is de feladat az nincs. Csak annyi, hogy find strelok. Sido nem beszél velem mert azt mondja menjek doktorhoz., Ilyen feladat pedig nincs. Ez most így mi?
-
-
-
Egyébként direkt nincs Military Dokuments küldi? Kijövök a földalol és semmi.
-
-
-
-
Aki ezt a Soupot programozta egy rohadt szadista állat. Nem mellesleg játszhatatlan. Annyiból áll az egész játékmechanizmus, hogy a másodperc tört része alatt kifordulva egy sarokból ki tudja gyorsabban lelőni a másikat, te vagy az ellenség. Komolyan ezt ki élvezi?
-
-
-
-
Most komolyan ezt a stalkerlevest hogy kell játszani? Még a gránát elől sem lehet elfutni. Azt már meg sem említem, hogy az ellenség kb 300 méterre ellát és söréttel kilő. Olyan messziről, hogy nem is látom a képernyőn olyan kicsik.
-
-
-
Azt nem vágja valaki, hogy Stalkersoup miért crash-el ha sweetfx beállítással indítom? A menü sem jön be.
Köszönöm! -
-
Egyébként melyik mod hozza ki a legtöbbet a grafikából? Gondolom CoP-ból vannak a legszebb modok, de ez a legjobb játék. Volt valami újdonság az elmúlt 2 évben?
-
-
-
-
-
-
válasz
Dhampir #12112 üzenetére
Megint idetéved majd valamelyik véristávn a LA topikból azt jól be leszek oltva...
Szerintem a sok belenyúlással mér nem stalkeres a hangulata. Több része is olyan, hogy ha valamit rosszul csinálsz két óra múlva kiderül, hogy kezdheted előröl. Emellett nekem unszimpatikus a játék eleje. A sztori meg amik történnek. Ja és el van kúrva a gépigény.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Antonius1978 #10301 üzenetére
Lost alpha. Csak sose fog elkészülni
-
válasz
Antonius1978 #10299 üzenetére
minek szopatod magad?
-
-
-
-
válasz
- = Zk = - #10152 üzenetére
Sidorovichnál biztosan lehet. Már kezdésnél.
-
válasz
- = Zk = - #10150 üzenetére
körbe kell menni az elejére, be az épületbe, ott ahol az első teleportból kijöttek a faszik.
Egyébként monolith frakcióban nyomtam végig, az erőmű egy laza séta volt pár beszkriptelt ellenségen kívül
-
-
-
-
-
válasz
janinitez45 #10094 üzenetére
Néha bebugzik az ilyen post process effekt nálam, mint pl a dülöngélés vagy a homályosan látás, és akkor nem múlik el soha... Majd az erőműben lesz ez fasza!
-
Inkább az új Lost Alpha videót skubizzátok meg
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
nem_tom #9797 üzenetére
Nem tudok róla, de kb annyi a lényeg, hogy melyik artifactot mibe kell belehajítani, mennyi időre.
Urchin -> Burner 3 hours = Porcupine
Ha az Urchint bedobod egy olyan nagy tűzoszlop anomáliába 3 órára, Porcupine lesz belőle. Persze van esély, hogy csak egy darab kő lesz belőle, de menteni kell és próbálkozni. Bár a nem iskerült, megkövesedett artifact is ér vagy 8ezret.
-
-
-
válasz
nem_tom #9789 üzenetére
Engem az zavar, hogy Pripyat városában az előre ház tetejére rakott egységek ha közel érek elpirosodnak és elkezdenek lőni. A random Monolith katonák másik fele meg barátságos. Erre figyelhettek volna. Egyébként Zombified kasztba tartozok, mindenki gyűlöl csak a Monolith friend.
-
Elég idegesítő, hogy hiába vagyok friend Monolithtal, a fos szkript miatt még is támadnak a végén
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Oblivion Lost 2010-ben van valami megoldás a bugos árnyék effektre? A kép szélén mindig szétesik az árnyék. Meg jó lenne ha valaki tudná, hogy kell kikapcsolni a billegés fícsört gyaloglás közbenKöszi!
-
válasz
csabika0001 #9519 üzenetére
rakd fel a complete 2009 modot és kezd előröl.
-
-
-
-
Tudja valaki, hogy mikor kijövök X-10 ből és már lekapcsoltam a Perzselőt, miért mondja azt Sidorovich, hogy Guide akar valamit mondani, és ha ráérek menjek vissza? Nem találom amúgy a tagot, nincs a helyén, és elcsesztem vele egy órát ^^
-
Na tolom az Oblivion Lost 2010-et. El is felejtettem mennyire jópofa
-
-
-
válasz
nem_tom #9469 üzenetére
A 2010 egy több gigás mod pack, amiben a 2.2 dolgai is benne vannak. Grafikát erősen megküldi, míg a 2.2 csak pár új fegyver, és ellenség típust hoz be. Emellett ugye a 2010 rengeteg más modot is tartalmaz, majdnem minden dolgot átalakít a játékban. Persze a fő küldetés marad az eredeti, de több frakcióhoz lehet beállni, új side kvesztek, artifaktok stb...
-
válasz
nem_tom #9433 üzenetére
Szerintem a legjobb mod. Egy dologba tudok belekötni, abba hogy járás közben a karakter jobbra balra dülöngél. Amúgy rengeteg kontent, meg grafikai tuning van benne. Minden fegyver tuningolható, stb. Igaz rég játszottam vele, és homályosak az emlékeim róla, de tudom, hogy nagyon jó. Ritkán crashel pl. ha megtalálom a Stalker dvd-met, felteszem újból az egészet.
-
-
-
gondolom ahogy egyre tobbet jatszol ugy telik meg a felhasznalhato memoria. 64 bites rendszer alatt elmeletileg fel tud hasznalni 3 gigat. ha kilepsz a jatekbol, majd vissza akkor megjavul? masra hirtelen nem tudok gondolni. akkor szokott egy program swappolni amikor mar kifogy a memobol es a virtualishoz kell nyulnia.
-
-
-
-
válasz
Plazmacucci #8673 üzenetére
N így tényleg működik, bár az OL2010 elsőre nagy csalódás. Nem szebb mint a Complete 2009 plusz Absolute packek, de legalább idegesítően rángatózik a karakter haladás közben. Fél óra után hánynom kellett. Még barátkozok, de a tudat, hogy ezért kezdtem előröl a játékot, mikor már a felénél tartottam kissé elveszi a kedvem.
-
Hi
Kyuzo mestertol kaptam tanacsot, hogy hogy is kene elinditani az Oblivion Lost 2010 modot 1.0006-os alapjatekkal. Ime:OL10 uses SoC 1.0005 .exe. To play it with 1.0006, you must install OL10 without copying "bin" folder. Try to:
1) Re-install SoC;
2) Apply patch 1.0006;
3) Extract OL10 files into a temporary folder (NOT game folder!);
4) Copy "gamedata" folder and "fsgame.ltx" into SoC installation directory and overwrite files when prompted. Do NOT copy "bin" foolder!
It should work.
Best regards,
Kyuzo -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest