- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kislaki92 #11114 üzenetére
Igen, az invetoryra gondoltam, mert a OL2010-nél csak akkor értem el az alján levő pl. kaját ha gyorsan fegyvert cseréltem, mert azt ekkor alulra teszi és ekkor volt elérhető az alsó cuccok. Lehet, hogy a súly növelés hatott rá ily módon!?
Nem az a mod, azt én is láttam. Nekem grafikai mod van meg. Ha esetleg érdekel, akkor felrakom valahová.
-
shield
Topikgazda
válasz
kislaki92 #11111 üzenetére
Ezek a kéz grafikák nagyon emlékeztetnek a K-9 Vision modra.
Ha tényleg bele akarsz bonyolódni, akkor a moddb.com-on érdemes lesz bele olvasnod a hsz-okba.
Nem tudom a javítások milyen hibákat küszöbölt ki, de lehet hogy lesz amit neked kell még javítanod. Akkor meg érdemes lesz ezeket összegyűjteni. Azt hiszem én is letöltöm, egy próbát megér.
Olvastam, hogy ez is benne van "Oblivion Lost 2010 by Kyuzo84", ha benne hagyták a srác által berakott fegyvert és páncélt, akkor azt még elég az elején meglehet szerezni és már értelmét is vesztette a fejlesztgetések, mert ezzel végig lehet vinni.
Arra lennék kíváncsi, hogy a hátizsák alsó 'részeit' eléred-e? -
-
BorgBoss
tag
válasz
kislaki92 #11104 üzenetére
Azért a LEGENDARY-ban is halomra lehet vadászni egy-egy kitörés után a zombikat és mutánsokat. Épp a múltkor láttam amikor az égből tucatjával potyogtak
Az artik azok nagyon ritkán, de azért termelődnek.
A múltkor ép kerestem a szolgálatos fegyverét és addig kóboroltam, míg a banditák hirtelen az égből lepottyantak. -
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
kislaki92 #10923 üzenetére
A realizmust én is bírom, de az legyen megközelítőleg valódi realizmus. Pl az AA2-ben nagyon jó ez a darkos hangulat, de azért néha-néha süthetne a nap is. Vagy a Legendaryban, ahogy a bokrok lelassitanak futás közben, meg ahogy a fegyver mozog célzáskor. Az viszont, hogy ugyanazzal a fegyverrel az AI hajszálpontos lövéseket oszt, az már nem reális, vagy én 4-5 lövéstőt kifekszek OK, a hosszúkabátos bandita 10-15 fejlövéstől fekszik csak le, megint csak nem reális.
Szintén a Legendaryban figyeltem meg, egy katona (sima katonai ruhában) 5 vámpír és 3 pszeudókutya támadását verte vissza úgy hogy kb 10 mp-ként tudott egyet lőni, engem egy ilyen brigád úgy hogy exoban voltam megtűzdelve artikkal, kb 10 mp alatt bedarált. Elfőnek a fegyver esett ki a kezemből (szinte mindig ha monster-támadás ér), az NPC-knél ilyet sohase láttam. -
kekeeci
senior tag
válasz
kislaki92 #10910 üzenetére
shield kollégának rosszalkodott, azért nézem.
Igazság szerint engem már a sima alapjátékot felturbózó (grafika, fegyver, időjárás stb) modok nem nagyon tudnak lekötni. (ez meg aztán különösen zavar a sötét színeivel, tisztára 'depi' leszek tőle)
Legyen(ek) új sztori, új küldetések, új területek (NS/SS; LWR; ST; FOTO; PS stb.).Kérdés: artit csak detektorral lehet felvenni?
Napi 'cukiság':
-
kekeeci
senior tag
válasz
kislaki92 #10898 üzenetére
Próbáld 1.0005-tel.Közben megnéztem, a DMX-nek az1.004 kell, tehát valószínűleg a többinek is.
(esetleg nocd probléma)
Egyébként az NS az alap, a Soup a francia lokalizált és kicsit módosított verzió (egyébként ehhez van letölthető használati utasítás - majdnem végigjátszásnak is nevezhetném, ami nélkül nem nagyon fogsz boldogulni).
Aztán van a DMX, amibe mindet beleraktak a soup-ból, és kiegészítették még pár dologgal. Elvileg ez a legstabilabb. (Próbáltam mind a hármat)
-
Musicking
aktív tag
válasz
kislaki92 #10890 üzenetére
Lehet a cirill betűk kavarnak a 7zip azokat könnyen megeszi, a winrar esetén meg lehet verziófüggő.
Narodnaya-Solyanka-Mod-v1.0 -
kekeeci
senior tag
válasz
kislaki92 #9920 üzenetére
Van a Total Commanderhez egy beépülő, amivel nagyon jól ki lehet szedni a cuccokat a Stalkerekből. Mindhárom játékverziót kezeli, a legtöbb mod-dal is elboldogul.
Innen tudod leszedni: http://www.totalcmd.net/plugring/stalker_db_explorer.html
Ha a telepítéssel, használattal gondod van, segítek.
-
op.erik
aktív tag
válasz
kislaki92 #9686 üzenetére
szedd le ezt: FOV switcher 1.7
Bemásolod a főkönyvtárba és feltolod 90-re. Hátha hegeszt neki valamit. -
emre
veterán
-
genndy
addikt
válasz
kislaki92 #9596 üzenetére
Ez a SOC topik, jó helyen vagy
Lehet hogy dobozosan már nem nagyon van (illetve Vaterán, hwaprón találhatsz), de karácsonykor biztos hogy lesz akcióban a Steamen mindhárom rész, onnan tutira beszerezheted (3,5€-ra szokták leértékelni).
Van más digitális boltban is, még talán olcsóbban is, de a Steam Áruházból tutira meg tudod venni itthonról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged