- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Woodslave #10058 üzenetére
Ez gondolom a beállításokon is múlik, az alapjátékban teljes grafikai részletességet és élsimítást állítottam be a laptopon, mindezt a kijelző 1600x900 felbontásán. Jelenleg az előzőekben beállított értékekkel ugyanúgy folyékonyan fut tovább. Az Nvidia Quadro grafikus kártya eme régebbi típusa nem játékra, hanem tervezésre van kitalálva, de eleddig szépen viszi.
A gamedatás, bemásolós Complete ReadMe-je szerint az "user.ltx" fájlban ezeket az értékeket át kell írogatni:
cam_inert 0.1
r2_sun_near 20
r2_sun_near_border 1r2_gloss_factor 2.5
Amit említettél, a Kívánságteljesítő, ebben van olyasmi beépítve (nem az atomerőműre gondolok)?
Nem babráltam meg a teljesítményeket, de a Complete által biztosított plusz 10 kiló teherbírás jól jött, ugyanis amikor a leszakadt híd után a banditákkal vívott tűzpárbaj (bajtársak is besegítettek) hősi hulláitól összeguberáltam a motyót, akkor úgy lecövekeltem, mint fülig szerelmes srác a nagylány ablaka alatt.
Sajnáltam eldobni a tarhált motyót, inkább felzabáltam pár konzervet és meghúztam két üveg kozák vodkát, de még így sem ment a járás, ráadásul be is rúgtam. Végül ráhúztam az alapgémre a Completet, és ez kiszabadított szorult helyzetemből.Bug is akadt, a leszakadt híd utáni romos épület mögött két sztalker megsebesült. Az egyiknek tudtam adni elsősegélycsomagot, de a másiknál már nem, mert a beszélgetésnél csak az elköszönési lehetőség, a "Viszlát!" szerepelt, ráadásul volt kötszere és mindene. Talán azóta is ott haldoklik az egyik bokor alatt szerelmi bánatától.
Egy Szidorovicsnak elvállalt küldetést lemondtam, mert nem tudtam beszerezni a kért álkutya-farkat, pedig két szegény párát is felhajtottam.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Woodslave #9924 üzenetére
A buldog 6-ost megtalálod a katonai raktáraknál a faluban (térképen az úttól balra). Az egyik ház pincéjében lesz. Vigyázz mert sok a vérszopó.
Egy kicsit elhamarkodtad azt a küldit. Nem nagy probléma a végkifejlet szempontjából, de elestél egypár külditől (és jutalmától) amit a szabadságosoktól kaphattál volna.
-
dredbiro
senior tag
-
-
dodopek
addikt
válasz
Woodslave #9824 üzenetére
Alapjáték, vagy moddolva van? Stream, vagy lemezes? "egy magyarítást", ez nagyon karcsú. Légyszi pontos file nevet, és/vagy linket adj.
És egy fontos dolog, bár nem emlékszem, hogy a SoC-ban ez már benne van e. Ha legközelebb kidob a játék, nyiss egy szövegszerkesztőt, beillesztés. Ha sok soros hibaüzenetet illeszt be, akkor azt másold be ide nekünk is, hátha okosabbak leszünk tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest