- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
A cpu controll jó ötlet, de ne csak másik, hanem két magra tedd. Simán viszi, és jobban fut. Nekem a 2-3 magra van téve, és a SoC Autumn Aurora 2 pl tökéletesen ki is használja. Mindkét mag kb 70%on zörög játék közben...
-
dodopek
addikt
Hiphop kedvelőknek...
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
válasz
hubai1979 #10416 üzenetére
Régi történet, régi küldikkel. Iszonyatosan fakó, borongós, kicsit Miseryre hajazó mod. Új fegyvereket nem láttam még, cigi, sör, és hasonló balgaságok vannak. És megy az ol 2.2 beta magyarítással...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Autumn Aurora-ban hogyan lehet aludni? Mert a Kordonban sikerült Kopaszfaluban, viszont a Szeméttelepen a hangárban lévő ágynál nem megy. Kiír valamit, viszont lesz egy ikon is a hudon, ami egy ágy áthúzva. Mifene lehet? -
dodopek
addikt
válasz
Aarpok #10190 üzenetére
Autumn Aurorában ilyen a kő Szidorovits pincéjében:
Azért ezt fotóztam, mert rám ez volt eddig a legkomolyabb hatással.Csodaszépre meg van csinálva,eddig tetszik. Sajnos új küldetéseket én sem találtam, de már amúgy is rég játszottam a SoC-ot, úgyhogy eddig nagyon élvezem.
Nem tudja valaki, nincs egy trükk, amivel levehetem a rohadt gázálarcot? Nem látok semmit!!!!
Az OL 2.2 beta magyarítása jó hozzá, csak pár dolog van fordítatlanul, ami abban nem volt benne... De tökéletesen játszható.
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
válasz
Alienhun79 #10172 üzenetére
De akkor hogy vegyem fel az artit?Merthogy detektor nélkül nem látszik, csak tudom, hogy ott van...
-
dodopek
addikt
válasz
Alienhun79 #10164 üzenetére
Azért én értékelném...
-
dodopek
addikt
Azt írta itt valaki, hogy jó hozzá az ol 2.2 beta magyarítás.Linkelné valaki? Nem találom sehol...
-
dodopek
addikt
válasz
Alienhun79 #10160 üzenetére
Mit csinál? Csak grafikai, vagy történeti változás?
-
dodopek
addikt
Szevasztok! Van most valami okos mod, ami új küldetéseket ad, és van hozzá magyarítás?
Az 1.6os motortól kicsit most megcsömörlöttem, kicsit visszatérnék az alapokhoz...
-
dodopek
addikt
válasz
Dhampir #10009 üzenetére
Nem használtam, csak rákerestem. Russ voice
-
dodopek
addikt
Nekem is csinálta valamelyik mod.Csináld azt, hogy letöltesz egy weapon pack-et, megnézed, hogy van e benne ilyen fegyver.Ha van, egyszerűen átemeled.Ha nincs, akkor fogj egy hasonlót, másold, nevezd át. Kb 3 helyen kell átnevezni, ha jól dereng, aztán már használja is...
Vagy próbáld meg a colt m1-et átírni a másolás után...
-
dodopek
addikt
válasz
kekeeci #9976 üzenetére
Igazad van.Én most(bár a cop topicban azt mondtam, hogy hagyom) újrakezdtem az AMK modot. Átírtam, mert már csak ellenőrzöm a dolgokat.Folyamatos futás, és az egyik kereskedő 0.1ért adja, és 10x pénzért veszi a sima gránátot.Így 10perccel a kezdés után már volt fél millám, rendeltem exo-t, meg amit csak akarsz.... Kicsit könnyebb az élet. És valahol ez nekem épp nem játék, hanem a munkánk ellenőrzése...
-
dodopek
addikt
Ajánlom figyelmedbe ezt a videot...
-
dodopek
addikt
válasz
Woodslave #9824 üzenetére
Alapjáték, vagy moddolva van? Stream, vagy lemezes? "egy magyarítást", ez nagyon karcsú. Légyszi pontos file nevet, és/vagy linket adj.
És egy fontos dolog, bár nem emlékszem, hogy a SoC-ban ez már benne van e. Ha legközelebb kidob a játék, nyiss egy szövegszerkesztőt, beillesztés. Ha sok soros hibaüzenetet illeszt be, akkor azt másold be ide nekünk is, hátha okosabbak leszünk tőle...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Priboi overhault 3.2.5. verziót. Tudtok valami optikai tunningot, ami megy együtt ezzel? A CS-hez van Atmosfear, de a SoC-hoz nem találtam... Bármi más?Köszi!
-
dodopek
addikt
Srácok!
Nem tudjátok hol találom leírva azt a szöveget,amit a kívánságteljesítő nyom? Cirill, és ember nyelven is kellene...
Kösz! -
dodopek
addikt
válasz
westcoastog #8399 üzenetére
Szívesen.
-
dodopek
addikt
válasz
westcoastog #8397 üzenetére
Átalakítja a küldetéseket, eltörli a főszálat, mégcsak nem is stalkerrel vagy, hanem egy pszeudokutyával...Ok,vicceltem.Tényleg nem stalker, hanem egy katona,LT Priboi.Új hős,újfőszál,totál új cselekmény. Dezoék eredetileg angolul adták ki,utolsó verzió belőle 1.3.1.
"az origi az itt van:http://www.moddb.com/mods/priboi-story (1.1 + hozzá az 1.1.3-as patch, az is 2 fajta van, attól függ ki melyik patchet használja a SoC-hoz) " (by Dezowave) -
dodopek
addikt
Pel& Emre!Ti már fordítottatok...
Meg tudjátok mondani, hogy mit kell átírnom a location.ltx-ben, hogy legyen ékezet?
Köszi!
Ennyi van benne:[string_table]
language = rus
font_prefix = ;_west ;_centfiles = ui_st_pda, ui_st_mm_mp, ui_st_inventory, string_table_tutorial, string_table_general, string_table_includes, stable_dialog_manager, stable_dialog_manager_uni, stable_task_manager, stable_treasure_manager, string_table_level_tips, string_table_items, string_table_ui, string_table_enc_zone, string_table_outfit, stable_dialogs, stable_dialogs_escape, stable_dialogs_garbage, stable_dialogs_agroprom, stable_dialogs_deadcity, stable_dialogs_darkvalley, stable_dialogs_pripyat, stable_dialogs_labx18, stable_dialogs_bar, stable_dialogs_military, stable_dialogs_yantar, stable_dialogs_radar, stable_dialogs_aes, mp_st_speechmenu, ui_st_keybinding, ui_mp_teamdesc, ui_st_mm, stable_stories, ui_st_mapdesc, string_table_enc_social, string_table_enc_mutants, string_table_enc_weapons, string_table_enc_equipment, ui_st_mp, ui_st_other, stable_game_credits, stable_repair_dialogs, stable_bio_name, string_table_enc_vehicles, string_table_enc_codes
-
dodopek
addikt
Képek még nincsenek, mert most jöttem haza melóból, de ami nekem nagyon fura, hogy nem az alapjátékba települ, hanem csinál magának egy Stalker-Priboi mappát, és oda ömleszti a cuccait.A játék külsőre szinte SoC, LT Priboi a főhős, és a hátizsákban csak egy hálózák van. Ja, és a game a kopaszfalutól nem messze lévő katonai helyőrség kerítésétől indul.
Ja,és nolimits team csinálta...
Ez,ha minden igaz... -
dodopek
addikt
Játszott már valaki a Priboi 2-vel? Nem fake? Megy rendesen, Stalkernek látszik, de nem tudom mizu vele. Dezowave neve ott van, meg kósernek látszik, de nekem akkor is gyanús...
Tegyek fel képeket?
Amúgy holnap kezdem fordítani a nálunk üdülő ukrán ismerőssel...
Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy ha nem sikerül, ne fújjatok rám... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Valaki oroszul értő tudna adni nekem egy linket a legújabb verziójú priboi story UKRÁN, vagy OROSZ verziójából?
Köszi! -
dodopek
addikt
A Complete 2009 csak optika?Mert eddig se egy új küldetés, se egy új fegyvert nem láttam...
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
válasz
marked one94 #8300 üzenetére
1024x768,dinamikus fények,egyénileg beállított dolgok,élsim 0, anizo szűrés 0, minden más kb 60-70%.
Ezeket csak fejből írtam, ha játszom, és valami nagyon nem így van,majd pontosítok.
Teljes magyarosítás van hozzá, és űber jó! -
dodopek
addikt
OL ment a levesbe.Nem jött be igazán.De most! A Complete 2009 nagyon faja! Csak egy gyíkom van.Nincs valami, amivel ki lehetne kapcsolni az elmosódást, ha hirtelen fordulok? Nagyon realisztikus, csak épp mindíg megakad a hardver miatt.
Köszi! -
dodopek
addikt
Az oblivion lost 2.2ben amikor kitörés van, meg van szabva, hogy hova menekülhetek? Szidorovicsnál elvoltam, de pl ahol róka kutyálkodik,ott meghaltam.Pedig ott is zárt az épület(nagyjából)... Szóval honnan lehet tudni, hogy jó e a hely?
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8288 üzenetére
Jaja!
Csak olyan kevés időm van tolni a gémet...
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8286 üzenetére
Kicsit még fura, de azért már megy.Igaz, később biztos jobb lesz, de pár banditával azért elbántam már így... D
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8280 üzenetére
Én inkább azt hiszem házibarkács ragasztok egyet a monitorra...
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #8278 üzenetére
Tudod, értem, csak fel nem foghatom...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
OL 2.2-t játszom. Nem tudjátok, hogy hogy lehet visszahozni a rendes célkeresztet? Mert nekem csak egy pont van. A célkereszt használata a beállításokban nem segített... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A SoC-ban hol van a verziószám? -
dodopek
addikt
Emre!
A hsz-ben linkel ol 2.1 már nem elérhető. Nem tudod valahova feltenni? Vagy neked sincs már meg?
Vagy bárki másnak? -
dodopek
addikt
válasz
dodopek #8258 üzenetére
Közben megtaláltam Emre hozzászólását.
Más van?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ismertek valami magyarosított modot a Chernobylhoz? Vagy a Clear Sky-hoz?
Köszi! Olyan kellene, ami új küldetéseket ad... -
dodopek
addikt
válasz
#21346560 #8203 üzenetére
Üdv!
Nekem is volt ilyen.
Ha jól emlékszem az volt a megoldás, hogy nem a sima parancsikonnal indítottam,hanem a bin mappában található alkalmazással. Nem használ az xp mód, mert nekem pl 15 perceket töltött, amikor be volt pipálva.
Amit én megcsináltam:
-futtat rendszergizda
-képi témák letiltása
-asztal összeállítás letiltása
Remélem segítettem. -
dodopek
addikt
Tudom.Sokadszorra játszom.Ez kicsit gond is, mert az előző(előtti) post óta már mindent megcsináltam Zaton körül, amit csak lehetett.Kicsit kiábrándító, hogy mindennek tudod a helyét.Így túl gyorsan vége lesz a játéknak, karácsony meg még igen messze, hogy kijöjjön a New Vegas magyarítása.
-
dodopek
addikt
No uraim, köszönöm a rengeteg segítséget!
Ezt a véget sikerült elérnem:
positiv false ending
A video nem az enyém, csak ugyanezt kaptam.
Tudnám most mi a fenét fogok játszani.Talán nekifutok a metro 2033-nak... -
dodopek
addikt
A lost alpha van magyarul?
-
-
dodopek
addikt
SPOILER!!!!
Az agyperzselő kikapcsolása után megkapom a lopakodj be Csernobilba feladatot. Onnan már nincs visszaút? Mert nagyon nem akarom még befejezni a játékot... (Bár ugyanazokat a küldetéseket kapom újra és újra, és azok sem kötnek le igazán.) Lesz még valami értelmes mellék küldetés? Vagy innen már irány a vége?
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #8114 üzenetére
Detto!!!! Szóról szóra ugyanígy voltam!!!! Első rész végigrohan,CS félbehagy,Pripyat totál végig,CS totál végig, és most SOC...
Bár, most hogy belegondolok, lehet, hogy ujra elkezdem nehezebb fokozaton a 3. részt. Hacsak nem tudtok ilyen jellegű játékot mondani a a Stalkereken, és a Fallout 3 mellett. 5leteket várok!
-
dodopek
addikt
válasz
fpeter07 #8111 üzenetére
Én csak átszaladtam az erőmű "előterén", amikor először játszottam.Persze oszloptól oszlopig rohantam, szóval nem mint a vadszamár...
A Pripyat nagy vonalakban...
A ruszki titkosrendőrség tisztjeként vagy a zónában, feladatod(eleinte) az öt lezuhant helikopter baleseti körülményeinek kiderítése.Aztán persze halad a cselekmény,a végén el kell jutni P.-be. Szerintem a legjobb Stalker. Sokkal jobban kidogozott, és nem tölt annyit.3 terület van, ami közt tölt, egyenként akkora, hogy van vagy 25p mire elérsz az egyik végéből a másikba.Heteket el lehet lenni egy-egy területen. Nem akarok zöldséget beszélni, de ha jól dereng,200 felett van a másodlagos küldetések száma.Ha nem vittem volna már végig az összes küldetést, biztos azt játszanám ezután. Így várom a New Vegas magyarítását... -
dodopek
addikt
Megkövetlek,igazad van.Valszeg megvettem, de nem vettem fel, és az zavart meg.Most már rajtam is exo van, de nagyon zavar, hogy nem tudok szaladni.Pl a bárnál rendszeresen összetűzésem van a kutyákkal, akik elől eddig csak elszaladtam...
Tényleg 70, meg az a +10kg, ami már fáraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged