Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rétisün
veterán
kösz!
az OL-t le is töltöttem régebben, de aztán mégs került sorra, azóta sztem már meg sincs....persze nem kéne most belebonyolódnom még a Soc-ba is, amikor még az enot/sgm is függőben van.
igaz, mindennek a legelején vagyok, szóval akár a SoC-ot is tolhatom, bár azt már 3x végigvittem. -
Aarpok
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Magyarítva a complete 2009 mód lett.Az csak szinte grafikai tuning.Ma olvastam az UHSF fórumán valaki nekiállt a People SOUP fordításának.Ahogy tudom mind3 játékot tartalmazza csak kicsit fagyogatos.Talán itt a SOC fórumán olvastam valamelyik OL - hez is csináltak magyarítást vagy ráfaragták.Van még talán a LURK az inkább a realisztika felé mozdult el illetve van még OGSE mód is.Most ennyi jutott eszembe így hirtelen.
Ja meg még talán a Priboi story. -
rétisün
veterán
levettem a 'magyarítást' kezdtem új játékot, mindjárt ott a térképen, hova kell mennem, szóval ez valami buhera mod/magyarítás volt, valami régi játékból maradt. pl. szidorovichnál már most elérhető volt mindenféle fegyver, páncél, ilyenek.
letöltöttem két magyarítást is, azok már remélem jók lesznek. most töltöm vissza a magyarítéás nélküli mentést, ha jó, megy rá magyarítás.
de azért valami jó kis modra elfogadok tippet, magyarítva még jobb, játékmenetbe-belepiszkálós főleg
persze enot meg sgm szintű gondolom úgy sincs, lost alpha meg majd csak lesz valamikor. -
rétisün
veterán
magyarítást tettem fel csak, de sztem valami buherált magyarítás lehet, mert az egész zónában nincs egy lélek sem

azóta kezdtem egy új játékot, kiváncsi vagyok ha nem használom a magyarítást, hogy működik, illetve először arra, hogy most visszatölti-e az 5 perce mentett állást.
eredeti játék, a gamestar mellékletes verzió, 1.0006.
-
capulet75
addikt
XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 0023:011B7CB5, xrDebug::backend()+165 byte(s)
-
capulet75
addikt
Természetesen tudom. Az új játék mentését sem tölti vissza.
-
capulet75
addikt
Az 1.0005 patchel elindul, de nem lehet semmilyen mentést betölteni mert kifagy. Áááááááááááááááááá!!!!

-
capulet75
addikt
Felrakom a stalkert, berakom a proboi gamedata mappát a helyére, ltx gamedata true=true és kifagy a menű elött.

-
Kassadin
addikt
Haló! Valaki röviden leírná nekem, hogy milyen mod-ok vannak a soc-hoz? És hogy miket tudnak? Tervezem elővenni a játékot megint, sajnos ez a játék egyfajta fizikai függőséget tud kialakítani.

-
Grisam
tag
CoP elindult gond nélkül és át tudtam állítani a felbontást is. Csak a SoC OL2010 nem akar menni. Vagyis elindul, de fekete a képernyő. Na de majd próbálkozok.
-
Aarpok
őstag
-
Grisam
tag
Na kis kihagyás után visszatértem, vagyis csak vissza tértem volna az OL2010-hez, de közben volt egy monitorcserém és valamiért az új monitorommal nincs kép. Csak 60Hz-en megy valamiért a monitor, nem is tudom változtatni. Ez kevés lenne az OL-hez? LG Fatron L225WS a monitor. Esetleg tud valaki ajánlani valami megoldást?
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Lost Alpha-ról tud valaki valamit? Mikor jelenik már meg vége??? Totál kivagyok...

-
kekeeci
senior tag
1: -nem, miért is akarnád elővenni? egyszerűen csak az övre kell akasztani

2: -valószínűleg megijedt tőled (pl halkan érkeztél hátulról) - ahogy megfigyeltem ez az oblivion lost és a belőle készült egyéb modifikációk (pl Shooter Mod of Oblivion stb) egyik érdekes (és ritka, szerencsére) tulajdonsága, bár én a Clear Sky-ban is találkoztam hasonlóval. -
Aarpok
őstag
Az elsőre nem tudom a választ azzal nem játszottam

A másodikkal pedig nem találkoztam.Akkor szokott a szín változni,ha egy semlegesnek adtam medkitet és akkor zöld lett,ha belelőttem akkor piros.Pirosról nekem csak szürkévé változás volt,de akkor a páciens viszintbe került
-
cs1rk3
tag
Üdv feltettem az oblivion lost 2010 modot.kérdezném hogy.
1.Elő lehet venni e a detektort.
2.Mért van az hogy pár karakter ellenség?(Pl a szemét telepen a Dutys őr)aztán fél perc múlva meg már sárga.Pedig fegyver se volt a kezembe
-
Aarpok
őstag
Na emberek ha minden igaz szeptemberben jön a Lost Alpha.
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha -
PeL
addikt
Full dynamic lightning-on van a videó beállításoknál? Amúgy egy crash logot majd beszúrhatnál, hátha... De ne azt amit feldob mikor kilép, hanem abban a mappában ahol a mentéseket tárolja a játék van egy logs mappa a mentés mappa mellett és abban a log fájl utolsó pár sorát kéne ide beszúrni.
-
Honzi
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Nem szívesen modolom mert még nem játszottam végig szeretném megtartatni az eredeti állapotot először.
Bár ha nincs más mod...
Jobb mit a semmi.
Csak minél kevesebbet változtasson az alapjátékon ha van ilyen. -
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség az idő gyorsítására (trainer,consol parancs,file átírás) ha a játék fel van patchelve?
-
BMWFan
senior tag
-
hajbel
addikt
Felkerült a gyönyörű felhőket demonstráló júliusi naptár, előbb a moddb-re, majd Dezowave odalára, a következő felirat kíséretében: A megjelenés közel van.

-
remington2
senior tag
Hmm, elvileg semmi nem maradt ki, ha jól értelmezem. Az X-10 (agyperzselő) nevet az alfában viselte, átírták X-19-re, de maga a labor (az agyperzselőé) megmaradt, csak a bejárata került a fent említett helyről a vasúti alagútba.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha az eredeti megoldás valósul meg, az antenna körüli bázissal mit kellett volna csinálni (OK, a szétlövök mindenki-opciótól eltekintve
), hiszen a gépet a bunkerben kell lekapcsolni.Csak most jöttem rá, hogy az erdő felől meg lehet kerülni az egész szerpentines szakaszt, és arrafelé haladva is át lehet jutni a labor felé. A pályán végighúzódó beton alagút (amelyben a bázis bejárata van) alatt, át lehet vágni, és annak az útnak a végére érkezni, ahol az rpg-s csóka meg a fenti fantom-bejárat van. Az alagút mellett van egy szoba is, számzáras, de bent egy pár medikiten kívül semmi se volt.
-
PeL
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Ami szintén kimaradt végül

-
remington2
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Hopp-hopp, mit találtam erről:
"In Shadow of Chernobyl, when the player first comes under fire from an RPG-7u, there's a different road that goes North toward a Monolith outpost. After the outpost there's a tunnel similar to the entrance to X-19. Inside that tunnel is a door which is the same as those found inside secret labs. The door cannot be opened, and it is not mentioned in-game. In Build 1935 this was the entrance to Lab X-10, an earlier model of Lab X-19. "
A stalker-bibliából (stalker wikia) van. A 1935-ös buildben az X-10-es (későbbi X-19) labor bejárata volt.
-
True
aktív tag
A 3. évezred extra száma most megvásárolható DVD melléklettel: Csernobil öröksége: a Zóna
-
hajbel
addikt
Elolvastam egy tonna hozzászólást az időközben elérhetővé vált dezowave.com-on. Júni 7 táljékán dezowave azt írta, hogy a vezető programozó jelenleg nem dolgozik a projekten és abban sem biztosak, hogy visszatér, mindaddig, amíg ez nem történik meg, a projekt leáll. Itt tört ki a pánik.
Később mások azt írták, hogy csak magánéleti problémák miatt szüneteltette a munkát a programozó és nemsoká folytatódik a munka. Ugyanez a felhasználó említette, hogy Dezowave Hollandiában van, és sokan nyaralnak, valamint a privát dolgaikat intézik jelenleg, de nemsoká folytatódik a munka. Az új naptár mindenesetre bizakodásra ad okot! Van egy rajongói facebook oldal is, ezt a csoportot állítólag dezowave csiálta.
-
hajbel
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Dezowave oldalán olvastam (amely azóta már nem elérhető) egy kommentet, amiben leírja valaki, reméli, hogy dezowave csak viccelt, a többiek pedig arról elmélkedtek, hogy sajnálják azokat, akik pénzzel támogatták a projektet. Egy cseh srác állítólag 50 eurót dobott be, és bosszús volt, amiért megállt a projekt. Visszaolvasnék, hogy pontosan mi váltotta ki ezt a reakciót, de nem elérhető az oldal. Mod db-s oldalon elolvastam az új naptár alá írt kommenteket, de ott sem írt senki semmi hivatalosat.
-
Misi 007
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Valamelyik modba be lehet menni de ez csak az agyperzselő kikapcsolós labor egyik kijárata emlékeim szerint.
-
hajbel
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Kösz szépen, élmény volt.
A többiek nem tudják, hogy mi a helyzet a dezowave féle lost alphával? Nem jön ki új naptár.
Update: Ránéztem az oldalra, tegnap felrakták a júniusi naptárat. Ezek szerint még van remény. Már azt hittem, hogy a stalker halálával ennek is vége.
Update 2: Olvasom kommentekben, hogy meghalt ez is.

-
PeL
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Egy bunker vagy laborbejáratnak tűnik, lehet hogy eredetileg oda is terveztek valamit a készítők de aztán ahogy sok más, az sem úgy sikerült ahogy akarták.
-
remington2
senior tag
Szerintetek ez mi akart lenni?
Ennek az útnak a bejáratát majdhogynem elrejtették Red Forestben ott, ahol az út kanyargása véget ér, és egy hosszú egyenes kezdődik, amelyből a csernobili út is indul. Az őrtorony mögött, egy lakókocsival van féligmeddig lezárva-kitakarva kb. ott ahol az rpg-s csóka megtámad a játékban. Sehová se vezet, nem lehet bemenni, se semmi. Néhány emberke lézeng ott csak.
-
remington2
senior tag
Filmetűd a dunaújvárosi Vidám Park emlékére. Érdemes megnézni, "stalker feeling" az utolsó cseppig. Ugyanakkor némileg szomorú is . . .
-
PeL
addikt
Sziasztok!
Oblivion Lost 2010 után érdeklődnék:
http://www.moddb.com/mods/stalker-soc-oblivion-lost-2010
Amit innen lehet leszedni azt próbálta már valaki? Stabil? Mert azt írják itt többen hogy Agroprom után crashel folyamatosan. Leírná aki játszik vele hogy mik a tapasztalatok vele?
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Az OL 2010-et honnan tudom most leszedni?
Gondoltam nosztalgiázok, és végigtolom a játékot még egyszer, de most kipróbálok valamilyen modot. A Complete 2009 helyett mindenki ezt az OL 2010 -et írja, de rohadtul nem lehet megtalálni. Egy helyről szedem most, de az elvileg hibás lesz. 
-
krups8
tag
válasz
marked one94
üzenetére
Köösz! Megnézem majd.
-
hajbel
addikt
KEY FEATURES:
- A unique setting for MMO
- Elements of Survival game play
- Simulation system of the living world zones, changing the locations of anomalies, changing mutants’ habitats, fields of artifacts etc.
- Skill system leveling that allows to modify and develop your character in different ways and requires a conscious exercise gaming activity.
- A developed system of socialization of the players. In the game stalkers get new gaming experience, which is not available for ordinary users.
- The ability to equip the bases of stalkers’ groups and build defenses, develop facilities etc.
- The parallel development of combat and support skills
- The player can choose a preferred style of play PvP, PvE, craft, Survival, trade etc.
- An important element of the game play is exploring of the game world and possession of exclusive informationNekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

persze enot meg sgm szintű gondolom úgy sincs, lost alpha meg majd csak lesz valamikor.
Nekem is 1.0006 patch illetve a magyarítás van fent és semmi gond sincs vele.Mód nincs fent csak az alapjáték.

Kicsit kivagyok a moddon, 1 lövésből leszednek,a sugárzásba baromi gyorsan belehalsz,viszont nekem új és izgalmas.

shield