- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
válasz
CJ4567 #11314 üzenetére
sajna egy magra vannak optimalizálva ezért lehet akármilyen bivaly géped.cseszheted
nekem párszor meg van hozzá a gépem.aztán belaggol a misterynél is.(fullon) 3.5ghz-s procinál...4.5-nél talán nem lenne para
nem gyenge mod mondjuk.de nincs gáz.de látom youtubeon is laggol -
kislaki92
senior tag
válasz
Aarpok #11305 üzenetére
jó de kb 60 közül ez az egy ilyen.figyu ha valakinek a cod lövölde kell az a cső egyenes game akkor hajrá!
félreértés neessék.codultam.az mw-k tetszettek.főleg az első része.mert pripyatban is játszódik...de a ghost meg ezek.ghost az egy vicc.kipróbáltam.sőt kivittem.kíváncsiságból mondom már azért is.és olyanokat produkált...
1-2 órát elvett az életemből
DDDDDDDDD .én személy szerint a tartalmas gameket szeretem.és a stalkerban mindig van bőven felfedezni való
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #11280 üzenetére
hogy nem bírod magadat feltalálni
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #11277 üzenetére
oldalukon is kint van,hogy ki a főmufti...Munkácsi Zoltán
-
kislaki92
senior tag
http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=2008&start=20#p48877
nem is tudtam,hogy ENB van hozzá....a STALKER-hez...nyomom is fel
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #11273 üzenetére
mondtam,hogy írj rá facen de te az emberre baszol hallgatni ...nekem egyszerre visszaírt...
-
kislaki92
senior tag
válasz
BorgBoss #11096 üzenetére
hát grafikailag üti mindegyiket igazából!
fegyverek,ruhák vannak benne pluszba
nehézség is van benne...van egy két elvetemült irányító a katonai raktáraknál pl. nem akarok spoilerezni,hogy mit művelt ott...és ez asszem mindig benne van...meg van egy kis kalandozás az erőműbe...egy irányító után amire úgy is mindenki rájön...de ez azt hiszem valamelyik oblivion lostban is benne van! mert ez ugye az oblivion lostra épül csak egy kicsit továbbfejlesztve.én csak ajánlani tudom!
jah és jó hozzá az OL honosítása ami nekem meg van ha érdekelne valakit
meg azért is kérdeztem mert nagyon sok kéz textúra van benne(kesztyű) és még is az alapjáték kéz textúrája van benne nekem alapból.felül írtam másikkal ami sztem a COP-ból való de akkor elég félre sikerült...tehát minden ruhánál ugyanaz a textúra.erre akarok majd megoldást keresni ,mert szerintem nem véletlenül van benne az a sok textúra
priboi story kéztextúrája nagyon adja...le is cserélem rá :
-
kislaki92
senior tag
mod pack 2013-al toltátok?
mert nekem valahogy az nagyon elnyerte a tetszésemet
már egy ideje...csak egy kis közvéleménykutatás
-
kislaki92
senior tag
szóval ez a csatlakozás kérdés...érdekes.sok a választás
-
kislaki92
senior tag
király
-
kislaki92
senior tag
legendaryban érdemes valahááá beállni ...mert látom van választás...északra...északra...
bocs,hogy ennyit kommenteltem egymás után de ez egy "szabad" ország
amúgy a legendary mennyire stabil? -
kislaki92
senior tag
nem hiszem el...le pacheltem 1.0004-re és így sem jó :/
-
-
-
kislaki92
senior tag
bár lehet,hogy már láttátok
-
kislaki92
senior tag
OL 2010 vagy mod pack 2013?
mind a kettő oblivion lost ahogy látom -
kislaki92
senior tag
skacok a lurk változtatta a sztorit ?
-
kislaki92
senior tag
amúgy nem a legstabilabb mod :/
de mondjuk melyik az -
kislaki92
senior tag
aazt tudtam,hogy a Zóna kiszámíthatatlan...de,hogy 20 monolitos kordonban...
micsoda vérfürdő volt ott
-
kislaki92
senior tag
L.E.G.E.N.D.A.R.Y. elkezdve!
-
kislaki92
senior tag
https://www.facebook.com/pages/Eldaymod-Stalker-GAMES/501637826613919?skip_nax_wizard=true ez az fb oldala a közelgő modomnak...ha csatlakoznátok ,megköszönném...persze nincs erőszak..ha gondoljátok közben pillantsatok be
köszi !
-
kislaki92
senior tag
op.erik : ha feltöltötted a modot majd légyszi szólj...mert kíváncsi vagyok
..ST2
-
kislaki92
senior tag
ez fless...
..erre meg...nem tudom
-
kislaki92
senior tag
de ezzel én nemtok mit csinálni...és irritáló
-
kislaki92
senior tag
keresek róla képet
-
kislaki92
senior tag
gránátvető volt rajta?
-
kislaki92
senior tag
köszönöm szépen! akkor valami nálam van elbaszarintva...:/
-
kislaki92
senior tag
köszi! fotót mellékelj pls
-
kislaki92
senior tag
igen! az is kell nekem!!
-
kislaki92
senior tag
- = Zk = - : tényleg...egy kérésem lenne hozzád...légyszíves kapcsold be a gamet...és vegyél elő egy távcső nélküli AK-t...és nézd még nekem,hogy amikor közelítesz...tehát jobbklikkezel...nem ilyen mutáns nagy kezed van...nyomj akkor egy printscreent kérlek ! tehát ak..szkóp nélküli...jobb klikk...printscreen
vagy ha van fent frapsod még jobb...és tedd fel ide kérlek !!
-
kislaki92
senior tag
biztos
nekem mindig a legújabb patch van fent...találtam egy torrentet erről...7%ig elment..aztán helóó...de ha találok linkelek!!! de op.erik-é jobb lesz!
-
kislaki92
senior tag
- = Zk = - : majd le kell törölnöd... mert ez egy külön mod
-
kislaki92
senior tag
egy letöltési linket dobni valaki erről?
-
kislaki92
senior tag
hát én ezt meg fogom lesni majd
ügyes!
-
kislaki92
senior tag
köszönöm szépen! és még annyi,hogy a Stalkersouphoz valami honosítás féleségről nincs infó vagy ilyesmi?
-
kislaki92
senior tag
hogy tudom a textúra fájlokat tehát a gamedata mappát magamévá tenni?
mert a CS-ben meg a COP-ban csak kicsomagoltam ...de itt sajna nincs olyan file!válaszotokat előre is köszönöm!
-
kislaki92
senior tag
épp ez az,hogy vagy csatlakozol a C tudathoz vagy nem
a monolitnál meg örök élet,pénz,tűnjön el a zóna,pusztulnia kell a világnak,meg ,hogy én akarom uralni a világot
ennyiről tudok
-
kislaki92
senior tag
tudtommal 7 befejezése van
itt mégis nyolcat írnak
miről maradtam le?
http://www.supergamer.hu/stalker-shadow-of-chernobyl-p-8361.html
-
kislaki92
senior tag
nah megint neki álltam,oda sem értem rosztokba kruglovhoz de már halott volt meg alíg tudtam vele menni és kinyírták STALKER szinten...ezért idegesített közben mindig simán megcsináltam de most úgy mentem tovább...bár az tök érdekes mivel ilyen még nem volt,mert elvettem tőle a fleshdriveját és elvittem a csaposnak és az adatok törlődtek róla
meg kisugárzás védő sem volt nála..elmentem a tudósokhoz és volt ott egy másik asszisztens...szóval így is jó
-
kislaki92
senior tag
nem tudom,hogy ki tartott Rosztokban ebben a módban ,de hihetetlen...a zsoldosokon nem fog a golyó...és nem egy mezei fegyverrel lövök...és még csak Stalker szinten nyomom...(Autumn Aurora 2)
-
-
kislaki92
senior tag
válasz
nem_tom #9701 üzenetére
hát magyar leírásos szerintem nincs,részemről van egy misery beütése...ugyanaz a sztori is meg minden,csak elég durván gyönyörű a grafikája,tehát textúra mod,ruhák fel vannak turbózva,fegyverek vannak újak,ruhákkal még nem találkoztam,ha maszkos ruhád van akkor rendesen látni a maszkot belülről, nagyon tetszetős darab!!!!jah meg ha előveszed a csavart akkor mellette van egy detektor és így találhatod meg a relikviákat...a második generációs detektor 25 rugó..de azt kaptam. szóval így gyorsba ennyit tudtam
+ egy kis ízelítő!!
-
kislaki92
senior tag
Autumn Aurora 2 -es modhoz jó az oblivion lost 2.2 beta magyarítás verziója ha valakit érdekelne
-
kislaki92
senior tag
Sziasztok! Tegnap megjött a soc es egy olyanproblemam van, hogy amikor ak- val kozelitek vagy akarmilyen ketkezes fegyverrel akkor nagyon csunyan fogja stukit ilyen orbitalis nagy ujjai vannak.valakinek mar volt ilyen problemaja ?:/
-
kislaki92
senior tag
oblivion losthoz van honosítás?van egy elég régi bétám...és olvasgatom ,hogy van újabb...azt hiszem 2010es...valaki be tudná linkelni ha lehetséges?
-
kislaki92
senior tag
gyűjtői változat mennyit érhet használtan?csak mert találtam egyet hardveraprón.mind a hármat eladja .és érdekel
-
kislaki92
senior tag
bocsi,de kajakra nem tudom ,hogy mi az a "gőz"
:/
-
kislaki92
senior tag
köszönöm a válaszodat csak mindenképpen disc formában akarom!Pripyat meg van ! Tescoban 2500 Ft volt.Clear sky-t is meg tudom.csak ezt nem.
-
kislaki92
senior tag
sziasztok!bocsi,hogy ide írok de meg akarom rendelni a SOC-t újonnan de sehol sem találom mert mind elfogyott!valakinek valami javaslata,ötlete ,hogy honnan tudnám megrendelni?köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged