Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
kekeeci
üzenetére
lehet hogy volt (elvégre az is a Zóna
) de azzal már elég régen játszottam, szóval nem csoda, hogy nem emlékszem rá 
mod: lukash-al kéne beszélnem a katonai raktáraknál, de eléggé meg van halva, ott fekszik az 'irodájában'.....a szakács meg csak hülyeségeket beszélt, most már ennyit sem, ilyenkor mi van?

-
kekeeci
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Az az alapjátékban is volt

Ami viszont nem, az egy teljes csapat föld alól támadó valakik (nem is látszottak - hangjuk alapján banditákra tippelek), a déli katonai bázistól indultak Kordonban, és Wolf (halhatatlan?) kivételével kiirtották a teljes kezdő-falut. Visszalőni lehetetlen, nincs célpont. Mentés - betöltés se segített. Mire aztán harmadszor visszamentem elkoptak. -
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
ezek a már módosított értékek, így gyakorlatilag mozdulatlan a célkereszt zoomoláskor. az eredeti értékeket már nem tudom előbányászni, mindenhol felülírtam a régi fájlokat a javítottakkal.
érdekes viszont, hogy az AMK modban (CoP) ilyen értékekkel:
PDM_disp_base = 0.5
PDM_disp_vel_factor = 2.0
PDM_disp_accel_factor = 2.0
PDM_disp_crouch = 1.0
PDM_disp_crouch_no_acc = 1.0sem 'remeg a kezem' célzáskor

mod: kiszedtem az eredeti .7z fájlból a gauss config fájljét, abban ezek az értékek vannak:
PDM_disp_base = 3.0
PDM_disp_vel_factor = 1.2
PDM_disp_accel_factor = 1.0
PDM_crouch = 1.2
PDM_crouch_no_acc = 1.0 -
rétisün
veterán
közben a mindenféle 'megboldogultaktól' meglett a medúza, kővirág, húscafat, már csak egy éjcsillag kell, és turistának öltözök

-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az Oblivon Lost 2010 főmenüjének borzalmas "zenéjét" hogyan lehet lecserélni a normál Stalker dallamra?
Megoldottam:
A gamedata/sounds/music mappából kitöröltem a wasteland2_l és a wasteland2_r állományt. Ezután sikeresen visszanyertem a hagyományos főmenü muzsikát.
Vajon ez nem okoz a későbbiekben működésbéli gondot?

-
rétisün
veterán
nos, azt hiszem megvan a megoldás, ezeket a sorokat kell minél kisebbre átírni a fegyverekhez tartozó config fájlokban:
PDM_disp_base = 0.05
PDM_disp_vel_factor = 0.05
PDM_disp_accel_factor = 0.05
PDM_crouch = 0.05
PDM_crouch_no_acc = 0.053 fegyvernél próbáltam, bevált, illetve egynél nem is voltak meg ezek a sorok (zarazan mesterlövész) ott csak beillesztettem, és már 'nem remeg a kezem' célzáskor

most asszem 'ráfekszem' erre a turista ruhára, kell nekem egy olyan

-
kekeeci
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Úgy érdemes csinálni, hogy ha mind a négy megvan, visszamenni Szidorovicshoz, és egymás után
felvenni - teljesíteni az artis mellékküldetéseket.
Legendaryban ezek nélkül is beadja egy idő után (meg lehet venni akkor is, ha nem csináltál mellékküldetést) - ott mindig más van nála amikor vásárolni akarsz, néha
ritka - különleges dolgokat is lehet tőle venni (jó pénzért, jó sok pénzért
). -
Dhampir
félisten
válasz
xFreex
üzenetére
Nem sürgős, most amúgy is a Windows 8-al ismerkedek. Az első kettő már megvolt, a többit akkor majd sorjában.
Amint legközelebb folytatom a játékot, visszanézek Szidó apóhoz. Vagy inkább egyenesen menjek a Bárba Lövész doksijaival?
(#10481) rétisün
Az OL 2010 könnyítése, hogy alapból 80 kilót engedélyez. Habár nem írja ki, hogy annyit bírsz elvinni, de a gyakorlat igazolja.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ha nem sürgős, akkor alapjátéknál ezekért a küldikért kaptál:
Medúza:
Ez nem küldis. Szido pindéjétől északra az anomáliamezőben van egy kicsi fém doboz, amit ha lelöktél a nagy zöld ládáról akkor kiugrott belőle egy. Érdekes, hogy ha csak simán széttörted akkor nem adott semmi. Vagy beleesett a másik ládába és nem lehetett kiszedni?
Kővirák:
Ha Fürge túlélte az első küldiben a kiszabadítását, akkor kérhettél tőle melót. A szerezd meg a tökéletesített ruhát küldit adta. Jutalom egy kővirág volt.
Húscafat:
Bár területen szeméttelep felől az első szolgálatos őrposzton kérhetsz küldit. Pusztitsd el a kutyafalkát küldi jutalma egy húscafat.
Éjcsillag:
Szintén bár. Lent a csaposnál a pincében az egyik stalker adja a küldit, hogy végezz az árulóval. (lenyúlta a közös szajréjukat) Jutalom egy éjcsillag.Hogy ezen a mód változtatot, vagy sem azt nem tudom.
-
Dhampir
félisten
-
dodopek
addikt
Hiphop kedvelőknek...
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Annira nem bonyolult.
így kéri őket:
1. medúza
2. kővirák
3. húscafat
4. éjcsillagMiután az egyiket teljesítetted utána kéri a következőt. A gond csak az, hogy egy idő után nullázódik, ha nem válalod a következőt. Meg persze van valami kritériuma is. Vagy rang, vagy elvégzett főküldi után adja csak az éjcsillagost.

-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Vannak soha el nem tűnő hullák, például amik már eleve halottak (delejes alagút előtti Kordonban, stb.) illetve a főbb szereplők hullái (Fürge, Róka, stb.). Ezeket minden arra vezető útnál érdemes kikutatni, hol egy kis apróság (kötszer, vodka, konzerv), hol egy rejtekhely adatával lehetünk gazdagabbak.
Eddig két modnál tapasztaltam eltérést, az egyik a Legendary, ott az első alkalom után üresek a hullák, a másik az SSMO, ott minden hulla egy idő után megrohad, aztán csontváz lesz - emiatt aztán bizonyos küldetésekkel nem árt sietni.(#10462) PeL
A Legendaryban a Kordon és Szeméttelep pályákon összeszedett fegyverekből, cuccokból Szidorovicstól már EXO-t vettem. Ki kell figyelni, merre szól a zene-bona, beszállni, a végén takarítani.

-
rétisün
veterán
válasz
xFreex
üzenetére
azt én is észrevettem, hogy a sokaáig ottmaradó hullákat (van, amelyik sose tűnik el?) érdemes megnézni, ha éppen arra jársz, mert többször is adhat rejtekhelyet.

illetve asszem a clear sky-ban volt olyan, hogy majdnem minden hullánál volt kötszer, akárhányszor néztem (úgy értem, ha megint átmentem arra a területre) győztem eladogatni, annyi lett belőle

-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün
üzenetére
Akkor lehet.
Az alapjátékkal amikor legelőször játszottam még patch nélkül. Nálam akkor volt meg a vad vidék házikós eset. Megmaradt az égetővel teli alagútban a zombi hullája és volt, kutat, gyorsmentés, visszatölt, kutat, gyorsmentés.
Ezt eljátszottam párszor és a széf a házban tele volt SEVA rucival. Felét megtartottam felét eladtam és volt "boldogság, gazdagság".
-
rétisün
veterán
válasz
xFreex
üzenetére
én tuti kaptam meg többször ugyanazt a rejtekhelyet, pl. bár, ha a szeméttelep felől mész, van az 'őrség' előtt egy amolyan bunker féle, abban van egy láda, ott legalább 2x volt cucc.
vagy a katonia raktárakhoz felé vezető út mellett egy fejfa alatt, vagy a vad vidéken (rosztok?) van egy ház, ahova a tetőn keresztül lehet bejutni, ott is volt 2x, szeméttelepen, a sötétvölgybe vezető átjáró felé....lehet én annyi mindenkit lehnteltem, hogy többször kellett a játéknak használni egy rejtekhelyet

-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün
üzenetére
Nem történik semi rossz. Ha olyan rejtekhelyet spawnol amibe te tettél valamit, akkor csak megjelenik a cuccod mellett az új motyó.
Az üres rejtekhelyek meg azért vannak, mert minden rejtekhely feltételekhez van kötve. (Melyik területen vagy, milyen ranggal, milyen frakcióju hullát vizsgálsz. Így elég színes a választék.
)Tudtommal egy rejtekhelyet egy végigjátszás alatt csak egyszer kaphatsz meg. Csak az alap verziónál fordult elő, hogy akár 25 x megkaphatad ugyanazt a rejtekhelyet. Viszont van több is aminek a neve ugyan az, de más-más területen van.
-
PeL
addikt
L.E.G.E.N.D.A.R.Y.-ban amúgy minden mapon ekkora élet van? Cordonban kipucoltam az autóparkot, erre megjelentek random ecologist, merc, katonai őrjáratok a terepen, elég nagy banzaiokat rendeznek egymás között.
-
rétisün
veterán
válasz
kekeeci
üzenetére
valószínűleg ha raktál bele valamit, akkor a játék nem 'aktiválja' azt a rejtekhelyet, bőven van olyan, ami üres. főleg, hogy egy rejtekhelyet többször is 'megkaphatsz'
más: a katonai raktáraknál járok, most kezdett el sz***kodni a játék mindenféle azonosíthatatlan crashekkel. más is járt így?
eddig elég stabilan ment, de az utóbbi két napban (az északi határnál, ahol a vörös erdő felé lehet majd továbbmenni) kezdte. -
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci
üzenetére
Köszi a képeket, néhányat felfedeztem ezekből, de nem érné meg visszamenni azért a pár fegyverért. Nagyobb veszteséget szenvednék el közben, mint amit nyernék általuk az eladáson.
(#10457) shield
Persze, ezeket tudom, hiszen nem először játszok a Stalkerrel. Inkább a fenti okok miatt nem foglalkozom a visszatéréssel. Képződmények esetén még csak-csak megérné, mert azok értékesek, de a rozsdás vasért kár vásárra vinni a bőrt és a felszerelést.
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Ahogy kekeeci mondja, ha berakod egy ládába vagy hátizsákba az ott marad, nem nyúl hozzá senki. Volt amikor a szeméttelepen az autóroncstelepen levő ládába vagy a hangárban levő ládába pakoltam rengeteg cuccot, minden megmaradt. A katonai raktárak területen van egy farönk a határ átkelőnél, azt rendszeresen tele pakoltam, de bármelyik rejtekhelyet használhatod nyugodtan. A földre ledobott cucc eltűnik.
-
xFreex
aktív tag
Nálam akkor generált be + egyet, amikor a kitörés befejeződött és épp lent voltam. Néztem is bután mikor megjelent a hátam mögött. De aztán leültünk és megszalonnáztunk. Én hoztam a kést, ő meg a szalonnát.

-
Dhampir
félisten
válasz
kekeeci
üzenetére
Most már mindegy. Mire visszamennék, már valószínűleg eltűnnének, plusz ismét meg köllene vívnom Damon Salvatoreval és az agybanyúlós fazonnal.

Ráadásul olyan keveset fizetnének a fegyókért, hogy több lőszerem, kötszerem és egyéb javítások mennének rá, semmint, hogy megérné a hajcihőt. A játék újratermeli a cucczabáló mutánsokat és banditákat. A WiP-ben jobb volt, ott nem volt nagy nyüzsi.

-
Dhampir
félisten
Az Oblivion Lost 2010-ben tetszik, hogy nem hevernek mindenfelé a képződmények.
Mennyi jó fegyvert kellett ott hagynom Agropromnál is a föld alatt, mert nem tudtam volna magammal cipelni a súlyhatár miatt.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
xFreex
üzenetére
Szenya volt, hogy megelőzött, de kialvatlanul harcoltam a hangárba bepofátlankodó banditák ellen "dülöngélő, kettős-látású" állapotban, amelyet csak 1 órányi alvás hozott rendbe.
Köszönöm, hogy részletesen leírtad, ha megint belépek a játékba, akkor körbenézek, hátha jut még nekem is ebből a csodafegyverből, mert az alap duplacsövű sörétes nagyon vacak.

A zombik, vámpírok szinte elpusztíthatatlanok, ezt nem díjazom ebben a modban.

-
rétisün
veterán
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
ö is felvette a földrôl. Elviekben a jobb oldalon van egy alsó terüket tüzhely + miegymás. Egy vaslemezen lehet lemenni és az alatt hevert.
Lehet majd venni is a bárban, de van még egy a sötét völgyben is. Gyárépületnél, ahol Borov van. Középen a hangárban van egy zil annak a platóján is van egy.
-
Dhampir
félisten
Здравствуйте!
Az Oblivion Lost 2010-ben, a Szeméttelepnél található hangárban bukkant fel "Mitya, a Marslakónál" a képen látható sörétes fegyver. Hasonló típus később is beszerezhető lesz?
Szidorovicson kívül más is javít ruházatot és fegyvert ebben a modban?
Jópofa megoldás, hogy némelyik Rágcsából szalámit lehet kinyerni.

-
kekeeci
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Fog ez menni.
A KAR 98-at átszerkesztettem a S:S:M:O Artic Warfare Magnum alapján, most egész tűrhető a szálkereszt mozgása. Még mindig mozog, de már csak 1-1.5 m-nyit kb 100 lépésről (az eddigi 8-10m helyett). Kb. 10 paramétert írtam át, már csak azt kellene kitalálni, melyik micsoda.Akit érdekel az eredmény, két kis videót csináltam (előtte - utána), itt letöltheti.
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
megpróbálom kibogarászni a config fájlokból, mit kéne átírni, de ez elég aprólékos munka....átírni, betölteni, megnézni változott-e valami, stb, sokáig el fog tartani, ha rájövök egyáltalán

mindenesetre ha valaki közben rábukkanna pl. egy külföldi (vagy magyar, biztos van még rajtunk kívül (-van még egy Huszár! -Rajtam kívül?
) stalker fórum) oldalon, ne tartsa titokban 
-
kekeeci
senior tag
Jó lenne, ha nekem is segítene valaki.

Már nagyon unom, hogy a Legendary modban a snipereket lóbálja célzáskor a karakter.
Direkt vettem egy Kar 98-ast, illetve egy Gwehr-43-ast (jó drágák) és egyikkel sem lehet normális célzott lövést leadni, mert 100 lépés távolságból kb. 4-5 embernyit mozog a célkereszt.
Hogy a túróba lövészkedjek így? Mire egyszer eltalálom (és nem is biztos hogy elég egy lövés) vagy tízszer meglő a vacak AK-74-ével.
Van egyáltalán olyan puska, ami nem lóbál ennyire, vagy ha nincs mit írjak át, hogy kisebb legyen a lóbálás?Aztán egy találós kérdés: ha 102% a golyóállóságom, hogy lehet, hogy mégis sebződöm?
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
op.erik
üzenetére
Második világháborús fegyverek
[Re:] Az iraki háború egy katona szemével
A legjobb film: a háborús film
Kicsit fel kell éleszteni ezeket a topicokat.
-
Dhampir
félisten
-
dodopek
addikt
-
op.erik
aktív tag
Off topik, bocs előre is, de nem tudjátok merre van itt az oldalak között valamilyen fegyvertechnikai, haditechnikai és ilyen témakörű topik? Köszike!

-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Elég felülírni a régit, nincs más teendő.
hubai1979 elég zord tud lenni az időjárás, esik az eső közben a szél kavarja a párát/ködöt. Egyik pillanatban süt a nap, de már látod a földön a száguldó felhő árnyékát. A fűben már csak a közeledben látod meg a kutyákat, távolabb egyáltalán nem lehet meglátni őket, figyelni kell a hangokat és már lőni.
Hirtelen a közeledben a fűből vagy bokorból felreppennek a madarak, meglepő tud lenni. -
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen, változott. A Legendary-val kapcsolatban került felszínre, kekeeci társunk jóvoltából, több hibás rejtekhely megnevezés amit az alapjáték frissebb fordításában követtek el. Ezek javítva lettek, természetesen több más modban is korrigáltam.
hubai1979 melankolikus őszi hangulatú, nekem tetszik, jól néz ki benne a magas fű, jól meglehet benne bújni, persze ez veszélyt jelenthet ránk ha figyelmetlenek vagyunk.
A zöldfülűek falujában szól a zene és beszélgetnek, alig lehet észre venni a fűben ülő Stalkereket. Előrébb dodopek rakott fel képet a Szido pincéjéről, rohadt jól néz ki. Még csak Kordonban vagyok, úgyhogy többet nem igen tapasztaltam. A Clear Sky a főbb csapás irány, de ma melankolikus a hangulatom, ezért az Autumn Aurora 2-őt indítom perceken belül.
-
dodopek
addikt
válasz
hubai1979
üzenetére
Régi történet, régi küldikkel. Iszonyatosan fakó, borongós, kicsit Miseryre hajazó mod. Új fegyvereket nem láttam még, cigi, sör, és hasonló balgaságok vannak. És megy az ol 2.2 beta magyarítással...
-
shield
Topikgazda
Akit érdekel:
- az oldalamon fent van az Oblivion Lost 2010 és az Oblivion Lost 2010-1.02 fordítása.
- felkerült az alap Autumn Aurora 2 és az Autumn Aurora 2 - 2.04 patch-elt mod fordítása is. -
sklopp
őstag
Üdv sztalkerek! Az AMK-ban (újra kezdtem) még az elején van egy olyan meló, Torpedó nevű vadászt kell elkísérni egy találkozóra, lényegében testőrködni. Oda is érünk a Mocsár közepére, ahol egy másik koma gitározgat a tábortűz mellett, Torpedó itt megáll és nem csinál semmit, a másik énekelget-gitározgat és ennyi. Most mi a helyzet ilyenkor, van valami egyéb teendő, hogy történjen valami?
Ó, elnézést, rossz helyre írtam, megyek a jó helyre.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Az előfordulhat, hogy valami hiba van az angol fájlban.
Nekem volt egy esetem, amikor nem ment a nyelvi fájl miatt. Átnéztem az egészet sorról-sorra, minden jó volt és mégsem ment. Csináltam egy új fájlt, mindent ugyanúgy bekopiztam a másikból és jó lett. Valami benne volt valamelyik program által.Most is volt egy furcsa jelenség, csinálom (vagy is már kész van) az Oblivion Lost 2010-et és az Oblivion Lost 2010-1.02-őt. Két fájlt hasonlítok össze, sor kimaradások vannak benne,valamelyik fájlban, de a Notepad-ban semmi ilyenre utaló jel sincs. Az egyik fájlban mégis van valami sz@rság ami ezt az eltérést előidézi.
"Ami előfordulhat az elő is fordul."
Most én leszek úgy, amire oda kerülök hogy kipróbáljam a modot, arra kijavítjátok a hibákat. Össze kell gyűjteni a javításokat egy patch-nek.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Felraktam először a modot, aztán a minit (ez a ládák széttörésekor adódó hibát küszöböli ki), aztán az angolt, és végül a foltot, mindezt az1.0004-re.
Az a baj, hogy az angol nyelvi fájlokból hiányol olyanokat, ami az oroszban sincs, azzal mégis megy
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
Erdekes.Nalam minden megy.Azt a hulyeseget, amit az elobb irtam, Op Erik utmutatasa alapjan sikerult kikuszobolni.Volt meg egy masik SVD vagy mi a fene fegyver ltx-e, abbol kineztem az angol utleirashoz vezeto sorokat, es atirtam abba amivel baj volt.Szoval most mindketto az angol betus alkonyvtarakat hasznalja, es tobbe nem jelentkezett a problema...
1.04-esere valtoztattad a jatekot ?? mert azzal megy csak, aztan kell neki egy patch final, de meg van egy aprosag, a sorrend mar nem tudom melyik volt, van meg egy mini_correct_01 nevu dolog is. -
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
A 'Patch_Final_FOTOGRAF.7z' -t rátetted?
Ahogy látom, ebben javítva van ez a hiba. -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Szerintem valamelyik ellenséghez spawnolná le, de a cirill miatt nem tudja beolvasni vagy valami ilyen. Nevezd át a mappát meg az elérési utat valami angol betűsre.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
nem olyan régen talán shield járt úgy, hogy az erőműben volt egy npc, a nála lévő fegyver miatt lépegetett ki a játék. én is jártam így, egy hullát kutattam volna át, és a z ő fegyvere miatt lépett ki a játék, a log szerint asszem itt is a hangfájllal volt valami.
-
Antonius1978
addikt
válasz
op.erik
üzenetére
Megneztem, es az a hang van hozzarendelve.Persze az alkonyvtar amelyben van, az cirill betuvel irja a fegyver nevet, es a leiroba is az a krikszkraksz van, de erdekes amugy mert ilyen fegyver nincs is nalam, meg csak nem is lattam ilyen fegyvert...nem ertem miert csinalja a fesztivalt...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az a baj, hogy benne maradt egy (?) cirill karakteres mappa. dolgozom rajta

-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
nézd meg a fegyver config fájljában hogy az a hang van-e hozzárendelve
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Megnéztem, az alap játék angoljában pince van írva, de az oroszban padlás van. Innét ered folyamatosan a hiba mivel az alapjátékban van. Holnap átnézem és kiderítem hány helyen van ez az elírás a rejtekhelyeknél.
Természetesen jöhetnek a képek a hibákról, a fordítatlanságról, nagyon megköszönöm, hogy segíted a javítást.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) de azzal már elég régen játszottam, szóval nem csoda, hogy nem emlékszem rá 

persze a zónában ezen nincs semmi csodálkoznivaló 
)
)
).

)) de nem sokra jutottam