- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #13664 üzenetére
Boldog újj évet Neked is. Elég nagy területet lehet bejárni, de nem is az benne a lényeg, hanem teljesen más a története. Itt a cselekményt kell követni, nem nagyon lehet csak úgy össze-vissza kóborolni.
Nekem nagyon bejött, csak a végén nincs tovább freeplay, az nagyon hiányzott.agojozsef Hát igen, a hangulata megfogja az embert. Én már több éve Stalkerezem, alig van más játék , amivel játszom.
Érdemes bele nézned a CoP topik Téma összefoglaló-jába is, sok hivatkozást találsz a modokhoz.
SaGa oldalán rengeteg a magyarítás a modokhoz, az én oldalamon is találsz dolgokat, főleg a Letöltések-nél (link az aláírásomban).
tzs182 oldalán is, de ezek mind megtalálhatóak a Téma összefoglaló-ban.Örülök Neked, nő a Stalker rajongók köre.
-
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #12867 üzenetére
Én egy ilyen Narodnaya_Soljanka_DMX_1.3.2_dkz02_English_1.4 nevezetű verziót kezdtem volt el és eljutottam benne egész az Agyperzselőig. Ott viszont már nem tudtam kijönni a laborból, valami miatt folyton kidobott. Ekkor kutattam fel a Stalkersoupot, ami ugyanaz a játék, csak javítva és javítják azóta is. Ezt be is fejeztem.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai1979 #12720 üzenetére
Sensut már végig is játszotta. régebben, linkelte is, leírást is írt hozá.
-
Alienhun79
tag
válasz
hubai1979 #12710 üzenetére
Öt tárgy egyike, amit össze kellett gyűjteni, nem tudom még mit kapok érte, mert egyszerűen annyi feladat van egy pályán, hogy mindig elvisz más irányba a történet. Neked bejönne egy rész benne, olyan sgmes, mikor jön a mutáns horda, csak itt öt támadást kell vissza verni a perzselő környékén.
Hát én se vagyok felvértezve nagy angol tudással, viszont a sok stalkeres tapasztalat segít, természetesen élvezném magyarul, de még így is jobb az angol mint az orosz.
-
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #12710 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Én is kaptam egyet Dead Cityben, az a neve, hogy "anomalous doll", és amikor felvettem, kaptam egy olyan feladatot, hogy keressem meg a többi részt is. A feladat a yantari laborra mutat, de ott nem kaptam semmit, és a feladathoz leírás sincs. A baba leírásában annyi szerepel, hogy a tudósokat érdekelni fogja, de se Sahkarov, se Kruglov nem hozza szóba egyelőre. Lehet, hogy kell először a többi rész
-
emre
veterán
-
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #11970 üzenetére
Kösz, ez megvan, de orosz. Az angol fordítást sehonnan se lehet már letölteni, úgyhogy pá DMX, elég volt ennyi belőle. Hanem kijött a javított Oblivion Lost 3.1! Állítólag a 3.0 hibás volt, bár én nem tapasztaltam.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #11858 üzenetére
10005 patch-el ment, csak az Erőműbe való belépés előtt volt egy apró bug; amíg nem mentem be, nem lehetett gyorsmentés csinálni, mert rögtön kidobott a játékból.
Nem tudom, hogy miben változott az alapjátékhoz képest küldetések terén, mert sok évvel ezelőtt játszottam.
Ugyanúgy befejeződik, mint az alapjáték, de írnak arról, hogy lehet Freeplay-el játszani, a megfelelő billentyűkombinációval, ha minden igaz.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #11822 üzenetére
Köszi szépen, erre a SGM SOC fórumra visz, a sigerous.ru honlapjára:
http://sigerous.ru/forum/13-285-140Ugyanarról a modról van szó, mint a Sigerous SOC Mod: SGM для S.T.A.L.K.E.R. Тени Чернобыля, a http://live.cnews.ru/games/index.php?showtopic=69963&st=100 "Тени Чернобыля: Моды" topicjában.
[ Módosította: #65675776 ]
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #11815 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy Foltos megkért, hogy miután Fürgét kiszabadítottad (elengedted?), támogasd a csapatát egy "tűzcsapással", akik az ATP-től keletre tanyáznak.
Azaz segíts nekik lövöldözni valakire...
Az ATP általában az a gépállomás, ahonnan az originál ShoC-ban Farkas haverjaival először ki kell rugdalni a fosztogatókat. Szóval ezek valahol a Sötét-Völgy felé vezető úton, vagy a mellette lévő tűzrakónál lehetnek.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #11808 üzenetére
itt fenn van az összes 1.0005 patch
A google drive-omra meg kúszik fel egy olyan fájl, amiben benne van az összes ShoC pathc. 1.0001-től 1.0006-ig, ha jól emlékszem, az orosz verzióhoz valók. Azaz egy SeregA-Lus alapra már felrakhatóak. Ha jól emlékszem.
Fenn is van... -
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #11804 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:416: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)stack trace:
probléma plusz munka kérése közben,Farkastól és Sidorovicstól.
-
kekeeci
senior tag
válasz
hubai1979 #11780 üzenetére
Igazság szerint én csak két dolgot szoktam átírni, azt viszont minden STALKER-ben. az egyik az ugrás magassága (azért házakat nem ugrok át
), a másik a felvehető tárgyak információjának távolsága (nem szeretek órákig keresgélni a fűben). A sebzésértékeknek utánanézek.
Talán meg is van:
Próbáld az actor.ltx-ben a actor_immunities_gd_ kezdetü blokkokat (novice, stalker, master, veteran) megkeresni, az értékek az alapjátékban 0.5; 0.65; 0.8; 1.0 talán... -
kekeeci
senior tag
válasz
hubai1979 #11773 üzenetére
Van néhány mod, ahol nincs értelme a súlyhatár átírásának, mert valamilyen módszerrel (még nem jöttem rá) ellehetetlenítették. Még trainer-rel sem működik. Volt olyan, hogy csak X darabot tudott az inventory betárolni, többet nem vett föl, vagy ha valamit fölvett, mást eldobott, olyannal is találkoztam, hogy végtelen mennyiséget engedett felvenni, de pályaátmeneteknél, illetve pályákon belül bizonyos pontokon egy kb. 20 m-es körben a fölösleget elszórja. Ez akkor nagyon 'szórakoztató', ha az NPC-k is loot-olnak. Egyik ilyen pont a kezdő falu Szidó felőli őrpontja, már majdnem odaértél, mikor mindent elszór...
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #11769 üzenetére
Csak most és csak neked (
), borovi stalker titkos receptje.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #11766 üzenetére
Ez nem átalakító, csak tároló, egy darab relikvia részére. Megvéd a relikvia káros hatásaitól, míg magaddal cipeled a hátitatyóban.
Ha igaz, lesz olyan is, amibe több fér.
Mondjuk az, hogy 20 kiló, elég nagy marhaság, mert a szöveg azt magyarázza, hogy valami húdanagyonspéci az anyaga, amit Yantarban találtak ki és szupertitkos az előállítás módja.A tömege alapján meg szimplán valami ólomdoboz...
A magam részéről szó nélkül átírnám másfél-két kilósra... -
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #11733 üzenetére
Ezt akkor szokta csinálni, ha közvetlenül az exe-re kattogtatva indítod. Én is találkoztam már olyan modolt verzióval, ami ezzel szivatott.
Csinálj neki egy indító ikont és abban add meg azt könyvtárat, ahová telepítve van, indítási könyvtárnak.Vagy még az lehet, hogy csinált indító ikont, de lévén orosz a telepítő, összezavarodott a kitöltésénél.
-
kekeeci
senior tag
válasz
hubai1979 #11729 üzenetére
- Milyen oprendszert használsz?
Nálam (w7/64-ulti) előfordul - nem csak stalkernél - hogy a védelem miatt nem enged fájlokat-mappákat módosítani a rendszer, ezt úgy oldom meg, hogy telepítés után az adott játék mappáját átmozgatom egy másik meghajtóra, majd vissza. Az első mozgatásnál még kéri a rendszergazda jogokat, utána már nem.
(hülye módszer, tudom)- Az első linken (#11720) levő (torrent) letölthető, a hozzá való '!!Javít.7z' (#11724) is, kipróbáltam. Próbálkozhatsz más forrással is, nálam ez működik
- Számszeríj: a többi fegyvernél kiírták - legtöbbször - a tényleges lőtávot is, ennél csak a hatásosat. Mivel aránylag kevés 'lőszer' található hozzá, ezért szerintem nem nagyon érdemes foglalkozni a szórással, csakis a pontos találatnak van értelme.
- Nem fog az első jöttment egy PA pisztollyal 600m-ről agyonlőni egy lövéssel, de azért nem kell rambózni sem. Egyébként van olyan ellenfél (katonai stalker, zombi) amit csak gaussal lehet kinyírni, na ezekkel jó vigyázni, sűrűn menteni. A másik érdekes típus a láthatatlan (isten áldja a Crysis-t), azt meg érdekes megtalálni - főleg a fejét
.
További fegyverismertetés.
Kézigránátok:
Ebből kicsit nagy a választék, némelyiknek elég érdekes tulajdonságai vannak.
Példaként kettő:
Molotov
Vulkán
folyt. köv.
-
kekeeci
senior tag
válasz
hubai1979 #11719 üzenetére
Ha jól emlékszem: ITT
Ez egy 1.0006-ba hegesztett verzió majdnem tökéletes (néhány kisebb javítást igényel, melyek nagyrészt megtalálhatók a mod lapján).
A mod amúgy innen tölthető le, javításokkal együtt (csak gamedata). Az 1.0004-re ajánlják telepíteni.
Ha az ezen túli javítások is kellenek, majd felrakom valahova.
-
-
emre
veterán
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #11419 üzenetére
Ezt a modot én is hamar kiszúrtam, de amint olvasom, igen jól jönne hozzá egy fordítás, mert nagyon kell figyelni az üzeneteket és figyelmesen kell elolvasni a párbeszédeket. Ez meghatározhatja a küldetés elvégzését és egyes cuccok megtalálását. Én várok vele, lehet hogy SaGa idővel kezelésbe veszi.
Akkor már lesz értelme neki állni. -
dodopek
addikt
válasz
hubai1979 #10416 üzenetére
Régi történet, régi küldikkel. Iszonyatosan fakó, borongós, kicsit Miseryre hajazó mod. Új fegyvereket nem láttam még, cigi, sör, és hasonló balgaságok vannak. És megy az ol 2.2 beta magyarítással...
-
emre
veterán
-
kekeeci
senior tag
válasz
hubai1979 #9916 üzenetére
Azt hiszem, hagyom a fenébe.
Ötpercenként kidob, a logból semmi értelmes nem derül ki (assertion failed).
Hátha lesz majd egy jobb verzió egyszer belőle.
Amúgy érdekesnek látszik, jó is lenne már a Priboj sztori után megint egy katonai küldetéssor. (bár lehet hogy ennél csak az elején van katonai szál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest