Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #6031 üzenetére
Elméletileg ha teljesíted az arénát, kapsz egy belépőkártyát amivel egyből be lehet menni az arénán keresztül a bár területére, nem kell körbe megkerülni az egész kócerájt, de ha jól rémlik 1.0003-ban még bugos, mikor adná a kártyát a végén az őr, kivág asztalra a játék. Kövi patchben elvileg orvosolva lesz ez is.
-
shield
őstag
válasz
dodopek #6027 üzenetére
Nekem is először nagy mászkálás volt a bejutás. De amikor felismertem a Vadvidék és Katonai Raktárak kereszteződését, akkor már beugrott Bár területe. Erre a kereszteződésre koncentrálsz, akkor már Bár területe nem lehet probléma. Utána jót röhögtem, hogy ezzel az L kerülővel jól megtévesztettek, de látom akkor nem csak engem.
Más ha egyszer kijön a javítás, akkor nagyszerű lenne ha a Ficsoport megcsinálná a videók feliratozását is.
-
robogo81
senior tag
válasz
dodopek #6031 üzenetére
Mondjuk én is inkább a baloldali kerítés felett közlekedek
,de azt hiszem ha bemész a főbejáraton,akkor követni érdemes a földön a kb.: 50x 50-es beton kockákból kirakott járdát,ha jól emlékszem a főkaputól egyenesen és balra kezdődik a lépcsőnél.
Na lőttem képet róla:Így jegyeztem akkoriban,de az tényleg csak időhúzás hogy meg kell kerülni az egész bárt,amikor a bejárat az eredetiben milyen közel volt.
-
shield
őstag
válasz
dodopek #5743 üzenetére
Pedig most gondolkodtam rajta, hogy neki állok, mert már féléve várok az újabb kiadásra.
Akkor az én konfigommal, ne is álljak neki!?
Már egy éve tipródok az új konfigon, de a proci is 100 rugó és a többi sem olcsó, ráadásul a 27% áfa is vissza tart. Ez a rohadt forint nem akar javulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged