- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, frakciók háborúznak egy hatalmas mapon. 20GB feltelepítve az egész játék. Ahogy Jhoness is írja, Call of Pripyat & CoC alapokra épült, ebben-abban felturbózott mod. Nekem nagyon bejönne, ha nem lenne bugos, illetve nem lenne hiányos az angol fordítása.
Lost Alpha is bugzik rendesen nálam, várom a következő változatot.
-
Kell még neki néhány hónap, de ha bugmentesítik, szuper lesz!
Lost Path kedvcsináló képek:
A képeken van pár adat a gépigényről; 1280x800-ban a sima Intel HD 630 szépen viszi, vagyis még egy GT 1030 vagy RX 550 is elég neki 1080p-re.
A RAM-ra is figyeltek állítólag, és tényleg keveset is eszik, bár manapság ritka a 8GB RAM alatti konfig.
-
1.4005 mennyire stabil, bugmentes? 1.4006 nem várható mostanában?
Látom, van angol nyelv is benne.
-
válasz
core i7 #7627 üzenetére
Én nem tudok róla.
64 bites engine-ről is jöhetne már hír, mert addig nem teszem fel újra a játékot, amíg nem lesz egybefüggő, töltögetésektől mentes a map. 2017 van, és bár a Lost Alpha hangulata nagyon jó, inkább játszok majd csak ezzel, meg a régebbi részeivel, ha technológiailag az új címekhez nem tud felnőni ez a régi játék.
-
-
válasz
DEARevil #6926 üzenetére
Emlékeim szerint olyan 20 és 30 fps között ment alacsony felbontásban DX9-cel, de elég régen próbáltam ki. Számomra ez már olyan elfogadható szint volt egyébként.
Mondjuk nagyon nem mindegy, melyik Intel HD-ről beszélsz!
Szerintem tedd fel, aztán majd kiderül, elég jól fut -e, vagy sem!
-
Már nem emlékszem, hogy hol, de azt olvastam, készül egy 64 bites motor a STALKER-ek alá; ez igaz? Megkapja a Lost Alpha is? Csak mert a sok töltögetés a pályák között kinyírja a játékélményt.
-
Én nem az elején, Fox kiszabadításánál lövöldöztem, túl vagyok a leütésemen is a bányában! A SIN-ek vezére bíz meg doksik szerzésével, de már úgy fogadnak az emberei, hogy piros rajtuk a célkeresztem; ilyenkor meg ugye ellenségek, tehát lőttem. Lehet, útközben megöltem véletlenül egy SIN-tagot?
Vagy mi történhetett?
Lomha 8V: Szerintem az a szál sem fog működni, mert meghalt a túsz. Bár lehet, nem egyre gondolunk, és van egy másik is; a Duty-hoz tartok úgyis majd, szóval ki fog derülni!
Majd kalandozok erre meg arra, aztán írok, ha esetleg tovább tudom valahogyan vinni a történetet! Amíg tartott, élveztem nagyon, egyébként meg úgyis a legfőbb szempontom az volt a játékkal, hogy hatalmas pályát kapok, az meg teljesült -sok egyéb extrával egyetemben.
A játékban szereplő fegyók nincsenek valahol kigyűjtve a tulajdonságaikkal egyetemben?
-
& sklopp
Most már mindegy. Megoldottam, de lehet, hogy nem tudok tovább menni a történettel, majd kiderül. Velest és az embereit kicsalogattam oda, ahol még tudok rájuk lőni, és így végül mindenkit megöltem. Utána már nem volt gond védtelenül bemennem a felszereléseimért -egy ládában szerencsére meg is találtam őket
-, meg elvettem a halott Veles Vintar-át is, nem kell az már neki...
Most viszont kigyalogolva a barlangból, nincs semmi feladat. Vajon hogyan lehet folytatni a történetet? Majd kiderítem, jó lenne, ha sikerülne!
-
Velesnek vinném a doksit, amit kért, de az összes SIN-es piros lett, le is lőttem már vagy 5-öt. Viszont ahogy Veles közelébe érek, eltevődik a fegyverem, ő meg ugye továbbra is lő rám az embereivel együtt.
Amúgy büszke vagyok magamra, mire bemondták, hogy jönnek a katonák, már nem élt egyetlen Monolith-os sem! Mindet kinyírtam egyedül. (Aztán a katonákat is.)
-
válasz
dezowave #6705 üzenetére
Köszi! Egyelőre leszedtem teljesen, de újra fogom rakni tisztán (alap+patch), és nem fogok mellette letölteni sok szálon. A Lost Alpha ugyanis nagyon bejött. Kipróbáltam a StalkerSoup-ot is, de nem kellett 10 perc se, hogy kiábránduljak belőle, szóval azt szeretném, ha a Lost Alpha lenne működőképes. Ha valami baj lesz megint, elküldöm a megadott címre a log-ot!
-
válasz
Dhampir #6699 üzenetére
& SaGa59
Köszi mindkettőtöknek! Leszedtem a StalkerSoup-ot tegnap, először azt próbálom ki, aztán ha nem jön be, vagy fagy, bugzik, akkor nézelődök az említettekből, illetve megpróbálnám a Lost Alpha beállításait megváltoztatni, hogy fusson, mert egyébként nagyon bejött volna!
-
válasz
Dhampir #6696 üzenetére
Elkapkodtam kicsit az örvendezést, mert kifagyott, aztán mikor megpróbáltam visszatölteni a legfrissebb mentett állásom, megint kifagyott.
Pedig bejött ez a játék, a hálózsák is egy olyan szuper ötlet, nem tudom, miért nem volt a CoP-ban! Lehet, kap még egy esélyt, de nem tudsz esetleg egy olyan STALKER-modot bármelyik részhez, ami hatalmas pályát ad, ugyanakkor atomstabil is? A CoP-ot imádtam, de alapjáraton pici, modokkal meg bugos. Átnézek a StalkerSoup topikba is, hátha az pont valami olyasmi, amit keresek...
Amúgy volt egy olyan érzésem a Lost Alpha közben, hogy dróton vagyok húzva, mert ha nem úgy csinálom, ahogy a küldiket kapom, ha csak kalandozok, és esetleg gyilkolászok is össze meg vissza, akkor kizárom magam teljesen a történetből. Pl. gondoltam rá, hogy FOX-ot nem mentem meg, aztán kiderült, hogy milyen jó is, hogy mégse hagytam, mert ő javítja a fegyókat, ruhákat. Wolf-ot is először lelőttem és kifosztottam.
PeL: Igen, ha az 1.3-ra gondolsz!
Még az lehet, hogy nem szereti a játék, ha más is fut a háttérben: 15 szálon töltöttem le közben. Viszont a mentett állásomat már restart után nem tudta visszatölteni, pedig akkor már csak a játék futott direkt.
-
Most kezdtem a játékot, előtte a CoP-ot vittem végig modokkal. Ebben a játékban milyen fegyverek vannak? Elérhető lesz valamikor Strelok SGi-5-öse? Még nem tanulmányoztam, de kaptam valamilyen javításra alkalmas szerszámot is, ezzel tudok bármit javítani? Lesz ebben a játékban is majd saját ládám valahol? Linuxon próbálta már valaki? Majd még írok, most csak ennyit. Egyelőre nagyon bejön, és meglepően bugmentes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest