Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
ericdrawen74 #7309 üzenetére
Mivel csomagoljam ki?
-
Mans20
addikt
Eddig jó a gém. 1.4002 javítást telepítem, de a Stalker lost alpha mappába belerak egy Stalker lost alpha mappát amiben a javítás van. Kiszedem belőlük a fájlokat, felülírom az 1.3000-et, exe indít, menü bejön, új játékra nyomok és crash. Lehet megvárom a repack verziót.
-
Mans20
addikt
válasz
ericdrawen74 #7274 üzenetére
Szia! Nálam nincsen la_skills.txt fájl.Átakarom írni én is a súlyt.
-
Mans20
addikt
válasz
Dhampir #6653 üzenetére
Ott én is gyalogoltam,élmény volt amikor lőttek rám 100 méterről de nem láttam honnan.Néha sikerült kilőni a helikoptert.
Itt nincs spoiler gomb marhajó
Nálad mi lett a végén?Én azt hittem valami nagy káosz lesz,aztán csak pár ellenfél volt meg rakéta vetős.Erőműbe bementem,nem találtam a helyes irányt,így kijöttem és kicsit feljebb volt a generátor,kikapcsoltam és boldogság.
-
Mans20
addikt
válasz
Blizzardking #6086 üzenetére
Pedig súlymod nélkül egy vergődés,200 kilósat betettem és gyűjtöttem a jobb fegyvereket meg artifactot,aki barát lesz az több pénzt ad a cuccokért.Így bírtam normálisan haladni,nem arról szólt a játék hogy rohangálok keresni meg eladni a max 50 kb miatt.Amúgy vannak ládák amikbe lehet tárolni az összegyűjtött dolgokat.
-
Mans20
addikt
válasz
Plazmacucci #6059 üzenetére
Inkább a Stalker 2 ami jöhetne,de lehet sose lesz.
-
Mans20
addikt
válasz
Dhampir #6055 üzenetére
Amit Én linkeltem alapból orosz,nem tudom hol lehet állítani.A a fegyverhez a tárakat is úgy kell külön berakosgatni,ez harc közbe nem mindig élmény.Itt a detektor el tud romlani,nekem először sistergett,aztán vége.Az autós rész agyrém mert nem lehet értelmesen vezetni,ott Én kiszálltam és rohantam a másik pályára.
-
Mans20
addikt
válasz
Dhampir #6048 üzenetére
Ez egyszerűbb,alapból benne az 1.3003 [RePack by SeregA-Lus] S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha Én ezt tettem fel,nincs gondom vele.
-
Mans20
addikt
Én úgy emlékszem hogy a vétkek küldtek el a dokumentumért,és nekik adtam oda,de már nem tudom pontosan.
-
Mans20
addikt
válasz
tatararpad #5712 üzenetére
Én kocsi nélkül is továbbjutottam a borongásba.
-
Mans20
addikt
Pripjaty külvárosánál a csapostól érdemes megvenni a szervoruhát vagy valahol szerezhető jobb is?mert sugárzásvédelme kevés.Olyat akarok amivel már az erőműbe mennék.
-
Mans20
addikt
Az most jó ha a halott városba lecsapnak és sikertelen az öld le lövészt küldetés?alakulhat máshogy is,vagy ez lényegtelen?
-
-
Mans20
addikt
válasz
capulet75 #5586 üzenetére
Mászkálni Én is szeretek,csak nem jó hogy sokat kell.Amúgy a bárnál amikor bementem,ott van egy szolgálatos egy bezárt ajtó előtt,ha a nyitást nyomtam akkor látszott hogy mik vannak bent,és fel is bírtam szedni zárt ajtónál,így lett egy szolgálatos ruhám,meg pár cucc mellé,a stalker ruhát el is adtam
-
Mans20
addikt
Amikor a banditához megyek bandita ruháért akkor hol tudok bejutni?mert észrevesznek és sikertelen a küldetés,arrébb van egy föld alatti bejárat,de nem vezet sehova,csak a hangoktól kaptam szívgörcsöt.
-
Mans20
addikt
Valaki tudja hogy hol lehet beállítani angolra a szinkront?
-
Mans20
addikt
Jóest
Az actor és system-et hol találom?mert nálam egyik sincs a gamedata mappába,se configba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest