- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Na végigvittem öszeségében jó volt, de hiányoltam valami csúcspontot a végéről. Meg ennyit keresni mint ebben a játékban egész végig csak kerestem
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz tatararpad #5721 üzenetére
Mindenbe a hibat keresed van egy par ilyen pl nalam a Dutysoktol kaptam azt a feladatot h szabaditsam ki a tarsukat a banditaktol De elotte voltam ott kitakaritottam az egesz bazist es ures volt a cella. Aztan a feladat megkapasa utan mar ott van a Dutys a.cellaba de a bazis tok ures. Na mindegy azert jo jatek nehez lehet mindenre gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt!!
aktív tag
Ez az autovezetes katasztrofa.Ilyen formavan kar volt beletenni.Inkabb kiszalltam es gyalog tettem meg az utat.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz tatararpad #5708 üzenetére
Még az elején járok tetszik egyenlőre majd a végén meg mondom mennyire jött be.
-
Zsolt!!
aktív tag
Elkezdtem a Lost alphat hat kegyetlenul eszi a gépet de a fû arnyekolast kikapcsolva megduplazodik az fps.Erdekes h eleg keves az fps de nem terheli le 100%- ban a videokartyat igaz csak 1280-ban jatszok lehet keves neki az egy mag. Jol atdolgoztak a palyakat nehez kiszurni az embereket a bokrokban de mutansokat konnyebb megolni mint az eredetiben. Katonakkal viszont meggyulik a bajom foleg h allando kotszer hiany van. Viszont tenyleg kihaltabb ami realisabb de game szempontjabol nem olyan jo. Grafika lemeno napfenyeben nagyon szep szinte fotorealisztikus de teljes napfenyben valahogy nem olyan szep.Valaki vett mar jarmuvet?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok reg jatszottam a soc-al. Most kiprobalnam a lost alpat. Jol lattam a ..03-as javitast erdemes felrakni ezenkivul van meg valami mod amit erdemes felrakni? pl vki linkelte az atmoszferat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest