Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi!

Akkor nem erőltetem, majd ha kész lesz nekiállok újra. Most nincs annyi időm, hogy puszta kíváncsiságból kóvályogjak órákig, mindenféle cél nélkül.
MÁS
A legutolsó 1.3003-as patch-et fel sem tettem, és a legnagyobb meglepetésemre nem volt semmi problémám.
Mondjuk az erőmű után azt hittem több minden lesz még, de elég gyorsan ki lehetett tolni.Egyébként érdekes, hogy Makarov vagy ki folyamatosan rohangált, és csak egy ponton lehetett vele beszélni, mielőtt bejutunk az erőműbe.
Szóval most tudok vélemény mondani, és én Dezoék helyében nem adtam volna ki. Baromi jó, de nagyon nincs még kész. Rengeteg az üresjárat. Akinek kell az tolja ki javítások nélkül, de az összeomlások miatt tuti egy csomóan megvárták volna a hivatalos megjelenést. Én nem vagyok egy adakozó kedvű pasi, de ezért ha ez összeáll egy első kategóriás pc játék árát nem sajnálnám érte, pláne ha esetleg valami körítést is kapnék hozzá, a letöltési linken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest