- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
hamzamark #5143 üzenetére
Igen, a végével én is így vagyok, vagyis az erőműnél a küldetés túl szegényes. Néhány mutáns, majd elfoglaltuk a katonákkal a magaslatot ugye, viszont az erőmű másik oldala tele van monolitosokkal. Nem értettem miért nem támadtuk meg azokat is. Egyedül próbáltam, de elég nehéz, mert sokan vannak. Szerintem sincs kihasználva ez a különben nagyszerű és látványos pálya. Még rengeteg feladatnak kellene ott lenni mielőtt a generátorokhoz engedne a játék. És ugyanez például az Erdőben is. Elég hosszú és unalmas az a céltalan séta, de szerencsére kikerülhető.
-
Shogo_84
csendes tag
válasz
hamzamark #4901 üzenetére
A vörös kannák, tartályokon töprengtem én is, de megvan haszna:
- harcokban, csapdáknak használni.Pl bandita, és katona, vérszívó irtáshoz kiváló, behajítani, gurítani, hídról ledobni, majd szétlőni.
Jó móka, csak tényleg nehezek.
De tömeg limit átírással, vagy tömegüket átírva jó szórakozás.
Pl kordon katonák hídról bombázásával, vagy lejtökön csoportok fele gurítva -
Getoutofhere
csendes tag
válasz
hamzamark #4767 üzenetére
Sok-sok visszatöltéssel működni fog, ne aggódj.
Még ha csak felborulna, van mikor fejtetőre is áll! És még nagyobb probléma, hogy kimászni ugyan ki lehet belőle, de talpra állítani sehogy. A GSC fórumán is írtak a problémáról (ami elvileg a hivatalos visszajelzés a készítőknek a játék gondjairól, az ott leírtakat olvassák és reflektálnak is rá) illetve privát én is jeleztem. A 2-esben tök jól működtek a kocsik, nem értem, hogy miért kellett belenyúlni az irányításukba. Vigasztaljon egyelőre, hogy a csomagtartója működik illetve hogy meg lehet javítani (a kettesnél nálam az open truck vagy semmit nem csinált vagy kaptam egy fekete képernyőt és onnantól feladatkezelőben X-Ray Engine bezár és újraindít az egész).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő