- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
hamzamark #5143 üzenetére
Igen, a végével én is így vagyok, vagyis az erőműnél a küldetés túl szegényes. Néhány mutáns, majd elfoglaltuk a katonákkal a magaslatot ugye, viszont az erőmű másik oldala tele van monolitosokkal. Nem értettem miért nem támadtuk meg azokat is. Egyedül próbáltam, de elég nehéz, mert sokan vannak. Szerintem sincs kihasználva ez a különben nagyszerű és látványos pálya. Még rengeteg feladatnak kellene ott lenni mielőtt a generátorokhoz engedne a játék. És ugyanez például az Erdőben is. Elég hosszú és unalmas az a céltalan séta, de szerencsére kikerülhető.
-
Shogo_84
csendes tag
válasz
hamzamark #4901 üzenetére
A vörös kannák, tartályokon töprengtem én is, de megvan haszna:
- harcokban, csapdáknak használni.Pl bandita, és katona, vérszívó irtáshoz kiváló, behajítani, gurítani, hídról ledobni, majd szétlőni.
Jó móka, csak tényleg nehezek.
De tömeg limit átírással, vagy tömegüket átírva jó szórakozás.
Pl kordon katonák hídról bombázásával, vagy lejtökön csoportok fele gurítva -
Getoutofhere
csendes tag
válasz
hamzamark #4767 üzenetére
Sok-sok visszatöltéssel működni fog, ne aggódj.
Még ha csak felborulna, van mikor fejtetőre is áll! És még nagyobb probléma, hogy kimászni ugyan ki lehet belőle, de talpra állítani sehogy. A GSC fórumán is írtak a problémáról (ami elvileg a hivatalos visszajelzés a készítőknek a játék gondjairól, az ott leírtakat olvassák és reflektálnak is rá) illetve privát én is jeleztem. A 2-esben tök jól működtek a kocsik, nem értem, hogy miért kellett belenyúlni az irányításukba. Vigasztaljon egyelőre, hogy a csomagtartója működik illetve hogy meg lehet javítani (a kettesnél nálam az open truck vagy semmit nem csinált vagy kaptam egy fekete képernyőt és onnantól feladatkezelőben X-Ray Engine bezár és újraindít az egész).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest