- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamzamark
csendes tag
Valamilyen szinten igazad van, bar szerintem a keszitok probaltak minel valosaghubbek lenni kisebb nagyobb sikerrel, pl:
- En meg sosem b*sztam be ennyire meg 1 doboz sortol
- AUTOK, AUTOK AUTOK !!!! ( igen, meg mindig zavar)
- A valo eletben is valoszinuleg nem csak kolbaszt meg konzervet ennel!
- Az anomalia detektor hangja pedig igen... egy ido utan idegesito, de en ezt eloben is valahogy igy tudnam elkepzelni ( detektor kimenetere egy kis gagyi speaker, pity pity pity)
- Tuzharc kozepen sem a hatizsakodbol fogod elovenni a loszert- Nalam a hullaknal az volt, hogy betoltes utan dobta csak a rejtekhely infokat.
- Ez a penzes dolog pedig tudtommal csak a legujabb patch-ben van benne, a regebbiekben egyszerre fel lehetett venni, bar tudtommal valamilyen problema miatt dontottek igy a keszitok.Na a lenyeg, hogy bele lehetne tenni egy "hardcore" vagy "realistic" mod-ot, ami tartalmazhatna par dolgot a jelenlegi LA-bol es lenne egy "normal" , ami pedig a regi funkciokat tartalmazna.
Amugy valaki mar kiprobalta az LA-hoz kiadott SDK-t?
-
hamzamark
csendes tag
válasz
op.erik #5157 üzenetére
Nem rossz, nem rossz...
Majd meglesem a tobbi videot is. Most latom en is, hogy kiadtak az SDK-t, ugyhogy lehet majd moddolgatni jobban a jatekot ( STALKER Lost Alpha Misery enot aurora LEGENDARY edition extravaganzaaaaaa!!!).
Van egyebkent olyan ENB a LA-hoz, mint ami a SoC Autumn Aurora 2-hoz van? ( most jatszom vele es nekem bejon...
)
-
hamzamark
csendes tag
En is a ctrl+shift megoldast ( "mely gugolast" ) javaslom, hatha...
Az artifact merger pedig erdekesen mukodik, mivel kicsit bugos. Miutan elinditottad az egyesitest, utana nem szabad a kilepessel kilepni, mert ha visszalepsz mar nem az adott artifactot kezni el csinalni, hanem "mindig" Bubble-t . Nalam az orvosolta, hogy az Esc-el leptem ki, majd vissza.
Ja igen, az elozo kommentemhez meg annyit, hogy 1-2 recepttel tobb, nem lenne rossz
.
-
hamzamark
csendes tag
Sziasztok!
Huhh, na vegig vittem a jatekot. Mit kell, hogy mondjak....
Jol sikerult es nagyon jo munkat vegeztek dezoek. A jatekra igaz meg raferne "par" csiszolgatas, de teljesen korrekt minoseget kaptunk szerintem.
...es egy kis pro / kontra:PRO:
- Hosszu jatekido ( foleg, ha a terkep minden egyes teruletet bejarod )
- Nagy bejarhato terulet
- Latvanyvilag
- Freeplay
- JarmuvekKONTRA:
- Bugok es "kidobasok" ( kicsit buta AI
, egyszer-ketszer mikor kocsival nekimentem valaminek akkor egy nagy robaj jott es kidobott az asztalra, stb... )
- 03-as patch utan megvaltoztatott autok fizikaja ( I <3 NIVA )
- Pancel \ fegyver fejlesztesek ( tudom, ez azert van, hogy tobb "stilust" probalj ki, ertsd: roham \ sniper )
- A vege fele, mintha a fejlesztok otlete elfogyott volna ( pl. 1 terulet - 1 kuldetes ??? )
- Hasznalhatatlan targyak ( MEG! ) ( dinamit, uzemanyag a barban, radio \ ado-vevo )
- Neha a hullak csak ujra betoltes utan dobnak stash infotJavaslat Dezoeknak:
- Az autok fizikaja jobb volt az elozo javitasban
- Tobb kuldetes es igenis legyen minden tettednek kovetkezmenye ( en is besz*ptam a monolitosoknal)
- A revolverek animaciojan es kinezeten meg javitanek
- Ha mar az epitkezesen a stalker arus asztalan hever egy P90-es akkor mar "naaaa legysziiiiii !!!!!"
A lenyeg, hogy igy meg "befejezetlenul" is egy nagyon nagyon jo jatek lett, csak igy tovabb!
Tervbe van, hogy majd csinalok egy hasonlo stash \ mission terkepet, mint pl. EZ , ugyhogy majd szivessen elfogadom a segitsegeket, hogy ki hol mit talalt, stb....... Prepare to Stalker Soc \ CS \ CoP mods!
-
hamzamark
csendes tag
válasz
robogo81 #5111 üzenetére
Na megnéztem mindkettőt...
Az olcsóbbikat nem lehet fejleszteni viszont a drágábbat lehet, mégpedig:
Érdemesebb ezt megvenni, mert ebbe is bele lehet tenni az 2. gen. éjellátót és még tovább is lehet fejleszteni ( itt most arra gondolok, hogy feltuningolva jobb, mint a titkos kereskedőnél kapható speckó (PNB-4UZ) exo ).
-
hamzamark
csendes tag
Sziasztok!
Lassan már a vége fele vagyok ( mostanában nem volt idő játszani vele sajnos ) és gondoltam végre beruházok egy Exo ruhára. A csapostól és a titkos árustól is kétféle Exo-t lehet venni ( mindkettőnek Exoskeleton a neve csak más az ikonja és a drágábbnak jobb tulajdonságai vannak ). Azt szeretném kérdezni, hogy melyiket érdemesebb megvenni, mindkettőnek ugyanolyan tuningolási lehetőségei vannak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hamzamark
csendes tag
Helló ismét!
Másnál is "hülyeségeket" csinál az Artifact Merger?
Eddig Firefly-nál meg Sauron Eye-nál vettem észre, hogy miután rányomtam, hogy kombináció, kiléptem majd vissza és Bubble / Balloon-ra váltott át ( amit később persze el is készített ). -
hamzamark
csendes tag
válasz
MPowerPH #5030 üzenetére
Nekem nagyon ugy tunik, hogy nem
. Erdemes a Bar felol menni, mert ott nem futsz bele a rohadekokba ( ... viszont tudtommal ott kocsival nem lehet atmenni, vagyis pontosabban a visszajovetel onnan nehezebb, mert beragadsz az epuletbe
TRUE STORY ).
Szerintem legyen az az elso, hogy vedd fel a kuldetest Greben-tol, utana pedig "elbeszelgethetsz" a banditakkal. ( miutan elintezted oket, ha jol tudom utana jon, hogy szerezd meg a gitarjat )
Amugy egy kis erdekesseg; ... valaki eszrevette, hogy az Epitkezesnel ( Construction Site ) levo stalker arus asztalan mi hever?
( nem lovom le a poent, de moddb-n azt olvastam nem lesz sajnos benne
)
-
hamzamark
csendes tag
(#5024) Az elozo kommentemhez egy kis update:
- Korbeneztem Yantaron es talalkoztam Grebennel es hat... nem nagyon szeretne velem beszelni.
Ugyhogy tenyleg bekavart, hogy mikor eloszor mentem Yantarba a ramtamado banditakat elinteztem a faluban ( ...najo, meg a telepen), igy bukta a kuldetessorozat...
- Szinten Yantarban megneztem mi van kozepen a katonai bazison es hat... nem talaltam semmi erdekeset.
Most kell visszamennem a Bar-ba segiteni a Duty-soknak... Elore felek, hogy Petrenko sem fog velem elsore szoba allni ( ugyhogy a Bar elott szepen mentek egyet
).
Vegere pedig persze hogy egy kerdes:
- Van valahol meg rejtett stash ( amihez nem kell informacio hullatol ) a jatekban? Pl. mint, ami Darkscape-ben van az anomalia mezo kozepen ( Vintar, SvuMk2, stb... )
-
hamzamark
csendes tag
Sziasztok, ujra itt....
Egy kis info ismet a kocsikrol, aztan ra is ternek a kerdesekre.
Ha a Moskvich vagy a Niva kozott vacillaltol, akkor a Moskvich-ot valasszatok, mert ugy tunik, hogy annak kisebb a fogyasztasa ( bar nem eppen pancelozott es a "sineket se szereti"
).
Na most akkor jonnek a kerdesek ( most az Army Warehouse-nal vagyok es mennek..vagyis megyunk a Crystal artifact-ert ) :
- Olvastam, hogy Yantarban ad kuldetest egy Greben nevu urge ( ha jol tudom Duty-s ), de szerintem beszeltem mindenkivel a bazison es nem kaptam tole semmit ( o adna azt a kuldetest, hogy szerezzem vissza a girarjat es, hogy irtsam ki a banditakat a faluban es egy telepen ). Na a lenyeg, hogy en mar elinteztem a banditakat mikor beleptem Yantarba; ...ezek utan akkor szoba sem fog allni velem Greben?
- Ha bantom ( ertsd: elintezek mindenkit
) a "military"-t ( Cordon, Yantar "kozepen" ), akkor annak lesz valamilyen kovetkezmenye?
- Kicsit meg az elozohoz kapcsolodik, de a Cordon-on levo Military bazison levo szef kodjat egy kuldetesben kapom meg? ( jo tudom, neten megtalalom, de gondoltam megkerdezem, nehogy epp egy rossz dontes miatt ne tudjam megkaparintani a cuccost )
- Dead City-ben miutan kimentem a cellabol es visszavertem egy zsoldos csapast, utana ott meg lesz valami dolgom? ( azon kivul, hogy atvizsgaltam par lepcsohazat es elinteztem egy sunyi zsoldos mesterloveszt )
- Duty-s, "regeneralodas gyorsito specko Freedom"-os, Bulat ruhat hol tudok szerezni?
- Yantar-os tudos ad csak el "artifact merger"-es recepteket?
- Most, hogy a Army Warehous-nal jarok... mire kell odafigyeljek ( kuldetesek sorrendje, kit nem kene bantani, stb... ) a kozeljovoben, hogy ne legyen valamilyen bug vagy "befejezetlen kuldetes" ? ( PL: olvastam valamilyen Nomad-os meg Patriarch-os es Monolith-os dologrol, hogy nem mindegy milyen sorrendben szedem fel a kuldeteseket )
Elore is koszonom a segitsegeket!
UI:
Egy korabbi kommentelonel olvastam, de en is megerositem, hogy en is csak neha azutan kapok uzenetet egy rejtekhelyrol, miutan: kinyirok egy embert -> LOAD -> ismet atvizsgalom a holtestet ....WUT? -
hamzamark
csendes tag
Időjós
"Ingyen" kannakat az agropromi kutatato intezetnel talasz ( felteve, ha a nagy lovoldozesbe nem lotted \ lottek szet ). Ha jol emlekszem, akkor olyan 4-5 kannat talaltam. Be is tudod tenni a csomagtartoba, viszont ki kell venni, hogy ujratoltsd a tartalyt. Ahogy anno valaki irta, a kocsikat igazabol "mobil-raktarnak" erdemes hasznalni, mert sajna nagy a jarmuvek fogyasztasa ( Niva, katonai terepjaro ) .
Azt viszont nem tudom, hogy a voros tartalyok es palackok mi celt szolgalnak, mivel azokat is fel lehet szedni,bar baromi nehezek...
-
hamzamark
csendes tag
Üdv ismét!
Na végre sikerült megcsinálni a menekülős feladatot kocsikázás nélkül... kb. 20x mentenem kellett, de a lényeg, hogy közben élveztem is az egészet
.
Darkscape-ben találtam egy katonai "jeep"-et és hát mit ne mondjak... csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel nem szeret annyira felborulni, mint a Niva ( bár eléggé vicces, hogy mire végig gurulok a pálya végéig, már csak a fele tank van meg... ).
A lényeg, hogy remélem a köv. patch-ben kijavítják a járművek fizikáját.Amúgy tudtok kimondott helyeket, ahol spéci fegyverhez lehet hozzájutni? Eddig csak ezeket találtam meg:
- Fort 15
- Noiseless Kora
- Viper 5 9x18
- Threaded SPSA14 -
hamzamark
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a LA-t az új patch-el telepítve ( v1.3003 ) és most ott járok, hogy menekülni kéne Dark Valley-ból a Niva-val, de egyszerűen "lehetetlen" vezetni az autót. Apróbb kanyarokban is már felborul a kocsi. Nem lehet valahogy visszaállítani a járművek fizikáját a 02-es patch-ére? ( videókban láthatóan volt TÖMEGE a kocsiknak
).
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest