- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Persze. De ugye ehhez nem feltetlen kell egy patch. Ahogy a dialogust is megcsinaltak a szabadsaggal egy sima file modositassal, ugy valszeg ez is kivitelezheto lenne.
Gauss -hoz itt van loszerveteli lehetoseg? Most sikerult leszednem egy fanatikust, aki a falon at lovoldozott ram.
-
MPowerPH
félisten
Van ezert hiba. Eddig nem neztem a fejleszteseket. De most latom, hogy amirol azt hittem, hogy fejleszti pl. a pontossagot, az valojaban rontja, de nem is kevessel. Gondolok itt a Vintar BC, vagy az SVDm fejlesztesere. Na, ez mondjuk eleg gaz, foleg, hogy oda is van irva, hogy minusz, a leirasban meg, hogy plusz. Erre nem erkezett javitas?
-
MPowerPH
félisten
válasz
ufodani #5043 üzenetére
Itt is elerheto ilyen 'opcio'? Honnan? Elozo reszekben nem hasznaltam, de itt mar nagyon unom a maszkalast. Par gyengebb mutanst leszamitva semmi extra nincs, csak siman vegigszaladok.
Kozben a csapos mar fel lett szerelve jo cuccokkal. Probabol vettem egy szervoruhat, de hanyagolom. Futas funkcio nelkul hasznalhatatlan. Marad a Bulat, olyan kozeput az Exo es a Seva kozott. Bar nem mintha szamitana, mindegyik hiper gyorsan amortizalodik.
-
MPowerPH
félisten
Azert szivatjak a jatekost eleg rendesen... Elmentem Rostoki gyarhoz, majd most megint mehetek vissza Petrenkohoz a barba, aztan vissza a laborig.
-
MPowerPH
félisten
Jobb pancelt mikor lehet majd vasarolni? A csapos meg most is a hulye banditajelmezt, meg Stalker rucit adja csak. A legjobb, ami talaltam, az a Monolitos volt, de az sem egy marka.
-
MPowerPH
félisten
Ettol tartottam... Mar megint a leutos resz, megint rendes fegyo, es eleg tolteny nelkul lehet haladni. Legalabb most a penzemet meghagytak. Visszaadjak a cumot, amit elvettek?
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Mikor be kell mennem az X18-ba a monolit bazisa alatt, baj lenne, ha kilonem az ottani egysegeket? Csak mert sok a jo cumo naluk.... Mert ha ez befolyasolna a jatek kesobbi kimenetelet, akkor hagyom.
-
-
MPowerPH
félisten
Az megeshet, hogy mar az elso rezen bugba futottam? Eloszor elmentem Szurkehez, elfoglaltuk a hangart, majd o atiranyitott Vakondhoz, visszavertuk a katonakat. Mindegyikkel beszeltem, ellenben a kuldetes az maradt ugyan az, mindket opcio bent maradt.(beszelj Szurkevel-Vakonddal) Nem kaptam uj szalat. Tolthetem vissza egy elozo mentesre?
-
MPowerPH
félisten
Most kezdtem(ertsd most megyek a szemettelepre), es amit mindjart eszrevettem, hogy eleg nehez a penzt osszekaparni akar egy normalisabb ruhara is(lasd, legalapabb stalker ruha, 50k. Ennyiert eddig 2db Bulatot lehetett venni, nem egy ilyet...). Igy elmentem egy kis mellekesert kiramolni a kordonnal levo helyorseget. Fegyok, keveske penz meg is van, ellenben talaltam egy szamitogepet, es egy szefet. A gep jelszot ker, a szef pedig kodot. Ezeket honnal lehet ugy altalaban megszerezni?
Mod: Egyebkent tok tre, hogy eyefinity alatt meg mindig nem sikerult megoldani, hogy reagaljon az elovalaszto, ha en el akarom dobni a fegyvert, vagy csak ki akarom tarazni a hatizsakban. Ilyenkor mindig vissza kell valtanom rendes felbontasra, es ott megcsinalni.
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Erdemes mar elkezdeni a game-t? Csak a bugok miatt kerdezem. Meg erosem meg van bennem az alapjatekbol visszamaradt erzes, hogy akar a vegen is behulyulhet, es kezdheti az ember elorol. Eyefinity-vel mennyire van kibekulve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Medence topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest