- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
morbias2 #14121 üzenetére
Ilyet a sniperben tapasztaltam olyan sérüléseket kaptam az ellentől szinte azonal elvérzett az őrnagy úr.Vadul nyomogathattam a eü csomagot ill. kötszereket adagoló gombokat.
(#14119) nem_tom ahogy Balto is irta svarog detektor kell hozzá.Skadovskon Bagolytól fel kell venni a tudósok való küldetést mi szerint 3 db veles detektort kell leszállítani jupiteren lévő bunkerbe Novikov szerelőnek.Amint meg van a 3 db leadod Novikovnak ezután visszamész skadovskra elmondod Bagolynak kész a munka.Alszol egyet utána kimész a hajóról és hamarosan szól Bagoly beszélni akar veled és ekkor Szakálltól kapsz egyet.Visszamész jupiterre a hűtőtoronyhoz elveszed a detektort és megvárod míg kiesnek a hullák.Összeszeded a cuccaikat illetve egy PDA - t a szolgálat alapításáról amit eladhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mobilinternet
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest