- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #34371 üzenetére
Hat igen, a WiP a kedvenc modom ezidaig, jo tortenete van, es kuldetesei, de azert nem hibatlan sajnos, van benne par idegesito dolog, de kibirhato.
Hozza picit hasonlo a Chernobyl Chronicles, csak rovidebb, es nincs benne annyi akcio, de szinten turheto mod, nem reg fejezodott be a forditasa, most dolgokat tesztelek es par javitas, es remelem ma egybe is kalapalom, aztan meg feltoltom valahova...aztan irok hozza bemutatot/tajekoztatot, es azutan az osszes cucc m ehet TZS weboldalara a tobbi mod koze. -
borovi
aktív tag
válasz
zuzu000 #34371 üzenetére
Bocsi, ez félre ment, Antoniusnak szántam!
Jaja, 90%-ban rendes mentést szoktam csinálni. Az F5 már több modnál megszívatott, így leszoktam róla, tényleg csak végső esetre tartogatom. Jut eszembe: az nem lehet, hogy túl sok mentést csináltam a játék kezdete óta, és ezért hajigál ki? Kitörlöm az első felét, aztán meglátjuk.
Ezért a megbízhatatlanságért lettem hűtlen a Stalker-modokhoz, akkoriban be is írtam ide, hogy ha van kis szabadidőm játszani, akkor játszani szeretek, és nem folyamatosan szívni meg dühöngeni a fagyások, bugok, kilépések stb.-k miatt. Ezért a modért is nagy kár, mert a kilépésekkel megkeseríti, elrontja a játékélményt. -
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #15968 üzenetére
Nalam a Clear Sky-al volt ilyen baj, hogy kb 15 perc alatt toltott be egy uj palyat, mivel XP kompatibilisre allitottam a 7es alatt.Kivettem minden kompatibilitast, es az alapertelmezett beallitassal mar 1 perc alatt toltotte,azert gondoltam hogy nalad is ez lehet a baj.
Nekem 2 magos 4200as AMD van (ugye ez 2x2,1 Gh), 3 Gb Ram es 1 Gb-os monitorkartyam.Dhampir : igen ennyit en is hallottam rola hogy egy mesterlovesz puskad is van, de a jatekmenetre ertettem, hogy mire hasonlit, jobban mondva a kuldetesekre, hogy azok milyenek, melyik modhoz hasonlitanak ?
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #15966 üzenetére
Nalam azonnal ment, 1 masodperc az egesz.
Allits at mindent DirectX10-re a beallitasoknal - lenyilo menubol kell kivalaszd, es hasznalj CPU Controlt is.
Es a program indito ikonjanra menj ra, es allitsd at a kompatibilitast. Kiserletezz vele hogy melyikkel megy jobban, XP, Win7 stb.
Amugy nem tudom milyen a geped, lehet gyengebb mint kellene, az is eleg sz'pas...ugy ertem, az is okozhat ilyen dolgokat. -
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #15962 üzenetére
Lapozz vissza vagy 200 hozzaszolast, es olvasd el a dumat amit Dodopekkel valtottunk, hogy kepet kapj hogy milyen a mod.Nekem nagyon tetszik, igaz van 1-2 hibaja, de attol meg jo
Foleg a veget elveztem, most epp jobb cuccokkal megrakodva vegignyargalok a palyakon, felcsipem a jutalmat, es irany vissza az utolso, Csernobil eromu palyara. (a tegnap mar megcsinaltam, de ki akarok probalni meg 1-2 fegyvert).
Picitt kesobb majd teszek be ujabb kepeket a kuldetesekrol.UI : DODOPEK, rossz hir, a Semleges bazis fonokenek PDA-jat fel lehet venni (ha egyaltalan az az), de ha granattal kipiszkalod es felveszed, akkor eltunik az atkelohely, egyszeruen nem tudsz visszamenni a katonai raktarakhoz...(erdekes, hogy a PDA hordozza az atkelohely kek karikajat, szoval ha felveszed, akkor veled mozog).
-
Aarpok
őstag
válasz
zuzu000 #10213 üzenetére
Ebben nem is kételkedem.Nekem még az AKMS - el kellett a faluban megszállokat megnevelnem,de szerencsére találtam az egyiknél egy medúzát így a sugárzással nem volt több gondom illetve gyűjtögettem a vog gránátokat azzal remekül lehetett a rosszarcúakat jobb belátásra bírni.
-
rétisün
veterán
válasz
zuzu000 #10213 üzenetére
az igaz, de sztem kezdésnél inkább jobban jönne egy jobb ruha/páncél, mint a sniper. persze végül is mindegy, mert
1. ha nem tetszik, nem játszok vele, és egyébként is
2. még az enottal se végeztem és
3. ha működik vele a voron fél spawnolós mod, olyan fegyverrel kezdhetek, amilyennel csak akarok.....
-
Physicist03
senior tag
válasz
zuzu000 #10204 üzenetére
Az SVD-M sniper puskát is adja induláskor?
Nem lesz ez igy tól könnyű?
Egyébként jó lenne ha integrálnák a GEONEZIS addont az SGM 2.2-höz. Megoldható, csak eszméletlen sok meló. Találtam a sigerous.ru-n egy komplett leirást ahhoz, hogy hogyan adták hozzá a modot, minden leirással/magyarázattal együtt. Amikor megláttam, gogy mennyi időbe telik egy karakter vagy egy ruha hozzáadása csak néztem -
Physicist03
senior tag
válasz
zuzu000 #10202 üzenetére
Geonezis addon equipment map
Ha ezt az addont már integrálták volna az SGM 2.2-be akkor az fent lenne a sigerous.ru-n -
Physicist03
senior tag
válasz
zuzu000 #10200 üzenetére
Én is észrevettem, de érteni is kell, hogy mit ír oroszul. Az egyik találat az az, hogy GEONEZIS (aki benne van az SGM csapatban) az ő régi addonjából adott pár dolgot (ami már a sima SGM 2.2-ben is benne van). A másik találat pedig az, hogy GEONEZIS az SGM csapat azon tagja aki a küldetésekért felel. Ennyi.
-
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #9245 üzenetére
Az egyik valtozat az, amikor atallitottam a felbontast : akkor csak elojott egy ablak, hogy X-16 Engine stopped working, vagy ilyesmi...
A masik esetben - lehet te erre gondolsz - meg elojott egy ablak, melyben jelezte hogy a jatek ilyen vagy olyan okbol fagy le/nem mukodik, es felajanlja hogy kuldjuk el ezt a hibajelentest a gyartonak. -
Antonius1978
addikt
válasz
zuzu000 #9210 üzenetére
Azt elfelejtettem irni, hogy Win7-esrol van szo.
Lehetseges, hogy XP alatt jobban fut.
Mindenesetre bosszant nagyon a dolog, mert szivesen jatszodtam volna a moddal.
De ha ilyen lassan tolt, csak idegbajt kapok, es inkabb nem jatszom vele.UI : milyen helyen irja (mellette), hogy DX 10-11 ?
-
dodopek
addikt
válasz
zuzu000 #9046 üzenetére
Én megszelidítettem. RPG-vel. Úgy feküdt a lábamnál, mint a leghűségesebb kutya...
Ott tényleg jó küldetések lesznek...
Más, mindenkinek.
Senkinek nem volt baja a Nitro által adott küldetéssel? Amiben spec szerszámkészletet kell szerezni Fürgétől, tali futár, majd összeszedni.Mert hiába van nálam mind3, nem kell a szakinak. Nincs olyan opció, hogy nesze bazz...Ti gondolkodtatok, hogy milyen új küldetéseket lehetne ajánlani a SGM készítőinek? Szerintem igazán megtámadhatnák pl a szkvadovszkot. Mondjuk a hadsereg.Helikopterek, specnaz, miegymás...
Izgi lenne...
Képzeljétek! Megyek 35 éves fejjel suliba. Számítógép szerelő, és karbantartó. OKJ. -
M@trixfan
addikt
válasz
zuzu000 #9003 üzenetére
A "HK. USP-MATCH" videóban hittem azt hirtelen, hogy Pripyat háztető. Különben a Vine Anomaly körül kicsit több rejtekhelyre számítottam ahova be lehet menni. Direkt tartalékoltam a végére, hogy majd jól bemegyek és felmegyek mindenhová. Azt hittem legalább az egyik nagy blokkházba be lehet menni jobban egy erkélyről például. Jó-jó, persze volt valami, de többre számítottam
-
Aarpok
őstag
válasz
zuzu000 #8388 üzenetére
Szerintem a lőszer nem tetszik neki próbáld az ak74 - hez való alaplőszert.Tehát semmi AP meg nem tudom milyen jelzések vannak mögötte csak a méret.Szerintem a gránátvető melletti lesz a nyerő (360 db).Ahogy rétisün is mondta várjál egy keveset mert néha lassan irja ki,hogy feltöltve.
-
Physicist03
senior tag
-
Aarpok
őstag
válasz
zuzu000 #8270 üzenetére
Nem tudom tud - e olvasni ugyan is nem akart beszélgetni velem
Randa egy jószág annyi szent.
Rétisün: Én csak videókat láttam belőle és ismerősnek tűnt,de lehet hogy tévedek.Más:Megjártam a katonai raktárakat micsoda buli volt ott megint szegény hajnalosok bele is rokkantak a mutánsáradatba.Eszméletlen mennyi volt és persze nem a gyenge fajtákból.
-
rétisün
veterán
válasz
zuzu000 #8251 üzenetére
úgy emlékszem, sgm modban találkoztam vele, de hogy honnan lett meg a kódja, meg nem mondom. valószínűleg valamelyik zsoldosnál lehet egy pendrive, azon van.
de pl. a jupiter üzem alatti vasúti hangárban (ahol ilyen kapucnis törpéket kell kicsinálni) is volt egy ilyen számzáras cucc az egyik mozdony tetején, enot-ban ez sincs.
(#8249) Viper26: az az antennakomplexum, ha megoldottad ott a vérszívó kérdést, zsoldosok (és a cuccaik) kimeríthetetlen forrása lesz
addon alatt mit értsz?
-
-
czundermák
aktív tag
-
muddy_waters
csendes tag
-
rétisün
veterán
válasz
zuzu000 #7632 üzenetére
a fölötte lévő sor (max item mass) meg asszem a cipelhető súly, alapból 50 kg.
(#7631) Aarpok: 2 dokumentum? nem emlékszem rá, lehet meg se találtam?
igaz, nem jártam az undergroundban (csak veles keresőbe mentem át) de nem is tudtam lemenni ott, ahol az alapjátékban.
(#7634) zuzu000: én most értem el adig, hogy először megyek a 'hajnal alagúthoz' amikor mutánsok támadják őket.
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
válasz
zuzu000 #7574 üzenetére
Alapbeállítások, annyi különbséggel hogy nem DX10 enhanced mód hanem DX9 enhanced, és azért DX9 mert szemmel láthatóan semmi különbség nincs látványban, max annyi különbséget vettem észre hogy esőben nem látszik hogy folyik a víz az anyagok felületén. viszont érezhetően jobban fut, és így is ugyanolyan szép
-
rétisün
veterán
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
zuzu000 #7556 üzenetére
A stack trace az nem a bug.
A stack-en (veremben) tárolja a processzor az ideiglenes adatokat, szubrutinok visszatérési címeit stb., a 'stack trace' ennek a kiírása, fejlesztőknek nagyon hasznos. Én ugyan csak ugatom a témát, de tölts fel egy képernyőfotót, és megnézzük, mire panaszkodik a játék.
-
PeL
addikt
válasz
zuzu000 #7445 üzenetére
https://rapidshare.com/files/509888343/Zaton Start SGM22.zip
(AF3 + Weapon addon mentés Zaton elejétől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest