- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Lui Puttony #29341 üzenetére
Abszolúte
. Én már meguntam. Ökológust indítottam én is, mert minden voltam eddig, csak ökológus nem. De túl sok a barát és unalmas. Kipróbálok egy banditát, annak mindenki ellensége, legalább lövöldözni kell, mert egyéb úgysem történik ebben a modban sajnos. Nagy csalódás az egész.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Lui Puttony #29288 üzenetére
Ajándék lónak ne nézd a szagát.. izé fogát. Ingyé modellnek meg semmiét. Tetszik és kész...
-
prodata2
tag
válasz
Lui Puttony #29288 üzenetére
Szaga a sz@rnak van . Szerintem olyan rossz .
-
Musicking
aktív tag
válasz
Lui Puttony #29211 üzenetére
Ha esetleg ki lenne kapcsolva a win lapozófájl akkor kevés lehet a 8GB RAM. Itt írtam pár sort a geonesis memóriahasználatásról, ez alól az többi sgm 2.2-es mod se kivétel ha tartalmazzák a grafikai feljavításokat is..
-
SaGa59
őstag
válasz
Lui Puttony #29209 üzenetére
Ez nekem arra utal, hogy kifogytál a memóriából, túl sok cucc van összepakolva, és egy táblázatot már nem tudott rendesen betölteni, vagy leindexelni. (a "nil" érték az a "táblázat", vagy a "rekord" végét jelzős "semmi" érték tipikusan)
-
rétisün
veterán
válasz
Lui Puttony #29203 üzenetére
a játékmenet ugyanaz (az enot és a s.n.i.p.e.r. is az sgm 2.2-re épül) csak az alapfelszerelés, amivel indulsz a játék elején, meg az egyéb cuccok (fegyverek, artik, stb) térnek el a különböző verziókban. asszem az enotban van alapból gázálarc, a többiben mintha nem lenne, de őszintén szólva vagy 2 éve játszottam végig őket, szóval lehet rosszul emlékszem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest