- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10630 üzenetére
Persze izlések és pofonok. Én meguntam azt, hogy folyamatosan túrkáljak a registryben, főzött ROM-kat keressek, hogy egy normális telefont kapjak. stb. Nekem a szifon pont a stabilitás, egyszerűség miatt tetszik, persze van egy két dolog amit szokni kell, de ez megvan minden OS-ben. Szvsz a Vertu, Gresso ezek státuszszimbólumom. Az iPhone nem az, szerintem sosem volt az, legalábbis az én értékrendemben.
Lehet öregszem, de nekem mostmár az kell hogy buzerálás nélkül legyen egy megbízható smartphoneom, ezért vagyok iOs és Blackberry párti. Azt látom, hogy nincs meg a fragmentáció ha egy brand tartja kezében a HW-t és az SW-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Apple MacBook
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest