- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #9228 üzenetére
köszi viszont meg mindenkinek kellemes karácsonyt!
ma voltam piacon, elhoztam egy 6111est 800-ért. nincs akku, se hátlap, bekapcsol, meg megy, mert zenélni zenélt, de a kijelző csak fehéren világít. szalagkábel, vagy kijelző? Vaterán van 1500-ért fél telefon, szalagkábellel, megéri? megpróbálom lealkudni a postát.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9168 üzenetére
Igaz ez más tészta,de én ismerek egy tagot akinek az Iveco Daily turbo-n a kötelező szervíz került ennyibe,úgy bántak vele pedig mint a hímestojással,2 hónaposan minden baja ez nem egyedi hiba,igaz már a vételnél is feltűnt hogy a márkakereskedő a kötelező szevízt szajkózta...Ezekre a régi Camry-re is sokan panaszkodnak.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9149 üzenetére
Ez nem Suhl,ezt csak Simson 250-ként emlegetik,már mentem ilyennel motoros talin,asszem az 1938-as évjárat volt
.Jawa 350-nel csak az a gond,hogy 12l-t eszik.Egyébként nagyon durva némelyik vidéki sufniból mi kerül elő,egy motoros találkozón beállított egy srác egy őskori Audi motorral(akkoriban volt az audinál a cégegyesülési mizéria)
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9145 üzenetére
Na látom vannak itt veterán fanok,nekem eddig 125-ös etz,volt p10-es pancsa,most van egy 150-es Mz TS/1,haver a veterán motorokat gyűjtögeti,most van neki a D-Csepel,van egy oldalkocsi Pannónia P12(asszem).Most ajánlott ismerős egy cserét a 150-es TS-t egy 350-es CZ-re cserélnénk.Egyébként nézőpont kérdése mi a drága,pl én az MZ-t 5k-ért vettem,haver egy öregtől 2db pannónia p10-et vett 20k-ért,ebből az egyik az enyém lett,80k-ért adtam el.Motorban egy világháború előtti BMW az álmom,vagy egy fullos Pannónia P20,de ezek tényleg nem olcsó mulatságok.Na én befejezem az offolást mielőtt elszabadulnak az indulatok
-
zorzy4
addikt
-
selenge
tag
válasz
csoda120 #9098 üzenetére
nekem is múlt hét kedden, szerdán feladott csomagjaim kóborolnak valahol a posta elátkozott bugyraiban...
de a legviccesebb, megkérdeztem postán egy elsőbbséggel, ajánlva feladott csomagról, hogy hogy lehet hogy hétfőn feladtam, és pénteken még nem landolt a címzettnél... válasz: az elsőbbségi az nem azt jelenti, hogy rögtön másnap megkapja, hanem JAVÍTJA AZ ESÉLYT ARRA HOGY GYORSABBAN MEGKAPJA A CÍMZETT nem tudtam hogy kinevessem vagy elsírjam magam, amikor ezt a postás mondta...
másik, ha valaki felad mondjuk debrecenből debrecenbe egy levelet, azt előbb elutaztatják pestre, "szétosztják" és utána vissza debrecen -
csoda120
aktív tag
-
stahltec
csendes tag
válasz
csoda120 #8854 üzenetére
Azt nem fogod mo-n használni soha mert belső simes legfeljebb, fényképezni tudsz vele.
Nekem is volt ilyen csak nec-be, pda nak fényképezőnek és gyűjteménybe jó.Most néztem az adatokat. csak a külseje jó, de te a különlegeset szereted akkor meg cseréld el!
Remélem a nőkkel
nem így vagy
-
selenge
tag
válasz
csoda120 #8473 üzenetére
köszkösz, épp szenvedek a wifi beállításával.. nesze neked winfos telefon
de úgy döntöttem nem kell e90
ha komoly cuccot akarok, akkor is visszanézek időben és i-mate, vagy qtek 9000 (mda3) nekem nagyon bejött a féltégla
golya, 7200mennyi, meg milyen színű ? asszonynak jó lene "karira"
-
KSparrow
őstag
-
Rav3n02
senior tag
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #7837 üzenetére
én, ha minden igaz, hamarosan gyarapodok a 6250 mellé még egy 7200-val is, meg majd valamikor (még nemtom mikor) egy halom 6230, egy cég flottája is hozzám erül, sajnos vodásak. a "kerítővel" megosztozunk!
"Rendeltem egy Porsche-t, és nagy örömömre felraktam a Facebook-ra egy üzenetet: Alig várom már az új 911-et! "
Másnapra 4000 muszlim lájkolta..." -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #7709 üzenetére
az csak az hogy függő, semmi más. nézd másik kártyával.
az én 6170esem csak 3 helyen jelezte, hogy tmobilos, (matrica, téma, zenélés) és nem volt független, nem ment pannonnal, korlátozás kódját kérte. ha a telefon egy SIM-re van korlátozva, akkor biztonságit kér.tegnap én 3ezerbe hoztam el a 6170est. /5be mondta, nem is vitáztunk, mondtam 3, adta./ de olyan is volt, hogy a felébe hoztam el, az első 6820asom, pl. 5 helyett 2500. lett volna 3650 5000-ért, de van is, meg drága is volt, és láttam rajta nem adja olcsóbban.
de vettem már 6210est 400-ftért, és 3200-t 2500ért, ezeknél nem is alkudtam.2050ft-ért ma vettem egy 7200-t..
vaterás, majd megyek érte. most használom a 6170est, és tök jó.
a töltőmben találtam egy beletört véget(mmint a kis fém pöcökvacak a telefon aljából az ACP-12 töltőben. nem akart belemenni a másikba a töltő. ) nemtom melyikből jöhetett ki, de szerencsére tudom pótolni. -
ligeti8
csendes tag
-
golya32
senior tag
válasz
csoda120 #7116 üzenetére
Bocsi, találkoztál te már olyannal kb 10 év távlatában akinek 5-ös találata volt esetleg 4-es?
Akit személyesen ismersz, nem a haver haverja, mert olyat én is tudok de az mese..Inkább találj ki valamit, vagy tanulj, vagy egy területen legyél profi, és meglátod hogy jönni fog a pénz. Nem kell ehhez lottó.
-
pszili8
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest