Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9142 üzenetére
Nekem is tetszenek a régi veterán autók és én is gondolkoztam egy rendbetételén,de az a baj,hogy nem értek hozzá,az meg,hogy szerelőhöz viszegessem annak semmi értelme.Na meg egy autó rendbetétele nem igazán olcsó mulatság.A telefonokra költött összeg eltörpül mellette.A régi motorok meg na igen...
Gyönyörűek.Havernak van egy dupla kipufogós 350-es Jawaja még én adtam neki egy zsír új űlést meg egy zsír új csepp tankot ami addig még benzint soha sem látott.Ha bejön ez a törvény,hogy B-s jogsival lehetlesz 125cm3-es motort vezetni,akkor elgondolkozok egy MZ megvételén és átalakításán,de igazi nagy álmom egy eredeti állapotú oldalkocsis pannónia.Ha nem felejtem el akkor még ma felrakok egy képet egy Simson Suhl-ról (gardán meghajtásos) amit idén nyáron láttam itt Debrecenben.Egyszerűen gyönyörű volt
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Szemüveges topik
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest