- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9142 üzenetére
Nekem is tetszenek a régi veterán autók és én is gondolkoztam egy rendbetételén,de az a baj,hogy nem értek hozzá,az meg,hogy szerelőhöz viszegessem annak semmi értelme.Na meg egy autó rendbetétele nem igazán olcsó mulatság.A telefonokra költött összeg eltörpül mellette.A régi motorok meg na igen...
Gyönyörűek.Havernak van egy dupla kipufogós 350-es Jawaja még én adtam neki egy zsír új űlést meg egy zsír új csepp tankot ami addig még benzint soha sem látott.Ha bejön ez a törvény,hogy B-s jogsival lehetlesz 125cm3-es motort vezetni,akkor elgondolkozok egy MZ megvételén és átalakításán,de igazi nagy álmom egy eredeti állapotú oldalkocsis pannónia.Ha nem felejtem el akkor még ma felrakok egy képet egy Simson Suhl-ról (gardán meghajtásos) amit idén nyáron láttam itt Debrecenben.Egyszerűen gyönyörű volt
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- DJI topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest