- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #19163 üzenetére
Nekem az a p910 után nem jött be;persze volt amiben jobb volt ( kijelző minősége,kamera felbontása,WiFi ) de jó pár dologban meg visszalépés volt. Pl a jogdial már csak egy benyomható tekerentyű lett,meg ráfixálták azt a nem is túl szép billentyűzetet,ezzel sokkal kisebb lett a display...na meg egy durván műanyag bumfordi házba rakták,a rendszeres programbezárásokról nem is beszélve. Az elvileg gyengébb hardveres p910 sose fagyott nálam ( miután kitapasztaltam ill. kizártak a necces progikat ) meg sose nyavajgott a memória miatt,a p990 meg szinte használhatatlan volt emiatt. Szóval jóval előbb eladtam,mint kijött a p1...pedig addig a fő,wapos kártyám csak P-s SE telóban volt a p800-tól kezdve.
-
válasz
T0rnad0 #19050 üzenetére
A symbianost egész jól ki lehet függetleníteni.
Nekem azt mondta a szervíz, hogy ha hozzájuk viszem el, akkor már független progit raknak fel, mert az utolsó Belle (ismertebb nevén: Béla
) verziót már nem mókolta meg a té.
Nagyon jó kis gép az a 7O1!!!! Gyors, karcsú és szín fém teste van. /Metállédi??
/
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
T0rnad0 #18977 üzenetére
és volt egy ilyen concept teloja is a samunak,de nem lett commercializálva.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #18916 üzenetére
Akkor Te vitted el előlem...
Na igen,a reklámról végképp beugrott...a T10 színei zavartak igazán,talán egyedül ez a sötétkék volt az,ami normálisnak mondható volt.
T18 pl grafit színben tetszett,de nekem valahogy épp a bordó meg a szilvakék jött össze. Aztán harmadikra sikerült egy grafitot szereznem,kihúzható antennával. Valami amcsi piacra szánt,nem túl gyakori verzió volt... -
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #18675 üzenetére
Az biztos... Csak az a baj, nem lenne mit írni, mert elmenne azzal az idő, hogy megírjam, mi nem történt velem aznap, mert a blogot írom, ami arról szól, hogy mire nem volt időm, mert azt írom, amit a követőim olvasnak.
Nem lenne sok olvasó, úgy érzem.
Ja, előkerültek a papírok a iállításról, így megvannak a 8210 gyári előlapjai is.majd lefotózom. már csak nem felejtem el, ha eddig emlékeztem rá, és az orrom előtt van a papít is, csak megesik előbb-utóbb
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #18019 üzenetére
Hát ja, a divat ismétli önmagát. Persze, a többiből is voltak közben sznváltozatok (kék és bordó 6233, piros E90) de nem annyi, mint most. Meg az a másik, hogy ezek ugye gyári színek, nem cserélgethetőek tetszés szerint. vettél egyet, és olyan. Még 5310-nél oké, de mondjuk egy N82 esetén (abból is van 3 gyári szín, ezüst, halvány barnás, ami nekem is van, meg a fekete) má nem egy 5000-es kiadás, csak a gombsor 6000, a közkeret 11 asszem.
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #18017 üzenetére
Azt hiszem, hogy annál több. Érdekes, hogy "Nokia 8210 original faceplates"-t kerestem a guglin, és egy, a régi oldalamon lévő saját fotómat kidobta. [link]
Pedig már vagy 2 éve nem is nyúltam ehhez az oldalhoz se.
Sajnos kb a negyede menne fel ide a telefonoknak, mivel limitált a képek száma, emiatt nincs is weboldalam. -
KSparrow
őstag
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #17302 üzenetére
Hát igen, alapjaiban változtatta meg a világot.
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16163 üzenetére
Igen, azt én is hallottam, de a C3-01.2 már jó, meg abban gyorsabb a proci és több a memória is. Asha 300 is tök ugyanez, a wifi hiánya nem gond, de abban nincs vaku, ergo zseblámpa se, azt pedig meglepő módon nagyon sokat használom a 3720-ban.
Igazából már jópárszor körbejártam, nincs alternatíva leváltani a 3720-at. A szintén érintő nélküli más márkájú telefonok nem tudnak annyival többet amennyivel megérné. Várok, hátha eszébe jut a nokiának kiadni egy strapatelót -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16144 üzenetére
Igen, de a vezérlés csak érintéssel megy, szerintem az android nem támogatja a gombokat a navigáláshoz.
Amúgy ami még tudásban tökéletesen megfelelne az a C3-01: 3G-s, S40-es, van benne grátiszban wifi, vakus kamera, elemlámpa, ennél több nem kell, csakhát az is érintő.... -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16124 üzenetére
Elvileg ilyen lesz a Motorola Defy Pro is.
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16122 üzenetére
Húúú ezek a casio-k nagyon jók.
Meg még ezek tetszenek, de itthon nem lehet kapni:
Kyocera DuraPlus
Kyocera DuraCore -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16117 üzenetére
Azok már nem tetszenek. Az a strapa jön be, amin nem látszik annyira hogy az. Sonim pl undorító, múltkor fogdostam mediamarktban, hát hétköznapokban nem tudnám használni
minolta5: az nem rossz. Még gimiben volt egy osztálytársamnak olyan. 6250 ami még nagyon tetszik a retró strapák közül.
andRú: elég leharcoltak, de
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16113 üzenetére
Netezni gépen kell
Amúgy én is szoktam pl fb-t meg koponyeget meg index-et nézni az opera-val a 3720-on, arra tökéletes. Sőt még BT-n meg is szoktam osztani a kemény EDGE-t laptoppal, kicsit lassú, de célnak megfelel. Ha lenne 3G-m, nem szólnék semmit, más nem is kéne bele. De így is jó, érdekes módon elégedett vagyok vele ahhoz képest hogy nem egy nagy eresztés, de a strapa nagyon fontos nálam éshát nincs más ebben a kategóriában. -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16109 üzenetére
Húú igen, a qwerty egy darabig nekem is a mániám volt. Érintőt hétköznapokban még nem használtam, csak így haverokét nyomkodtam, de az lenne az utolsó amit valaha vennék.
Ami nagyon bejött az a sima bar kialakítás gombokkal. Vagy még talán a kinyitható. 7270-em pl nagyon imádtam, vagy még a 8800 volt kényelmes telefonálni (sms már nem annyira). -
Don Pityu
csendes tag
-
imi290
aktív tag
válasz
T0rnad0 #15287 üzenetére
üdv,került hozzám egy siemen e10-es telefon,ki kellett csereélnem a sim kártya foglalatot,ami a kijelző alatt van,részben,ott vannak a forrasztások.bekapcsolom,nem megy a kijelző,nincs nyoma külső sérülésnek,esetleg aki már javított vagy szedett szét ilyet az nem tudna ötletet adni hol keressem a hibát ?
-
-
válasz
T0rnad0 #14834 üzenetére
Elképzelésem volt - Cápaericsson...
6110 nokedli,
Moto Timeport vagy DC 920 /a padlizsán./
Az aranyérmes T 68-at kihagytam, mert azt kedvelték - tehát szétharcolt darabok vannak csupán.De ezt most levitte a suli /több havi fizetésre rúgó/ költsége. /Mellberúgás kétlábbal - Jason Statham-es módra./
Szóval van mit emésztgetni.Így jártam.
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #14510 üzenetére
Hát én végigzongoráztam a P800-tól W960-ig az összes UIQ-t...akkoriban nem nagyon volt alternatíva,én meg picit érintő-mániás ( vagyis inkább bottal piszkálós
) voltam. Voltak persze S60 telóim is,7650-től kb a 6600-ig minden ( aztán a 6600-val annyit szívtam,hogy egy időre elment a kedvem a Nokiáktól ) meg persze később is beesett 1-2 .sys...na meg a Moto MPX-200,ami nagy kedvenc volt.
Aztán felgyorsultak az események,már mindenki tucatjával szórta ki az okosabbnál okosabb telefonokat...most meg már az oviban meg az idősotthonban is a WP7,iOS meg a Doid az alap.Mindenki könnyen megtalálja a számára legjobbat,ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged