- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
ferret77
aktív tag
Nem is emlékszem igazán. Talán egy szám árával. De nem ért annyit az idegeskedés. Megérkezik-e, mikor érkezik meg, ha megérkezik, akkor kiszedi-e valaki a levélládámból, mert sokszor úgy volt begyömöszölve a levélládába.
Ja igen. Volt olyan, hogy nem kaptam meg és írtam nekik, aztán küldtek másikat. Asszem kétszer volt ilyen, az egyik esetben végül kettő is lett abból a számból, mert közben megérkezett az előző.
De a másik esetben meg nem.
Amúgy azért fizettem elő, mert akkor kaptam hozzá egy bluetooth head-setet.
-
quailstorm
félisten
Nokia N900 se nagyobb billentyűt kapott. Szerintem kiváló SMSezni a 6822 (nekem az van), csak buta mint a kő.
-
-
rövidebb, mintha azt írnám, hogy „Microsoft Windows Embedded 8 Standard Edition”
Na meg az alapja (a Windows NT) amúgy is ugyanaz, mint a Win8-nak.
+ ebben a formában menőbbmielőtt rákérdeznél: Ez nagyjából ugyanaz, mint a sima Win8, csak ehhez lehet legálisan 180 napos ingyenes licencet szerezni, emiatt van ez fent.
Majd valamikor beszerzem a rendes Win8-at, ha épp lesz elfekvőben felesleges pénzem rá.
szóval lehet 2 hónap, de lehet 2 év múlva is. -
ferret77
aktív tag
Párat megtalálsz olx-en.
Más: Nokia 7600 ha kell valakinek, bár nem a legjobb áron.
-
tolts.hu
őstag
-
bunkomen
aktív tag
Nekem is az iphone 2g volt az első ami eszembe jutott. Volt is olyanom, amikor a többieknek már 3g volt addigra jó pénzért hozzájutottam
Van egy olyan érzésem, hogy mire gyűjteménybe akarjuk tenni addigra nagyon ritka lesz a szép példány, már most is alig van belőle igényes darab ami eladó.
-
bunkomen
aktív tag
-
quailstorm
félisten
900HUF töltővel akkuval.
Egyszer kaptam havertól kisebb javításokért ahol csak anyagköltséget állt (érintőcsere például) egy tucat telót. Benefonok, Siemensek, Nokiák, aztán volt egy A60 is benne. Se akku se töltő. Úgyhogy abba raktam át most a cuccokat, akku le van merülve szépen, de már megvillantja a kijelzőt.
MC60-on a kijelző kopott, a plexi, egy karc balfelül (leejtés nyoma), és 4-es gombon meg hátulján kis festékhiba. Aztán ennyi a baja neki.
-
KSparrow
őstag
csak 3 éve? én 3 éve vadásztam E66-ot meg E71-et, nemrég lett mindkettő. Előtte vagy 5 évig kajtattam N79-et. Be kell valljam, N79-ben csalódtam. Mindegy, azért felújítottam (mint majd fogom az E71-et) csak megérdemli...
Ja, Itt van darabokban előttem a BB 9700 Bold-om, és azt nézem, hogy a BB gyári beszédhangszórója az csengőhangszóró pl N82-ben vagy 5310-ben. Ja, tényleg, N82-ben kell hangszórót cserélni, (na nem BB-ből, van bontott) -
-
-
-
-
törölt tag
A mostani 6230i-vel nincs bajom, tökéletesen üzemel, meg vadi új előlap van rajta, igaz a 6230-é. Meg egy 1020mAh-s akku van benne, az elég sokáig bírja. Csak időnként szeretem cserélgetni a telefonokat, akár újabbra akár régebbire, hogy sose unjam meg őket. Aztán időnként visszatérek a félrerakott telefonokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged