- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KSparrow #19169 üzenetére
Jó a kép!
És ahogy látom, a nokiánál ráértek szórakozni akkoriban.
Mellesleg talán nem véletlen a grafika. A SAAB-nál ép akkor ment egy 9-5 bemutató, aminek hasonló volt a figurája. /egy vigyorgó arc - vonalas rajz./ Biztos tetszett nekik a kivitel.
Ez a művész most a IKEÁ-nak dolgozik, és ott felfedezhető az arc. -
novinyul
veterán
válasz
KSparrow #19019 üzenetére
A Sharp 903 ès a Samsung P850 vitte a pálmát 3mpx-s mezönyben,utána K800 ès stb...5mpx mezőnybe konkrèt győztest hìrdetni már neccesebb.Szinte mindegyik tipust kipróbáltam a mezőnybe,de nálam a legjobban a Samsung I7110i teljesìtett.8mpx-t toronymagasan az Innov8 vitte!
-
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #18999 üzenetére
Anno az Ericsson rengeteg okos csatlakoztatható kiegészítőt csinált ( igazából ez is lézer pointer,ha nincs előtte szöveg...szóval akár jól is jöhet ) én használtam csatlakoztatható zenelejátszót,BT vevőt,kamerát,FM transzmittert,stb. szóval azért nem csupa haszontalan vacak ez.
-
Elims
veterán
válasz
KSparrow #18693 üzenetére
Láttam. Köszi!
De az utángyártott. Esetleg volt már ilyennel dolgod?Mennyire passzolhatnak az illesztések?Nem egy bonyolult illesztéses,lehet megtenné. (ha az eladót kérdezném úgyis azt mondaná,hogy jó)
Esetleg bontottban vkinek?
Vmint rs mmc kártya? (Találtam 2gb-osat 2e-ért,de azért itt is megérdeklődöm) -
susu88
tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #18631 üzenetére
Nem igazán rád gondoltam. Haveromnak pl van Vivaz meg Satio a gyűjteményében...ez egyénfüggő. Nyilván ezek nem férnek bele az átlag retro-képbe ( ahogy azok sem,amiket említettél ) én is olyan 6-7 évre taksálnám inkább ezt a képzeletbeli vonalat...de mint írtam az előbb is,erre nincs egy fix dátum,bárki bármit is mond.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18437 üzenetére
Én konkrétan hülyét kapnék ilyen kicsi telefontól
Már a KG800 sem volt kézre álló régen, de az X10 minit sem tudtam értelmesen megfogni a lapát kezeimmel, szóval azt hiszem ez sem elhanyagolható szempont telefon vásárlás vagy beszerzés előtt, mert egy apró telefon tud kellemetlenségeket okozni.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18398 üzenetére
Pontosan, a billentyűzete meg egyenesen katasztrófális volt.A navi gomb balra helyezése meg egy kegyelemdöféssel ért fel nálam, képtelen voltam megszokni.Az E90 mellett egy gagyi gyerek telefon hatását keltette nálam.Amúgy is ez a multimédiás széria egyáltalán nem jön be, az N95-l az élen.Az E szériát azért jobban össze barkácsolta a Nokia mindig.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #18324 üzenetére
Durva hogy beáztak amúgy, elvileg cseppálló, jó nyilván ha tócsában állt két éjszakát, akkor befolyik, de amúgy nem kéne.... én legalábbis azért használom mert atombiztos
A szürke keretről beszélhetünk, ha jó állapotban van, mert ezt a sárgát leszólták a kollegáim, hogy igen gyerekes, mondjuk nekem tetszik -
meroly
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #18318 üzenetére
Na végeztem a nem túl sikeres művelettel.
a mai vadászat eredménye: készpénz, és telefon.
kemény 300-ért vettem egy bekapcsológomb-hibás 6310-est. azt kellett forrasztani. a telefon jól megy, de nem lett teljesen sikeres a műtét, nem fogta meg a gomb, így összeforasztottam 2 érintkezőt - ha ráteszem az akkut, beindul a telefon. Persze, a kijelző hibátlan, akku jó, térerő jó. ha valaki ügyes, akkor rá is lehet tenni egy másik gombot, még tesztelgetem kicsit.
A másik fogás pedig két (Meroly örülni fog) 3720. Adtam érte egy 9300-át, és még ráfizettek. Az első, amit megláttam, nem volt akkuja, és úgy be volt ázva, hogy a kijelzőplexi csupa pára volt. aztán modta az eladó, hogy van mégegy, ami jó, csak mindene elázott. az is vizes volt, de ment. elhoztam mindkettőt, itthon rendbetettem, a "jó" 400 órás.
a "rossz" is megy, 89 óra, de ez nem olyan jó, veszi a töltést, de ha kihúzom, tovább tölt, ilyenek. Sajnos a kijelzőkön látszik, hogy áztak. de amúgy mind2 jó. -
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18312 üzenetére
A jó kis zseblámpa hiányzott is nekem a későbbi telefonjaimból úgy megszoktam, hogy kéznél van.Pláne sátorozós partyknál vettük nagy hasznát, alig volt nálam olyankor mert akinek kellett az cipelte magával a sötétben
A formája meg elég futurisztikus, de teljesen kezelhetőek a csepp alakú gombok is, nekem legalábbis nem volt vele problémám.
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #18264 üzenetére
Gondolom lehetett külön kapni , hozzá kábeleket más véggel. Vagy mivel más gyártónál is láttam ilyen megoldást, mér lehet hogy valamiféle szabványosítást próbáltak megvalósítani. Viszed magaddal a kábelt és bárhol bedughatod egy akár más márkájú töltőbe. Mint most a micro usb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest