- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #19123 üzenetére
Értem. Kb ez úgy működik ha csak az üzenetekben állítom át mint droidon a bluetooth mappa. X-plore-ral meg seperc alatt helyre teszem.
Az se jobb amit az N900 csinál, az megkérdezi hogy hova mented, lehet tallózni, meg azt is megnyitod-e a fogadás befejeztével. Kényelmes csak néha haladni is kéne.
Majd susu88 megmondja neki melyik a jobb.
(#19124) susu88: fájl átjön, visszaállítod. Bonyolult? Én így csinálom. Ha tudom hogy 20mb+ jön akkor átáll. Utána vissza. vagy ott az app. -
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #18868 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Amit a mai droidtrancsír világban nem szeretek az a következő:
Alapvető funkciók sérülnek, pl galaxy pop plus= mini -i = S5570i már telefonnak is idegesítő. Mindig rinyál valamiért, meg lassú. De ez igaz a legtöbb nagyon alsós droidra. Másodpercek alatt tölt be egy tárcsázót, miközben el tudja vinni az opera mobilet meg a raging thunder 2-őt. De legalább gagyi a hangszórója, és néha ha hívnak és felveszed, akkor lefagy és búg mint a T280-as SE...
Ehhez képest egy Mio A501 a szerény 201MHz-ével 64MB RAM-jával meg WinMO 5-ével telefonnak retekgyors, szervező azonnal bejön, és még a kamera is jobb. Hogy is van ez?
A másik a multitask. El tudják adni a népnek a droidot, mert nem volt klasszikus okostelefonjuk, ami nem zárogatott be mindent csak úgy jókedvéből, és nem zabált fel 700MB RAM-ot bootoláskor(SmartQ T20, JB 4.1.2, 1GB RAM, de mondhatnám az S2-őt is).
Az alkalmazásboltot meg nem sikerült ésszerű keretek közt tartani googlenek. De legalább lehet dobálózni a mennyiséggel... -
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #18851 üzenetére
Nekem a a tcom 2000 szeptemberétől van meg. Az előtti számok, meg a fenti oldalról vannak kinyomtatva és füzetnek összefűzve. Szinte mint az eredeti, még jó hogy gyorsnyomdába dolgozok
! A mobilkor annyira gagyi volt, hogy olvasás után tovább adtam. Connectből az első 2 van meg.
-
KSparrow
őstag
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #18562 üzenetére
Nem vagyok gépnél, már a gogle-ra van szükség, mi?
Igen, 2300 az BL-5C, de jó bele a BL-4C, vagy a BR-5C is. Az e70-es akkuja, (asszem BL-6C) nem biztos, mert az brutál vastag (cserébe nagy a teljedítmény is)Mai telefon: egy Nokia e60 b2 proto, egy újab, sajnos lefagy a NOKIA logó előtt, így nem lehet tesztelgetni, kész roncs az állapota. marad alkatrésznek (már ha jó valami a rendeshez) illetve megpróbálom hekkelni a szoftvert valahogy-- rendes szoft úgy tudom nem jó rá, de lehet egy próbát megérne, ennek már mindegy.. vagy ha az nem, akkor pl 6630, valami...
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77 #18389 üzenetére
N97 engem is megjárt, igaz nem a mini.Gyűlöletesen kula szoftverrel rendelkező telefon ami állandóan megőrül.El is adtam 1 hónapon belül mert elegem volt már belőle, aztán ismét az E90-nél kötöttem ki.Amíg ezt a típust életre lehet bírni, szerintem addig kitartok mellette.
-
iday
aktív tag
válasz
ferret77 #18389 üzenetére
Igen az N95 egy nagy dobás volt nekik.
N95 8Gb -volt nekem, szerettem.
Utána N96 -ra cseréltem, kis visszalépés volt az N95 8Gb -után.
Pedig csúcskészülék volt.
Mindig is nokiás voltam, de az ez utáni készülékek nem jöttek be.
Mikor meghallottam hogy felhagynak a symbiannal és windows -t tesznek a telefonokra.
No, ott ásta magát el nálam a nokia végleg.N92-ről álmodoztam nagyon sokáig, de lehetetlen volt beszerezni.
Így N96 -al mobiltvztem. -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #18276 üzenetére
Meg kéne nézni, mert én is adtam el egyet, ami nem indult be. Bár érdekes, azon nem volt antennacsatlakozó-védő gumi. Szóval nem biztos, hogy ez az. a krómozást kéne megnézni a plexinél, az enyémen kopott volt, de szépen kopott le, egységesen. Ha nem kopott, akkor nem az.
de az enémen nem az akkval volt a baj. -
kovy79
őstag
válasz
ferret77 #18280 üzenetére
Az olyanokkal, akiknek elgurult a gyógyszere, nem kell foglalkozni.
Eddig is és ezután is lehet találni jó dolgokat, korrekt áron.
Az ilyenek (mint az általad linkelt) meg hirdessék nyugodtan hónapokig a dolgaikat, aztán valamikor "fű alatt" eladják negyed áron.Vidéken egyébként azért drágább minden, mert nincs akkora kínálat és sok vidéki embernek egy pl D900 is új telefon.
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77 #18277 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy ki hol lakik.Értelem szerűen egy vidéki városban nem fogsz kapni még a piacon sem olcsón semmit, nem még telefont!Neten meg jó helyen kell keresgélni, ennyi a titka véleményem szerint.Én például hétfőn rendeltem akváriumi növényeket, azt sem az első találatról vettem meg, hanem mélyebben kutakodtam, és így ~60%-t spóroltam is
-
tolts.hu
őstag
válasz
ferret77 #18255 üzenetére
szép kis gyűjtemény!
no, összegyűjtöttem a cuccaimat, válogassatok:
Retró Nokia elő- és hátlapok, új / használt, rengeteg típushoz, nézz be! Képek vannak! -
mercenaire
tag
válasz
ferret77 #18034 üzenetére
Hát ez szomorú, de teljesen igazad van. Viszont ez elég ritka darab és ha mondjuk engedne belőle jócskán
akkor szerintem beruházok rá.Természetesen csak akkor, ha tökéletesen működik. Szerencsére nem gond a szemre vétel, mert történetesen miskolci az illető és ez nekem hazai pálya.
-
-
Next Win ®
tag
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #17773 üzenetére
én se telefonon csinálnám,hívnám a rendőrséget, (majd írok egy ismerősnek, aki lehet tud segíteni)
esetleg annyit jelezzen telefonon, hogy a jövő héten megnézné élőben (valamerre másmerre, nem a házban, és azért jelezze, hogy addig ne adja el- bármi kamu indok megteszi-vidéken vagyok, stb...)Mindegy, most írtam egy e-mailt, holnap lehet megcsörgetem, hátha tud segíteni. egyelőre semmiképp ne hozd fel neki a témát.
ha összefuttok, se.
letagadja, lepasszolja a telefont, a hirdetést leszedi... buktad a telefont és az esélyt is, hogy visszaszerezd... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
ferret77 #17770 üzenetére
nem arról volt szó hogy az illető a szomszédban lakik???
az Apródon fent van a telefonszáma!
felhívod, beszélsz vele, aztán szépen megkéred hogy adja már át a telódat, mert látod hogy hirdeti!
Teljesen egyértelmű hogy a tiéd. ráadásul nem is tömeg telefon, szóval ennyi.
ő nagyon jól tudja hogy ludas, hátha csoda történik!
A legrosszabb ha esetleg rádteszi a telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Crucial 240GB SSD eladó
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest