- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
tolts.hu #20576 üzenetére
Nem tudom, annyira egyformák ezek mind, nem hinném, hogy tényleg kézzel festettek... 3210-es se. vagy van fotó a munkásokról, amint pingálnak?
Mondjuk már sikerült hátmat összeszednem 3210-reaz SKR 8-10-11-eket. Azaz a pink, a leveles zöld, és a halas kék. És bliszteresek.
-
zorzy4
addikt
válasz
tolts.hu #19656 üzenetére
Dehogy ritkaság, van belőle mint a szemét. A benefon q az ritkaság, és még szép is. 10000ft-ért vettem, de biztos hogy max a feléért menne el ha el akarnám adni. A t28 a bolhapiacok rendszeres vendége szépet jó akár pár száz forintért is be lehet szerezni. A t39 már megér 7-8000ft-ot de még az sem a kimondott különlegesség.
-
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #18524 üzenetére
Én most ebbe lettem szerelmes: Nokia Asha 206
-
TommyX_
őstag
válasz
tolts.hu #18428 üzenetére
Jó időszak volt,(lehet kéne nosztalgiázni egy kicsit és újra használni
).
Sokat hallgattam zenét(Sennheiser CX-400-zal használva nem szólt rosszul + Plantronics Pulsar 590-es A2DP-s fejhallgatóval is használtam még sokat), persze néztem rajta filmet, meg neteztem is rajta természetes, ha találtam wifit. -
KSparrow
őstag
válasz
tolts.hu #18426 üzenetére
Lehet, hogy kicsit lassú a nete, de nekem bőven elég arra, hogy reggel gép helyett azon nézzem meg a facebookot, vagy esetleg a metrón tegyek így. Amúgy meg nálam van a laptop egytemen, szóval oda nem kell annyira a mobil. A köztes időre elég.
Meg nekem nagyon kényelmes, hogy ha valami miatt gyorsabban akarok gépelni, akkor ott a qwerty, de ha csak egy gyors sms kell, akkor meg ott a külső fele. sőt, néha mikor csapatmunka van szemináruiumon, és nem tudok laptoppal fordulni, kicsapom a komcsit, (mmint a Communicatort) és abba gépelek. óra végén meg egy perc alatt miniusb, és máris ott a gépen a wordben. -
Elims
veterán
válasz
tolts.hu #17754 üzenetére
Szerintem is Velekeio írja az igazságot.
1000 emberből 998 biztos nem adná vissza.
Anno nekem Nagyon sok talált telefont hozogattak. (elhagyták -tényleg- és nem adták vissza,nem keresték meg a tulajdonosát,stb. Nagyon kevés telefonnál csinálták meg..)
Én is adtam már vissza telefont,regisztert,stb.t és a legtöbb esetben szinte egy "Köszi!"-t sem kaptam.. (pedig volt olyan is,hogy 60km-t utaztam szinte csak azért,hogy vissza vigyem a tulajdonosához a dolgot.)Én azért bepróbálkoznék visszaszerezni.. Vhogyan. Fél árban van vhogy.Ha tényleg eladta.
Ha lehúzták volna más téma..Más.
Velekeio: Mennyit kérsz a t20-ért? (csak érdeklődöm :-) )Vkinek nincs véletlenül eladó alcatel 715?
-
Next Win ®
tag
válasz
Az a gáz, hogy volt benne egy előfizus kártya is, és az igen nagy fejtörést okozott.
Egyébként a haverom szerint a lépcsőházban még nálam volt a teló.
Az ajtónál adta a kezembe, a lakáskulccsal együtt, ő őrizte.
Valahogy sejtettem ,hogy ő az, mivel hosszú ideig kutakodtam utána, minden oldalon..
és, mint leírtam így is csak több darabból sikerült összeraknom.
Amiután elhagytam vagy lenyúlta tőlem valaki, 2 nap elteltével meghirdette az illető, pont a 11-be,
szinte biztos voltam benne ,hogy az enyém.
Na, de így bizonyosságot nyert. Bár egy képet azért megköszönnék, ha küldenél nekem,
legalább emailben. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
tolts.hu #17756 üzenetére
másképp látjuk.
ne haragudj lehet belőlem a simlisség beszél.
annyi kellemetlen és macerás rendőrségi hercehurca után.És kövezzetek meg, de szerintem a tapasztalat ezt mutatja amit leírtam!
Ha valaki így gondolkodik mint te, az szép, és becsülendő!
főleg azért mert bármelyikünk járhat így!
olyankor jól eshet az hogy felhívnak valakit hogy helló itt a telcsid mit elhagytál! -
LaciGSM
aktív tag
válasz
ha kizsebelte akkor lopás!
De őszintén....
Sétálsz az utcán...
lenézel és ott figyel egy teló a földön.
felveszed, megnézegeted, és besétálsz vele a rendőrségre?jegyzőkönyv, meg stb..stb stb..
Ilyen ez az ország!
bevitted, leadtad, aztán valamelyik kollégának megtetszik és hazaviszi.. ennyién speciel ha találok valamit, elteszem és rohadtul örülök neki..
-
KSparrow
őstag
válasz
tolts.hu #17738 üzenetére
Én is láttam, szereltem benne beszédhangszórót, és megismerem a tőlem származó burkolati elemet, ha kell tanú. verőembert meg szerzünk, nem kell ide rendőrség, van gárda is, hamarabb a végére járunk... Nekem amúgy nem azzal van bajom, hogy C-k, hanem azzal ahogy a nagy többség viselkedik. biztos van tisztességes is, és azzal semmi gond! Az kéne, mint ami volt Kanadában... de ez nagyon off, bocs.
-
Next Win ®
tag
-
novinyul
veterán
válasz
tolts.hu #17669 üzenetére
Pedig volt jobb nála már korábban is.A benq Ef81 simán odaverte 1 hangszóróval,és akkor az A1010 még durvább volt,bár hivatalosan nálunk nem volt kapható.
Szivatsz mi?Ef 81 volt a pannonál.E398-t meg hallottál szólni,az A1000 és az A1010 nagyobb hangszórókat kapott,nagyon durva
Nem is kellett rezgőt használni
-
novinyul
veterán
válasz
tolts.hu #17666 üzenetére
Csak külső hangszóróban volt jobb(2+1 hangszóró) Kevés telefon volt ami jobb volt az alca megoldásánál(Samsung Serenata) de jó volt az N95+8Gb,6233,6290,Moto E398+E1,E1000,A1010 Sony e.W550,Benq Siemens Ef81 és még lehetne sorolni.De azon az áron amiért lehetett kapni,bizony rendesen odavert a mezőnynek.
-
zorzy4
addikt
válasz
tolts.hu #17666 üzenetére
Jó hát itt arról van szó, hogy korábban a kolléga, a hangjára volt kíváncsi, és erre írtam, hogy a 6233nak is van olyan, így nem érdemes az alcára vadászni. Amúgy nem lett volna olyan rossz telefon ha szoftveresen jobban össze rakják. És azért jó pár se.t maga mögé utasított.
-
KSparrow
őstag
válasz
tolts.hu #17206 üzenetére
Szerintem se nagyon. Bár a hasonló állapotú gyári horror áron van.
Nem tudtok esetleg Nokia N800 tabletre érintőplexit? ebay-en se láttam... komplett házat ien, de a plexi nincs benne. Tettem egy licitet a vaterásra, enyit még megadok érte, de akkor már megcsinálnám szépre.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tolts.hu #2060 üzenetére
szerintem nem, de ha igen, akkor sárgulok
-
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #1137 üzenetére
Ettől a linktől elsőre lefagyott az explorerem....
A foszforeszkáló előlap nagyon menő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest