- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #36202 üzenetére
XP-re fel van rakva, 7-re nem. Telepítgetéssel csak emiatt már nem fogok szenvedni, hiszen csak rebootolni kellene.
Gond az hogy most nekem nem ezzel kéne foglalkoznom de kivagyok a nem alvástól és a produktivitásom 0.
Ha lesz időm nem gond átmenni XP-re.
Most csak össze akartam szedni a cuccot, meg felrakni egy 50-es magyar ROM-ot Phoenix-szel 8.1 alatt. -
Genova1983
tag
válasz
ferret77 #36051 üzenetére
Közben vége a licitálásnak
Tényleg nem normálisak! -
válasz
ferret77 #36043 üzenetére
Ja, a sima nem ritka annyira.. mégis eszement árakat találnak ki érte itthon.. sőt, anno mikor a 8GB-ost vettem, feladtam egy hirdetést, hogy keresek ilyen telefont, pár napon belül írt rá egy srác, és vihettem a 99%-os állapotú, fulltartozékos, dobozos telefont nagyon jó áron. Szóval azt is ki kell fogni (valamelyik újabb N szériára gyűjtött ha jól emlékszem, alkalmi vétel volt).
Engem meg nem érdekelne a pixelhiba sem, meg igazából semmi más. Megbántam hogy eladtam, ráadásul 5k-ért anno.. -
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #35871 üzenetére
Én így nyomom már pár éve
Felturbóztam egy szemüvegtörlő beleragasztással, így véletlenül sem karcolódik a teló. Illetve volt hogy előrebukott, ha óvatlanul helyeztem bele a telefont, úgyhogy a tokot is fixáltam egy kis pillanatragasztóval. Becsukni többet nem lehet, de nem is kell.
-
quailstorm
félisten
-
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #35813 üzenetére
nincsenek fenn a függőségek
annyira nem gáz a helyzet, szvsz erre rámenne a legfrissebb SW is, kérdés az mennyit von le az értékéből
erről mindenképp jó lenne egy mentést csinálni
2011.38 eleve az alap már, ha appot akarsz telepíteni lesznek gondok
leginkábbis a legfrissebb CSSU-T muszájna de egy screenshot az nem ördöngősség, csak az énáltalam mutatott applet az videót is vesz föl meg mér is
Amúgy az nem a böngésző. Az a HAM. Hildon Application manager. Az a csomagkezelő front-end. De feltehetnéd terminálból is, csak ahhoz kell root.
-
válasz
ferret77 #35810 üzenetére
Hm, ez furcsa. Menniük kellene, kivéve, ha még esetleg valami kezdeti szoftver van rajta.
Settingsben mit ír a névjegy? (About product-nál).
Amint megnyomod a screenshot kombót (sym/ctrl(vagy strg ha német) + shift egyszerre, majd p, meg is kéne jelennie a képnek a galériában. Ha fut a tracker. Ha nem fut valamiért, akkor is látnod kéne fájlkezelővel.
Screenshot progi van egy halom, de ahhoz be kéne állítani a mostani repókat, előbb megnézni milyen a szoft, de ha valami spéci, akkor nem kéne elreszelni.. -
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #35810 üzenetére
Én ezt használom. Megnyomod a kamerát, utána 30 másodpercig visszaszámol, közben ha nem néma a teló, akkor klattyog. Kamera fókuszálásgombra azonnal készíti a képet. (tehát nem kell tövig nyomni, mert akkor elindul a kamera)
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #35631 üzenetére
Ez 2260, nem 2220.
(#35630) Fancy-boy: Persze, az E60-N80 ellvileg kompatibilis is, bár nem próbáltam még. N80-ast nem olyan egyszerű szerelni, a felső részből indulva kell alul bontani (azaz a felső panelt mindig le kell szedni). Na mindegy, majd egyszer lehet megpróbálom. -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #35407 üzenetére
A 3300 sehol nem ér ennyit. De a 3650 se... Utóbbi érdekes, mert már nincs kivágva a hangszórónál, tehát elvileg a végleges a közkeret, de a billentyűzet megvilágítása fehér. kíváncsi lettem volna a szoftverre. Meg elvileg már B5, vagyis még kézzel összeszerelt, de már későbbi állapot, mint a 3300 (amin csak az előlap speckó, meg a gombsoron a rec. gomb) Ha elnéztem volna valamit, és nem vettem észre a képeken, please jelezzétek, de most nincs a közelemben sem 3300, sem 3650.
-
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35324 üzenetére
Köszi a segítséget, megoldottam az a lényeg
Most hackeltem először symbiant, azért vakoskodtam kicsit. Kicsit félrevezető volt az első leírásban hogy a c: meghajtóra másoljak, nálam ez a Windowst jelenti. Másodikban esett le, hogy a FileBrowser progit használva a telefonnak is van c: meghajtója
Egész jó program és játékfelhozatal van ezen a nokiaprogramok.hu oldalon -
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35321 üzenetére
Ez a Belle FP1 Hack.zip-ből kellene ugye?
Felraktam a NortonSymbianHackLDD-t, de az van hogy This Norton secu product has expired, please renew..Nem tudok semmit se csinálni vele.
A sima Norton SymbianHack sis felrakása sikerült, kiszedtem a karanténból egy filet, de utána meg a RomPatcher adott megint piros X-et. Ami a leírásokban van C:\ az a telefonmemóriára utal? Most látok az utóbbi leírásodban erre való utalást elsőre, eddig a PC-re másoltam.Lehet nem értelmezem jól a leírásokat, vagy wtf
-
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35319 üzenetére
Minden stimmel elvileg
A telefont milyen módban csatlakoztassam PC-hez? Kábellel kötöttem össze ugye, tárolóhely, vagy PC Suite?
Felraktam a ROMPatchert, ami induláskor ezzel fogad: \sys\bin\Patcher*. LDD Not found, ha pedig továbbmegyek, akkor látom az Install Server RP+ és Open4All RP+t és ha az All patches->Applyt nyomom akkor mindkettő piros X-es.
C:\ meghajtómon ott van a tmquarantine mappa, bár a neten volt ahol mquaraninet írta. Mindkettőt létrehoztam.
A sys\bin alá is bemásoltam az installserver.exe-t -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #35311 üzenetére
Én régen (2012 február, N86) úgy oldottam meg egy 3 napos próbaidős London városnéző alkalmazást, hogy visszaállítottam a dátumot. így mindig volt +3 napom, cserébe az összes telefonos fényképem (és a kis kompakt, amit kivittem, folyton lemerült, szóval sok a telefonos kép) össze-vissza van. Egy rémálom volt rendet tenni otthon, gépen.
Ferret kolléga, mi ez az új Avatar?
(#35306) bunkomen: Ha elég erősen vágta földhöz a kis lurkó, leválhatott a töltésvezérlő IC is.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #35305 üzenetére
Kölcsön volt adva, arról tájékoztattak hogy a kisbaba földhöz vágta és repedt a plexi. Ezzel semmi gond előfordul
Azt is mondták, hogy valószínűleg meghalt az akksi, mert nem tölt. Gondoltam, hogy csatlakozó lesz a bibi, de nem. Akksi sem. Passz. Egy kis víz csinálhat vele ilyen hülyeséget? Amúgy nem oxidos sehol. Kapargattam a csatlakozót de így sem jó. Holnap jönne érte a vevő egész szép áron, de úgy néz ki így marad a polcra és a telenoros megy a piacra de az a kutyának sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest