- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
arkades #38324 üzenetére
Nem gondolkodtam.
KSparrow-nak már írtam pm-ben, hogy korábbról S60v3-om és v5 készülékekkel volt tapasztalatom, emiatt nagyobb az érdeklődés ezek iránt.Amit quailstorm írt Matrix klienst azt én is támogatnám vagy Signal-t.
Minimalizmusra próbálok törekedni, úgy hogy az még jelen helyzetemben ne érintsen túlságosan hátrányosan. Szeretnék kevésbé geek, big techtől függő lenni.
-
∂яσнυη
senior tag
Köszönöm az ötleteket és a linkeket! Átgondolom javaslataitokat.
Van bevett szokás, ahogyan érdemes megkérni német privát eladót, hogy küldje Magyarországra a telefont?
Csak angol megy, nem tudom érdemes e bajlódni a némettel, nagyobb hajlandóság reményében. -
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok,
nem tudom hol is kezdjem, ezért megpróbálom röviden összfoglalni gondolataimat.
Az elmúlt időszakban volt időm gondolkodni az élet dolgain és egyre csak zavaróvá váltak dolgok, így a mai nagy érintőkijelzős mobiltelefonok is.Ezekben a legbosszantóbb számomra, az a mértékű inger, amit képesek egy emberre zudítani, ráadásol ezt bárhol, bármikor, ott ahol "szeretném". Szinte mindig.
És ez rengeteg időt elvesz/elvett fontosabb dolgoktól annak ellenére, hogy nem voltam egy túlzott közösségi média függő.További zavaró tény számomra ezen eszközök magas árazása (ezzel szinte kényszerítve sokunkat, hogy tokban hordja eszközét, mertha nem, nagy anyagi kár érheti), nehéz javíthatósága és szoftveres zártsága.
Ezért merült fel az igény részemről a váltásra, ötletelésre és úgy gondoltam talán néhány korábbi Nokia készülék megfelelne számomra, amíg rendezem magammal a dolgokat(1-2év). Emiatt kérném véleményetek. Amit úgy gondolom, hogy keresek:
-3.5mm-es jack csatlakozó mikrofonos headsetnek
-strapabíró ház
-csak hívás és sms
-akár napi rendszerességgel megbízhatóan eltávolítható aksi/tényleges kikapcsolás nem úgy mint sok okoskészülék esetében, melyek "kikapcsolás" után is tovább sugároznak stb.
-(fotó)
-(nyilt vagy félig nyitott "oprendszer")A symbian 2008 után ha jól értem nyilt forráskódú lett, így ezek úgy tűnik jó alternatívák lehetnek.
A mostani Nokia készülékekkel pedig megint csak az a gondom, hogy facebook és google alapból telepítve van, illetve a hardware-ek sem annyira strapabíróak a látott tesztek szerint.Így kérlek ha van ötletetek, javaslatotok a fent leírtakhoz, összátok meg velem.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
KSparrow #35733 üzenetére
Nem. A 87-re gondoltam, de már látom az csak proto. N78 helyett pedig inkább N82. Nagyon tetszik.
Házat hol érdemes keresni? Honnan tudok megbizonyosodni róla, hogy eredeti e? Külföldi oldalakat tudtok mondani, ahol érdemes vadászni?
5730-at most láttam vacsi újat elvileg, német amazonon 65+4Euroért.
Te már a második vagy, aki ajánlja az E90-et. Akkor bizonyára jó készülék.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
orion1025 #35730 üzenetére
Köszönöm. Esetleg valami amire érdemes figyelni vásárlásnál? Mi az ami pótolható(gyári minősegu alkatreszekbol)? Inkább bontott alkatrészeket használtok javításkor?
Nokia párti:
Akkor az valószínűleg csak prototípus. Az N86 kiemelkedő valamiben a többihez képest?
Többihez várom még az észrevételeket.
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni árakban, hogy max mennyit adjak értük? Lenne egy pár készülék ami megtetszett és annak idején nem volt rá pénzem. Csak wifis készülékek érdekelnek, bár gondolom ezek a kezdetlegesek nem a legjobbak. Nos itt a listám:
Sony Ericsson:W960,W715,W705,W995Nokia:E51,E52,E55,E71,E72,E75,E90
N81,N82,N87,N96Xpress: 5630, 5730
Nem kell, hogy 0 perces legyen, doboz sem fontos, csak szép állapotú legyen.
Ha ezek között van hasonló, akkor a melyik a jobb konstrukció? A ritkább darabokat érdemes inkább jobb állapotban megvenni?
Köszönöm, hogy elolvastatok. Várom a megjegyzeseket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest