- Magisk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36042 üzenetére
Az a tatabányai? Neki is írtam. Nekem válaszolt: "Szia.. a legjobb ar viheti... aki tudja mennyit er az realis arat kínal"
De még fent van, úgy látszik senki nem ajánlott még neki eleget.
Rájöttem, hogy az N91 nem is igazán ritka. A 8 gigás ritka, de a sima nem annyira. Szinte mindig találni itthon egy-egy darabot. Inkább csak normális áron van ritkán.
A lengyel olx-en három is van, abból kettő 8 gigás.Itt meg annál is több van. Kár, hogy nem tudom, hogy lehetne innen szerezni.
Nekem a pixelhibás is jó lenne, ha más baja nincs, mert az enyém kijelzője jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest