Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
C116 az elsőnek a típusa, C330 a középső és Panasonic GD75 az utolsó.
Ha valakinek kell a három telefon, viheti őket valami jelképes összegért, vagy 1-2 db vékony dugós Nokia töltőért cserébe.
Töltőm egyikhez sincs, így nem tudom mi a helyzet a telefonokkal, a Panában nincs akku. -
susu88
tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Nem nekem lesz, én tökéletesen meg vagyok elégedve az E90-emmel

Elsősorban zenehallgatásra kellene, de azért lehessen rá telepíteni dolgokat. A strapabíróság azért fontos, mert a tesóm, akinek kéne, nem igazán tud vigyázni a dolgaira. Mostanáig egy E51-et használt, amit szeretett is, de valami baja van, ezért gondolkodik a cserén. Gondolom valamivel jobbat szeretne, ezért írtam, hogy attól fölfelé. Azért nem hiszem, hogy tényleg ilyen ipari telefon kéne neki, az E51 is elég sokáig kiszolgált nála.
Ja és árkategória: olyan 20 körül, de 30-nál semmiképp se többKöszi amúgy a választ!
-
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Valóban direkt úgy fogalmaztam, hogy helytálló legyen

Egyébként én azt hitem, hogy a 7700-t egyáltalán nem is forgalmazták, csak protok kerültek ki a gyárakból
Mint "szak szervizesektől" kérdezném. Egyik ismerősömnek van egy 6303-asa és olyat csinál, hogy magától leveszi a beszédhangerőt, tehát ha hívják és felveszi a telefont állandóan fel kell vennie a hangerőt, hogy haljon valamit, mert magától leveszi a telefon. (elég kacifántosan sikerült megfogalmaznom)

Az lenne a lényeg, hogy szerintetek mi baja lehet, kéne rá egy sw frissítés vagy egyéb gondja lehet?
-
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Gratula hozzájuk, nagyon szépek
Nekem hátulról kicsit olyan 6300 beütésük van. 
Mit vettem vaterán?
Siemens SL75 Mivel rendesen működik és független így szerintem belerakom majd a második kártyám és a 6670 megy pihenni a dobozába 
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Az s25 az egyik kedvenc siemensem,am tök durva,ha a Siemens S10-et nem töltöm akár egy évig akkor is bekapcsol és az akksi maxon van.
Valakinek van 6210-be kijelzője? A szürkémbe kellene,van a kijelzőben egy csík,el akartam adni,de annyira ritka szín,hogy inkább nem. -
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Volt egy másik motoros is ( bár gondolom több is,de én erre a kettőre emlékszem ) az csajos teló volt,motoros flipnyitással; akkori barátnőmnek volt olyan...fél napot se bírt az akku,ha sokat "nyittatta" a flipet. Szerencsére ki lehetett iktatni ezt a baromi fontos funkciót...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Merre jártál télapó,ezer éve nem láttalak!