- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
.bruszli. #17149 üzenetére
C116 az elsőnek a típusa, C330 a középső és Panasonic GD75 az utolsó.
Ha valakinek kell a három telefon, viheti őket valami jelképes összegért, vagy 1-2 db vékony dugós Nokia töltőért cserébe.Töltőm egyikhez sincs, így nem tudom mi a helyzet a telefonokkal, a Panában nincs akku.
-
susu88
tag
válasz
.bruszli. #16908 üzenetére
Nem nekem lesz, én tökéletesen meg vagyok elégedve az E90-emmel
Elsősorban zenehallgatásra kellene, de azért lehessen rá telepíteni dolgokat. A strapabíróság azért fontos, mert a tesóm, akinek kéne, nem igazán tud vigyázni a dolgaira. Mostanáig egy E51-et használt, amit szeretett is, de valami baja van, ezért gondolkodik a cserén. Gondolom valamivel jobbat szeretne, ezért írtam, hogy attól fölfelé. Azért nem hiszem, hogy tényleg ilyen ipari telefon kéne neki, az E51 is elég sokáig kiszolgált nála.
Ja és árkategória: olyan 20 körül, de 30-nál semmiképp se többKöszi amúgy a választ!
-
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli. #14556 üzenetére
Valóban direkt úgy fogalmaztam, hogy helytálló legyen
Egyébként én azt hitem, hogy a 7700-t egyáltalán nem is forgalmazták, csak protok kerültek ki a gyárakbólMint "szak szervizesektől" kérdezném. Egyik ismerősömnek van egy 6303-asa és olyat csinál, hogy magától leveszi a beszédhangerőt, tehát ha hívják és felveszi a telefont állandóan fel kell vennie a hangerőt, hogy haljon valamit, mert magától leveszi a telefon. (elég kacifántosan sikerült megfogalmaznom)
Az lenne a lényeg, hogy szerintetek mi baja lehet, kéne rá egy sw frissítés vagy egyéb gondja lehet? -
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli. #14345 üzenetére
Gratula hozzájuk, nagyon szépek
Nekem hátulról kicsit olyan 6300 beütésük van.
Mit vettem vaterán?
Siemens SL75 Mivel rendesen működik és független így szerintem belerakom majd a második kártyám és a 6670 megy pihenni a dobozába
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #13839 üzenetére
Az s25 az egyik kedvenc siemensem,am tök durva,ha a Siemens S10-et nem töltöm akár egy évig akkor is bekapcsol és az akksi maxon van.
Valakinek van 6210-be kijelzője? A szürkémbe kellene,van a kijelzőben egy csík,el akartam adni,de annyira ritka szín,hogy inkább nem. -
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli. #13610 üzenetére
Volt egy másik motoros is ( bár gondolom több is,de én erre a kettőre emlékszem ) az csajos teló volt,motoros flipnyitással; akkori barátnőmnek volt olyan...fél napot se bírt az akku,ha sokat "nyittatta" a flipet. Szerencsére ki lehetett iktatni ezt a baromi fontos funkciót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest