Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Hát én végigzongoráztam a P800-tól W960-ig az összes UIQ-t...akkoriban nem nagyon volt alternatíva,én meg picit érintő-mániás ( vagyis inkább bottal piszkálós
) voltam. Voltak persze S60 telóim is,7650-től kb a 6600-ig minden ( aztán a 6600-val annyit szívtam,hogy egy időre elment a kedvem a Nokiáktól ) meg persze később is beesett 1-2 .sys...na meg a Moto MPX-200,ami nagy kedvenc volt.
Aztán felgyorsultak az események,már mindenki tucatjával szórta ki az okosabbnál okosabb telefonokat...most meg már az oviban meg az idősotthonban is a WP7,iOS meg a Doid az alap.
Mindenki könnyen megtalálja a számára legjobbat,ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) voltam. Voltak persze S60 telóim is,7650-től kb a 6600-ig minden ( aztán a 6600-val annyit szívtam,hogy egy időre elment a kedvem a Nokiáktól ) meg persze később is beesett 1-2 .sys...na meg a Moto MPX-200,ami nagy kedvenc volt.
Mindenki könnyen megtalálja a számára legjobbat,ennyi...