- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Rég jártam itt, azóta jó pár telóval gazdagodtam, többek között anevemearl kolléga jóvoltából
(de nemcsak tőle). Többek között egy Motorola A925-tel, per pillanat talán erre vagyok a legbüszkébb, pedig szinte mindegyik elkellett már.
Egy kérdésem is lenne: anno Ausztriában mely szolgáltatóknál volt kapható a 6210, 3510i, 3210? -
G.FeT
tag
Nekem ma megérkezett ez.
Perpill bele is költöztem, de nem viszem túlzásba, mert nem akarom elkoptatni.
-
G.FeT
tag
Egyébként ti hogy tudjátok, lomtalanításkor mennyire szoktak kidobni mobilokat, illetve azokkal kapcsolatos egyéb holmikat? Itt Pesten a 13-ban most van.
-
G.FeT
tag
válasz
zorzy4 #14078 üzenetére
Ez anyagában színezett, nem fújt, úgy néz ki, mivel belülről is ugyanolyan szürke. Na mindegy.
Az enyém is T függő, de turbo SIM-mel jól működik. Van egy másikom is, ami független, de az pár másodperc után kikapcsol. Átraknám én annak a középrészét, de az meg úgy le van gyalulva, hogy inkább nem. Egyébként mintha az egész rész kifakult volna kissé a másikhoz képest. -
G.FeT
tag
Nekem pedig lett egy Siemens C30-am.
[link]
Viszont értetlenül állok a tény felett, hogy tegnap este apróra szedtem a telefont és a műanyag házrészeket megmostam szappanos vízzel, és a középrész hátulja foltokban kifakult.Ti tapasztaltatok már ilyet? Sima Baba szappant használtam.
-
G.FeT
tag
Hogy ON is legyek és valami pozitívat is írjak: ma vettem 2k-ért egy működő Nokia 540-est. A plexiablak repedt, de ezt leszámítva minden frankó rajta!
-
G.FeT
tag
válasz
Earl_Muttley #13928 üzenetére
Elvileg az enyém is, leleveleztük a dolgot és b***ik küldeni.
Ezek szerint mindkettőnket átvert. Köszi, hogy szóltál!
-
G.FeT
tag
Kedves fórumtársak, gyűjtőtársak!
A kérdésem az volna, hogy ezt a 6110-est végül elvitte valaki? Mert én megkötöttem vele az üzletet, de nem akaródzik neki elküldeni a telefont. Azt írta az elején, hogy sokan kapkodnak utána. Tud valaki valamit erről, valamint magáról a "hirdetőről"? -
G.FeT
tag
válasz
soundcrazy #13672 üzenetére
Engem érdekel, nekem még hiányzik.
Ment is a PÜ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest