Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
független. angol nyelvű. vodás kártyával térerő max, kicsöng. tovább nem teszteltem
-
bunkomen
aktív tag
Esetleg valakinek szokásos bajokkal felruházott Nokia 9210? Próbáltam a többi alá beárazni, hátha így jobban viszik.
-
bunkomen
aktív tag
Samsung E810 mennyit ér? Illetve kell-e valakinek innen? Asszem vodás, tartozékok nélkül.
Ja és lesz még egy SE W300 is. Függőség passz, kopott, tartozék nincs. Vaterán és apródon elég szép ára van. Mi érte a reális?
-
stufen2
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Na hétvégén bóklásztam egy piacon. Már épp azon bosszankodtam, hogy nem sikerül egy kis pénz költeni, amikor megláttam ezt . Meg is vettem kemény 1000ftért, dobozosan távirányítóval. Amikkor volt újonnan, csak szabadulni akartam tőle, de így gyűjtői szemmel már más a helyzet. Nem tudtam hogy ez ennyire ritka maradt. Konkértan neten nincs is eladó.
-
ntamasi
újonc
szia, nem mindennapi használat a cél, hanem a normális működés.
A sim kártyával nem lehet gond, próbáltam egy régebbi 30-as simmel is, akkor a hálózatra feljelentkezéskor nem is T-Mobile H felirat jelenik meg, hanem Westel 900, de a hiba - mármint az újraindulás - itt is jelentkezik.
Valószínűsítem egyébként, hogy ez egy félresikerült függetlenítés oka lehet. (Sajnos nem tudom a készülék előéletét) -
zorzy4
addikt
válasz
ntamasi
üzenetére
Lehet hogy a túl új a sim kártya, vagy simán nem szereti azt a típust. De nem gondolod komolyan, hogy egy ilyen régi, bizonytalan telefont akarsz használni. 1 nagyon régi, és 2 megbízható típus. Ez csak polcra való, legfeljebb néha néha pörgesd át a menüjét, hogy gyönyörködj benne.
-
ntamasi
újonc
Sziasztok, segítséget kérnék a képen látható készülékkel kapcsolatban.
Hallott már valaki olyan problémáról, hogy egy ilyen régi típus - új korában valószínűleg westel-függő, jelen állapotában kártyafüggetlen - t-s kártyával pin megadás után feljelentkezik a hálózatra, majd pár másodperc után újraindul és ekkor egy végtelen ciklusba kezd, pin kérés nélkül újra feljelentkezik a hálózatra és újraindul...
Vodafone-os kártyával minden klappol, rendesen működik, hívás indítás, fogadás, sms-fogadás tokéletes...
Valami tipp, hogy mit lehetne vele kezdeni? (mert a probléma, hogy alapvetően T-s sim-em van és nem, nem akarok szolgáltatót váltani
-
stufen2
aktív tag
-
imi290
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Ezeket a telefonokat az egyszerű embereknek csinálták.Olcsó,és elég jól néz ki a rendszer,és jól is fut.
Szerintem nagyot ugrik vele a Nokia,ha nem is nálunk,de a fejlődő országokban biztos.Mert ott amúgy is sok Asha telefont adnak el a ami napig,nem mindenhol a csúcs készülékeket vásárolják.
Nekem tetszik mindhárom. -
Fancy-boy
addikt
Nem tudjátok, hogy ez milyen mobil lehet?
Mintha Sony Ericsson lenne ráírva...de lehet csak úgy tűnik.
A teteje érdekes, azért tűnt fel.
-
KSparrow
őstag
Ha minden igaz, ez lesz az ára az androidos Nokiának: [link] #MWC2014
-
Dr Dee
tag
Van eladó vagy csere telefonjaim:
Sony Z1, működik,ut töltő gyári akkumulátor,doboz nincs
Nokia 6110,működik semmi nincs hozzá,akkumulátor igen
Ezek teljesen dobozosak: Nokia 6110, Ericsson GH 198,388! -
ferret77
aktív tag
Az enyém lesz a héten ez a dobozos 8855

-
Dr Dee
tag
!!!!!! Valaki ígért nekem Nokia 7110-eshez antennát!!!!
SOS,SOS,SOS,SOS,:-)) -
stufen2
aktív tag
a pt3 fun kamera csak a 3100-val müxik?
-
zorzy4
addikt
1900on megy a t28z
-
zorzy4
addikt
[link] Kb az 5. kép érdekes.
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs felesleges dke-2 kábelja, amitől köszönömért megválna? Holnap megyek arénába, át is tudnám venni ott a környéken

-
MurdR
veterán
Na, sikerült megszerelnem az E%-öt. Szedtem szét és elpattant a kijelzője ennek a szarnak

-
bunkomen
aktív tag
Szereztem egy Nokia 6650 Fold telót. Ha leveszem töltőről, egy idő után lefagy. Gondoltam akksi probléma. Átraktam az akksit egy E61i-be, az nem fagyott le. Újraraktam dead mode-ba a szoftot phoenix-el, és továbbra is szórakozik. Mi baja lehet?
-
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ott Siemens S45 volt Semirnek

-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Sorozatban? Ide vele

-
bunkomen
aktív tag
De rühellem az ilyen hirdetéseket, már azt hittem hogy egy ezres
erre meg várja az ajánlatokat Nokia 9000 -
off: van zenekereső topic?

-
MurdR
veterán
Hopp-hopp... Valami beugrott... Nem a 1100-ból van valami nagyon kuriózum sorozat, amit több ezer eurókért adnak? Valami rémlik, de lehet hogy az a 1101?
-
MurdR
veterán
Sikerült végre beszereznem egy Nokia 1100-t

A hangszóró elég halk, mivel kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ott szerintem elviszik simán játszós telefonnak

-->