Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Yettel topik
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Egy jó állapotú, működő Ericsson gf 788e mennyit ér? Feltéve, ha még van olyan aki el is adja.
-
-
Don Pityu
csendes tag
Átvezető gumi????Az meg mi a .... Eszik vagy isszák?
-
Don Pityu
csendes tag
pszili8 te vagy az ász!!!Ha nyomom a tetejét akkor oké.Mit is kell akkor cserélni benne?
-
Don Pityu
csendes tag
Az a szitu,hogy látnék benne fantáziát,mert megvan a doboza és még az eredteti 98-as jótállási jegye is,erre pedig ti gyűjtők,úgy vettem észre haraptok,csak hát ugye egy aksi 2000,előlap +billentyüzet 1000+az eddigi 1400,az már 4400 és még nem biztos hogy műkszik és ha igen akkor is 6-7000 ért nem biztos hogy könnyen találok rá vevőt.
-
Don Pityu
csendes tag
vÉGÜLIS EGY KILÓ KENYÉR ÁRA,CSAK EZ CSONT KEMÉNY
-
Don Pityu
csendes tag
Hali skaccok!"Nagyeszü"Don Pityu vett egy Nokia 6110-et a Vaterán 400 Ft+postáért.Most megérkezett.Az egy dolog,hogy képen sokkal szebbnek láttam,de a hirdetés szerint független és működik,ezzel szenben csak világít a kijelzője nem ír ki semmit.Persze az eladó aszongya toljam el a bringát mert egy kiló kenyér áráért vettem.Mi lehet a baja?Volt egy 5110-em ami csinált ilyet,szétszedtem összeraktam és helyrejött aztán gyorsan elpasszoltam,de ennél ez a módszer nem jött be.
Más.
Nem hiányzik valakinek a gyüjteményéből egy nagyon szép Pannonos üzemképes Siemens A35 ? -
kovy79
őstag
válasz
golya32 #14864 üzenetére
Rossz helyen voltál.
Én majdnem minden héten átugrok Münchenbe az Olympiapark-ba. Törökök durva árakon nyomatják a régi telókat, hardvereket. Most szombat reggel pl egy egész szép N3200 10€ volt, délben már csak 5€.Működő BB6230/7230 4-5€, Moto Accompli 4€. Vízhűtésbe majdnem új 2es radi 8€, Nvidia passzív 7950GT 5€...
A bajorok imádják a Flohmarkt-okat. Itt rengeteg van és általában nagyon jók. -
golya32
senior tag
N93 nokia érdekel valakit?
-
meroly
veterán
Ezt láttátok?
Nokia 7610 új -
golya32
senior tag
Kicsit off.
Ma jöttem meg Berlinből kit voltam május 1-t ünnepelni, nem tudom mit mutatott a tv, szerintem nem a deviza hiteltől kell félni, hanem a német fiataloktól ha megindulnak, lenne mit tanulniuk a Mo zsernyákoknak német kollégáktól..
Kint voltam a bolhapiacon is(Friedrich strasse), de drága volt a retro telo, 3210 dobozost ugy. házban 15 eu-ért akartak adni... -
arkades
senior tag
Nokia 3220-hoz nincs valakinek fölösleges védő gumija. Arra a zselés bigyóra gondolok, ami az oldalán van. Vaterán van de szerintem nagyon drága.
-
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley #14857 üzenetére
Lehet hogy van töltőm hozzá.Holnap megnézem
-
Earl_Muttley
őstag
Ma szereztem egy Samsung V200at.
Elég kopottas szegénykém. Működése passz, valakinek van töltője?
-
andRú
csendes tag
Anno én is akku nélkül szereztem de tudtam még rendelni ha jól emlékszem, a gigatel-ről olyan kétezer forint környékén. Egyedül ott találtam hozzá. Gondolom olyan speciális töltővég beszerzéséről ne is álmodjak
-
andRú
csendes tag
Köszönöm
Most még a 9000-res communicatort szeretném életre kelteni a napokban. Új akkut szereztem hozzá, csak töltő hiányban bajlódnom kell kicsit a feltöltéssel. Remélem összejön az is. -
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #14849 üzenetére
Én egyszer azért kaptam egy napos tiltást, mert le akartam ütni ismerősnek egy tarméket, és belinkeltem az expressz-t, hogy erre cserélné (természetesen leütöttük volna, csak azt kapta vna kp helyett...)
más: jövő hétvégére elkészül a kis Csepel kerékpár, már most is majdnem végleges, de még 1-2 finomság szükséges (nyeregcső, pedál, lánccsere...)
-
kaller1
veterán
válasz
draco31 #14848 üzenetére
Inkább nem mondok semmit...
Egyszer 1 napos bant kaptam a linkelt oldalon, azért mert egy vevőmnek a vásárlása előtt üzenetben megírtam a kérdésére, hogy 2000 Ft-ért tudok adni a megvett mellé xy terméket.
Itt meg a bejelentett kamu termékre rá sem moccannak, mert az üzleti érdekük úgy kívánja. -
andRú
csendes tag
Igen most sikerült belőnöm végre. Független, szépen viszi a régi westeles kártyát.
-
golya32
senior tag
-
Gucunja
aktív tag
Nokia 7110-est vennék, csak tökéletes állapotban érdekel, ha az aksija nem jó az nem gáz
-
draco31
veterán
Mennyit ér manapság egy kicsit kopottas SonyEricsson T100-as? Csak a 20-as kártyát szereti.
-
golya32
senior tag
Ha nincs pénzem akkor szoktam eladogatni a telókat :Ö
-
válasz
T0rnad0 #14834 üzenetére
Elképzelésem volt - Cápaericsson...
6110 nokedli,
Moto Timeport vagy DC 920 /a padlizsán./
Az aranyérmes T 68-at kihagytam, mert azt kedvelték - tehát szétharcolt darabok vannak csupán.De ezt most levitte a suli /több havi fizetésre rúgó/ költsége. /Mellberúgás kétlábbal - Jason Statham-es módra./
Szóval van mit emésztgetni.Így jártam.
-
Sokat rágódtam, hogy vegyek-e egy menő antik telefont...
A probléma megoldódott!
Oktatásra kell a pénz. Iskolába megyek az ősszel.
Így még a fizetésem sem lesz elég - nemhogy telefonra költsek. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Tegnap-ma bp-n dolgozom, tegnap voltunk a Sziklakórházban, hát halljátok ott milyen technika van. Titokban csináltam pár képet, csatolom:
kép1
kép2
Persze térerő nuku, még ők is vezetékes telefont használnak, persze nem az eredeti tekerősöketMeg a várban van telefónia múzeum, ott járt már valaki?
-
meroly
veterán
-
draco31
veterán
Nokia 7610-est lehet házilag frissíteni hivatalos nokia programmal? Azt csinálja a tulaj szerint, hogy bekapcsolás után kb. fél órával elkezd felülröl lefelé halványodni a kijelzö, és csak újraindítás után lesz jó ismét kb. fél órára. Aztán megint elmegy a kép. Mást jelenleg nem tudok mondani róla.
-
Stimpy001
aktív tag
Továbbra is vennék egy leharcolt 6510-est, ha valakinek van, ne tartsa vissza
-
KSparrow
őstag
válasz
dawid92 #14810 üzenetére
egy részük valószínűleg elkél mint swap-os telefon, aztán egy ideig raktárakban vannak. bevásárlóközpontokban még lehet ilyet találni, és mivel az új telefon, vonatkozik rá a 2 év garancia. hallottam, hogy van, aki így vett pl N70-est. van ami tovább áll így, aztán kidobják/ vaterán elkel/bezúzzák.
T0rnad0: új kép?
-
dawid92
tag
Rátalálva erre a topicra nekem az jutott az eszembe, hogy mi a sorsa a sok eladatlan készüléknek. Gondolom, hogy szolgáltatóknál is, meg a független telefon piacon is százával, ezrével lehetnek készülékek, amiket még leárazva sem sikerül egy-két év alatt eladni. Azokat visszaküldik? Vagy megsemmisítik? Vagy esetleg meg lehet őket valahol venni? Nagyon kíváncsi lettem.
-
kaller1
veterán
Nem felújított 6310i, na persze.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest