- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
DeFranco #20175 üzenetére
témák-helyi-rendszer háttérképek között nincs?
-
mike1334
veterán
válasz
DeFranco #20026 üzenetére
Tegnap néztem, de nem lehetett bekapcsolni vagy az volt, amit írtál. Az Amolednél a feketét szerettem, mindig fekete témát használtam, valahogy pihentette a szemem
De előtte Lumiám volt IPS panellel, annak meg szebbek voltak a színei, meg volt dupla kopp...tényleg ez tudja azt?
-
vince
őstag
válasz
DeFranco #19918 üzenetére
Szűk öt nap múlva lejár két licites.
-
törölt tag
-
-
aelod
veterán
válasz
DeFranco #19845 üzenetére
Érdekes, hogy a piston fülesemmel pont nem működött nálam ez a vezérlés dolog. Vagy ha igen akkor össze-vissza. Most a JBL kékfogas fülesen megy a léptetés megállítés funkció úgy, hogy a fejhallgató gombjai beállítás menünél a hangerő szabályzása opció van kiválasztva.
-
csakb
őstag
válasz
DeFranco #19727 üzenetére
Nekem ez vált be, és most tényleg szuperolcsó: [link].
Kicsit vastagabb, mint az eddig ajánlottak, cserébe jobb az ütéscsillapítása, ha leesik. Kicsit a kijelző fölé is nyúlik. A fogás sokkal biztosabb vele, mint bármiféle egyéb tokkal, amiket eddig próbáltam.
A hydrogelen szerintem ne akarj még 20 centet spórolni, mert soha nem lesz fóliád.
Eleve 2 db-ot kapsz.
TG-hez képest ég és föld. Sokkal reszponzívabb, és szebb a kép is. -
fradi81
veterán
válasz
DeFranco #19727 üzenetére
Nillkin tok aukcióban olcsón ki lehet fogni.
-
grafnet
veterán
válasz
DeFranco #19676 üzenetére
Azért, ha "nagyon" szorul, az nem teljesen egészséges. A kis érintkezők, ha hajlanak...
Határozottság kell hozzá az tény, de nem kell nekifeszülni.Azt értem, hogy görgetés vs. koppintás: nekem annyira érzékeny, hogy hozzá sem kell érjek a fóliához, s már mocorog is a kijelző. Kvázi csak felette elhúzom a kezemet. Most, hogy ez jó vagy nem - még nem tudom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
DeFranco #19633 üzenetére
Le van fóliázva, és a hivatalos forgalmazó matricája van a fólián. Legalábbis az eustockról rendelt készüléken így volt. De jó, hogy megrendeltem ott is kis ideig volt belőle raktáron pénteken és még szállítással is olcsóbb volt mint a KV-nál.
Update: Most is van belőle raktáron, szerintem vedd meg ott, péntekre megkapod (mert már késő van, hogy holnapra megkapd).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #19147 üzenetére
konzolvilág update, hát sajna bajna pont ma kapták a levelet hogy a fekete 4x elérhetősége további hetekig bizonytalan így hát izé hozé közben az ára is felment de én még biztos az akciós áron kapom, okthxbye
alzánál megrendeltem ma átvehető át is veszem.
érdekes módon 24 hónap garanciát írnak... ez lehet valós?
-
Yellow73_a
tag
válasz
DeFranco #19544 üzenetére
Én tavaly május óta nagy megelégedéssel használom, eddig semmi problémám nem volt vele.
A múlt héten jött elő először ez a kamera hiba, de azóta sem sikerült ezt a hibát újra produkálnia. Akkor este többször lefagyott, ill. megállt a videó. Próbáltam azóta többször videózni, semmi gond nem volt vele.
Mint ahogy írtam, a szélsőséges fényviszonyokra gyanakszom, mert ugye sokszor telibe világította a reflektor a szenzort, a következő pillanatban meg tök sötét, aztán megint nagy világosság, majd megint sötét.
Lehet, hogy ezt nem tudta lekövetni, de ez tényleg csak az én agyamban megszületett lehetséges magyarázat. -
fradi81
veterán
válasz
DeFranco #19243 üzenetére
Bekapcsolod, aztán használod próbálgatod, ennyi. Ellenőrizheted hogy a videófelvétel hangja nálad is gagyi-e csak érdekességképp. Az automata frissítést ki lehet rajta kapcsolni a beállításokban ahogy írták, az ilyen balesetek elkerülése érdekében, most meg mehet rá ami van 9.2.4.0-ig.
-
-
DJGABI
addikt
válasz
DeFranco #18614 üzenetére
Teljesen jó. MIUI először lehet fura lesz, de ugyanúgy meg lehet szokni, mint a többi gyártói felületet. kamerája okés, nem egy DSLR, de átlag középmezőny. 2 féle kijelzővel készült, de átlag halandó (főleg ha nincs mellé téve a másik összehasonlítani) nem fogja látni a különbséget, nekem is a -papíron- gyengébb van. BOE/EBBG a keresőszó. 3/32GB-vel lehet picit hosszabb távra is tervezni. tökéletesen megállja a helyét a telefon a hasonló árú nagy nevek közt is. még van hivatalos support, de jó a közösség is, szerintem nem bánod meg.
xiaomishop én úgy tudom felejtős. eustock-ról vedd
szerk: néha azt veszem észre hogy kevés a fényerő, meg nyilván nem egy samuled, de bőven lehet együtt élni ezzel a kijelzővel. Színb*zulást sose értettem, azzal nincs problémám. pixelesnek nem látom. de ezek tök alap dolgok, ebben az árban ne várjon az ember 4K, amoledet
számozásban ne keress logikát... redmi 4 néven ment indiában vagy hol. note 5A prime néven meg kb ugyanezt a vasat árulják, fél collal nagyobb kijelzővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged