Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petya2000

csendes tag

Sziasztok!
    Lenne két kérdésem így most hogy frissen vásároltam ezt a készüléket.
    Megvettem végül a 4x-et, nekem így most full gyári állapotában meg is felelne, bár még pl élesben (pl budapesten vagy hosszabb utakon) nem teszteltem a gps-t, arra nagyon kíváncsi leszek, viszont itthon pikk-pakk talált jelet, több holdra csatlakozott és jóval gyorsabban mint a lenovo p70-es. Szóval eddig nem panaszkodom, ám de valami mégis csak zavar kicsit illetve nem is zavar, csak nem vagyok vele tisztában, hogy jónak számít e, vagy én érzem úgy hogy lehetne jobb is. Szóval ez az üzemidő lenne...

Bekapcsolt adatforgalommal (4g)
    3ó 27p 5mp kijelzőidővel (26,7 %)
    Telefon tétlen (4%)
    Android rendszer (30,2 %)
    Hay day (18 %)
    Android (7,4 %)
    Dolphin (2%)

Ezen felhasználás után 1 nap 13ó 54p elteltével 44%-on van az akksi. Nem mondom, hogy ez rossz lenne, csak azt gondoltam, kicsit jobban bírja majd (főleg, hogy szinte "alig" nyúltam hozzá). A 2 éves lenovom is tudott ilyet azt hiszem (bár pontos adatokat most nem tudok), legalábbis úgy érzem, amellett, hogy "csak" 4000-es az akksi benne és mint mondtam 2 éves lassan.

1. Szóval mi a véleményetek erről ? Jónak számít vagy valami nem stimmelne esetleg ? Talán többet vártam tőle, mint ami reális ? :)

2. Mint mondtam, a gyári, alap rendszer van rajta, de már dobott fel frissítést hogy 8.2-ről 8.5 re frissítene. Érdemes e, 8.5 után van e még további frissítés, illetve van e érezhetően pozitív hatása (legfőképpen az üzemidőre gondolok vagy esetleg RAM kezelésre) bármelyik hivatalos frissítésnek is ?
    Valahol írta már valaki, hogy a win-hez hasonlóan amíg minden jól működik addig nem frissít, hiszen már megtapasztaltam én is, hogy a frissítés nem mindig hozza a várt pozitív hatást, sőt. Lenovon nem is mertem a 4.4-et 5.1-re váltani, mivel sok volt rá a panasz. Szóval ebből is adódik a kérdés.

Elolvastam már elég sok hozzászólást itt a fórumon kb annyit hogy mér azt sem tudom akkor most mi van...
    Ezért írtam ki most ezt a hszt, remélem nem bánjátok, bár tudom, hogy üzemidőről is van sok, frissítésről is, de valahogy nem találtam meg a rám vonatkozó válaszokat.
    Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol erre a 2 kérdésre vagy van építő jellegű hozzászólása. :R

Új hozzászólás Aktív témák